PIET VAN DE VOORDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIET VAN DE VOORDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.916.889

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 03.07.2014 14269-0030-011
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0555-011
27/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Ondernemingsnr : 0836.916.889

BenamhIg

(voluit) : Piet Van De Voorde

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemsesteenweg 108, 9800 Deinze

Ortderwem alxte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Piet Van De Voorde

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

*11163169"

1111

Voc behou aan i Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

17 OKT. 2011

RE(.:l; i RANK VAN

K.001'11:1>fte TF, GENT

23/06/2011
ÿþ Mod 2-0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

V beh

aa

Be Stat



NEERGELEGD

1 Q -06- 2011

RECHTB

KOOPHAI~IDMNT

" Ondernemingsnr : m 3e C\ IC

Benaming

(voluit) : PIET VAN DE VOORDE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Leernsesteenweg 108.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de akte verleden voor notaris Patrick Maere te Deinze op 09 juni 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1/ De Heer VAN dE VOORDE Piet Marcel Rachel, geboren te Eeklo op 22 mei 1965 (NN 65 05 22-347 05 / ldk nr 590-6127817-62), wonend te 9800 Deinze, Leernsesteenweg 108.

En zijn echtgenote

21 Mevrouw BOLS Veronique, geboren te Vilvoorde op 30 juni 1967 (NN 67 06 30-444 08 / Idk nr 5906048994-03), wonend te 9800 Deinze, Leernsesteenweg 108.

Gehuwd te Haacht op 04 oktober 1991 onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, ingevolge huwkontrakt verleden voor notaris Roland Bauwens te Sint-Laureins op 21 september 1991, ongewijzigd tot op heden, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal bedraagt 25.000,00¬ , vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale:

" waarde. Op deze aandelen werd ingeschreven in geld door Van de Voorde Piet, voornoemd, waarvoor hem 100 volstorte aandelen werden toegekend.

VORM en NAAM

De burgerlijke vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam " PIET VAN DE VOORDE "

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Leemsesteenweg 108.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van' derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1.- het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de dierenarts-vennoot of dierenartsen-vennoten volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, evenals het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie en in verband met kunstmatige inseminatie. De diergeneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de dierenartsen-. vennoten, die voor de diergeneeskundige prestaties persoonlijk instaan. Zij oefenen de diergeneeskunde: evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap;

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van dierenarts of een bijzondere beroepstitel vereist is;

-het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de dierenarts-vennoot of dierenartsen-vennoten; -het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het scheppen van de mogelijkheden om een dierenarts-vennoot of dierenartsen-vennoten toe te laten zich

" verder te bekwamen in voormelde medische discipline, ten einde een kwalitatief hoogstaande; praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met, voormelde beroepsactiviteiten;

-het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties; inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de dierenarts-vennoot of de dierenartsen-vennoten;

-het aanleggen van reserves, nodig voor het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen, noodzakelijk en/of bevorderlijk voor het uitoefenen van alle voormelde beroepsactiviteiten ..door de dierenarts-vennoot of.dierenartsen-vennoten.

IIV~I~V~Nm~11~~IIlYlAlll

*11093485*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor,

behouden aan het Belgisch

5taatsbiad



De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

2 De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële middelen, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

3 De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4. De vennootschap mag deelnemen in alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die kunnen bijdragen tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel, maar overeenkomsten die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere dierenartsen of met derden, zullen ook door ; de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

De heer Piet Van de Voorde te Deinze, Leernsesteenweg 108, werd aangesteld als eerste statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de statuten. Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven volmacht.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. JAARVERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een zondag en/of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

UITKERING

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resultaatsbeste mm i ng.

VEREFFENING.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, na goedkeuring van het verdelingsplan door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op de datum van heden en eindigt op 3111212012, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar 2013.

Bijzondere volmacht aan de heer Lieven Van Cauwenberghe, Leemsesteenweg 104, 9800 Deinze, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de ondernemings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Patrick Maere, notaris.

Tegelijk neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PIET VAN DE VOORDE

Adresse
LEERNSESTEENWEG 108 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande