PIPECAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIPECAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.283.666

Publication

06/02/2012
ÿþ MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iao3itoe



NEERGELEGD

2 4 JAN. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE CENT



Ondemem i ngsn r. : 082 0283666

Benaming (voluit) : PIPECAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : SCHAESSESTRAAT 21 9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp(enj akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag opgemaakt door de vereffenaar, Wim De Saar, op 30 december 2011 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de bvba Pipecan in vereffening is bijeengekomen en dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen door de aanwezige stemmen :

a) Er wordt een overzicht gegeven van de door de vereffenaar genomen stappen en kennis genomen van de goedkeuring van het verdeelplan door de rechtbank van koophandel te Gent.

b) Het verslag wordt unaniem goedgekeurd.

c) Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar, Wim De Saar.

d) Er wordt beslist de vereffening definitief te sluiten op 30 december 2011, zodat de vennootschap ophoudt te bestaan.

e) De boeken en bescheiden worden gedurende een periode van 5 jaar bewaard op volgend adres: Peperstraat 4 9800 Deinze.

Wim De Saar,

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 18.05.2011 11117-0319-012
08/03/2011
ÿþ mod 2.1



JO_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

'1 kt FEB. 2011

RECifiUleK VAN

KOOPHA ~TE CENT



111111f f111f 1111111111 II1 11111 1111f f1111 lIlf 111f

*11036614'

bi

E Si

Ondememingsnr : 0820.283.666

Benaming : PIPECAN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

É Zetel : Schaessestraat 21

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op zeven januari tweeduizend en elf,;;. i; geregistreerd te GENT 2 de 19 JAN 2011 boek 220, blad 99, vak 20, vijf rollen, drie verz. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (get.) S. HAEGEMAN,;i dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "PIPECAN" (opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Claude Buys te Lede op; 23 oktober 2009) heeft beslist hetgeen volgt:

ii - De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden gemaakt;; door de vennoten en zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en zij keurt;; deze verslagen goed.

- De vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf zeven januari tweeduizend en elf.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening vanaf;; het vermelde ogenblik.

ii - De vergadering heeft beslist te benoemen tot vereffenaar:

De heer Wim De Saar, wonende te Destelbergen, Schaessestraat 21.

Deze benoeming zal overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschappen;; voorgelegd worden ter bevestiging aan de rechtbank van koophandel te Gent.

De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van;; wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder;; dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.:; Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot i ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire;; i; inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van dei;

vennootschap houden. ?;

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, ;i een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de;; duur die hij vaststelt.

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van dei; zaakvoerders, met name de heer Wim De Saar en de heer André Piens, beiden voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering beslist de statuten

als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van

de vennootschap:

Aile artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is werden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is

in vereffening.

Haar benaming luidt "PIPECAN".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Schaessestraat 21.

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar

gehomologeerd overeenkomstig artikel 183§3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in

om het even welke plaats in België.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, alleen, in samenwerking met of in onderaanneming van derden,

zowel in België als in het buitenland, zowel zelfstandig als als vertegenwoordiger, commissionair,

agent of tussenpersoon:

- Algemene Consultancy, alsook logistieke ondersteuning op vlak van Data Management, statistische en andere analyses of studies van allerlei gegevens in de ruimste zin te begrijpen en dit ten behoeve van onder meer bedrijven, instituten en verenigingen, overheden en overheidsinstellingen, particulieren en éénmanszaken.

Deze ondersteunende activiteiten kunnen onder andere leiden tot bijdragen aan wetenschappelijke abstracten, publicitaire campagnes via diverse media, advertenties, posters,. mondelinge presentaties, publicaties in tijdschriften, brochures, boeken en dergelijke;

het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

het ter beschikking stellen aan derden, onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

- het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; - het ter beschikking stellen van management;

- het geven en organiseren van opleidingen, coaching, scholing en bijscholing;

- het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

- zij mag waarborgen verstrekken aan derden of aan haar eigen zaakvoerders;

- zij mag, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en aile plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen;

- de organisatie van en deelnamen aan manifestaties, seminaries, tentoonstellingen, evenementen, beurzen allerhande;

- het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie ais op commissie en dit zowel in België als in het buitenland;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken en laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of uit te breiden en dit zowel ira België als in het buitenland.

De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorn. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal,

verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en

volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze

beperkend wezen.

De algemene vergadering mag, mits naleving van de bepalingen van het wetboek van

vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negentienduizend tweehonderd euro (¬

19.200,00), vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen op naam, zonder

vermelding van de nominale waarde, die ieder één/tweehonderd veertigste (1!240518) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele

bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven

van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op de

tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is zal de

jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om achttien uur. Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1



Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent van vier februari tweeduizend" en elf dat de benoeming van de heer Wim De Saar als vereffenaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIPECAN" werd bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van proces-verbaal van 07/01/2011, met verslag van de zaakvoerders en met verslag van

de bedrijfsrevisor.

- coördinatie van de statuten van 21/02/2011;

- kopie homologatiebeslissing van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voar-. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
PIPECAN

Adresse
SCHAESSESTRAAT 21 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande