PIZZA DELIVERY GENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIZZA DELIVERY GENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.742.174

Publication

21/08/2014
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

13 -08-G1SCH ST

3ELGE NEERGELEGD



2014 18 JULI 2014

ATSBLADKooPHA

teetCC Nr



11

u

u

*1415 391*

BEL

Ondernemingsnr : 0827.742.174

Benaming

(voluit) : PIZZA DELIVERY GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Palinghuizen 80 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2014 wordt op eigen: verzoek ontslag verleend als zaakvoerder aan de heer Mathias Wojciechowski, Pinksterbloemstraat 17 bus A, 9030 Mariakerke.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, mevrouw Evelien Luypaert, Sint-Lievenslaan 59A, 9000 Gent, te benoemen tot nieuwe zaakvoerder en dit met ingang van 1 juli 2014.

Bart Claessens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2013
ÿþ Med Werd 11.1

~..0 ït ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 OKT. 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHAND IG,ENT



Ondernemingsnr : 0827.742.174

Benaming

(voluit) : PIZZA DELIVERY GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 GENT, Palinghuizen 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Frank Desmet te Eeklo, op 9 oktober 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIZZA DELIVERY GENT', met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Palinghuizen 80; met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. de aandelen van de vennootschap op te splitsen in twee categorieën, namelijk àandelen categorie A zijnde duizend zeshonderd negenenzestig (1.669) aandelen met stemrecht en aandelen categorie B zijnde achthonderd eenendertig (831) aandelen zonder stemrecht. Dienaangaande beslist de vergadering artikel 5 en artikel 5bis van de statuten aan te passen als volgt : a)de tekst van artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst: "Artikel 5. Kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdsten van het maatschappelijk kapitaal en verdeeld als volgt : -duizend zeshonderd negenenzestig (1.669) aandelen categorie A met

stemrecht -achthonderd eenendertig (831) aandelen categorie B zon-der stemrecht." " b)artikel 5bis van de

statuten wordt verder aangevuld ais volgt : "Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering waarvan de notulen werden opgemaakt door notaris Frank Desmet te Eeklo, op 9 oktober 2013, werden de aandelen opgesplitst ais volgt ; Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vijfhonderdsten van het maatschappelijk kapitaal en verdeeld als volgt : -duizend zeshonderd negenenzestig (1,669) aandelen categorie A met stemrecht; -achthonderd eenendertig (831) aandelen categorie B zonder stemrecht"

2. om de tweede paragraaf van artikel 10 van de statuten beginnende met de woorden "Deze instemming is niet vereist" en eindigend met de woorden "in de rechte lijn van de overdrager of de erflater" volledig te schrappen.

3. de volledige tekst van artikel 13 van de statuten inzake het bestuur volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst: "Artikel 13. Bestuur : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd door de enige vennoot benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, natuurlijke personen of rechtspersonen benoemd, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: de Heer CtAESSEdS Bart, wonende te 9900 Eeklo, Kriekmoerstraat 25, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt."

4. artikel 14 van de statuten aan te passen betreffende de meerhandtekeningsclausule en dit artikel aan te vullen met volgende tekst : "Voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer

dan tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR) dient de vennootschap vertegenwoordigd te worden door twee zaakvoerders waarvan minstens één statutaire zaakvoerder. Deze beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt."

5. artikel 15 van de statuten inzake vergoeding volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst "De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan zullen alle zaakvoerders gelijk worden bezoldigd. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en

verplaatsingskosten," " _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13162783*'

II II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. de laatste paragraaf van artikel 23 van de statuten inzake bestem-ming van de winst-reserves volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst: "De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeel (met of zonder stemrecht) recht op een gelijk dividend."

7. de volledige tekst van artikel 26 van de statuten inzake de verdeling van het netto-actief volledig te schrappen en te vervangen door vol-gende tekst: "Artikel 26. Verdeling van het netto-actief: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het in vorige artikel bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding gestorte aandelen. Het netto-actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht. Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht. De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders der beide categorieën, met of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal."

8. De notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

9. een bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

10. volmacht te verlenen aan Mevrouw Van Speybroeck Ingrid, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Albert De Keselstraat 2, of elke andere door haar aangewezen persoon, om voor haar en in haar naam alle wettelijke formaliteiten te vervullen welke ingevolge onderhavige akte statutenwijziging noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij het onder-nemingsloket, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en dergelijke.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging dd 9.10.2013

-CV van de vennootschap

-gecoördineerde statuten van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/12/2014
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOI

2

BELG1

11TEUR BELGE

NEERGELEGD

6 -11- 2014 2 4 OKT, 2014

;CH STAATSBL4DKQgjEL TE G NT



Ondernemingsnr : 0827.742.174

Benaming

(voluit) : PIZZA DELIVERY GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Palinghuizen 80 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 26 september 2014 wordt op eigen verzoek ontslag verleend als zaakvoerder aan mevrouw Nele Blansaer, Dorp Oost 32 bus 206, 9080 Lochristi en dit met ingang van 30 september 2014.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de heer Kenny Verheye, Gaverstraat 48, 9032 Wondelgem, te benoemen tot nieuwe zaakvoerder en dit met ingang van 1 oktober 2014.

Bart Claessens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþw ~

Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 lM Ri 2013

RECHTBAN3Geff

Voor- 11111111 alii iiN~

behoude 1 059301'

aan het

Belgisct

Staatsbla

I



Ondernemingsnr : 0827.742.174

Benaming

(voluit) : Pizza Delivery Gent

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Palinghuizen 80 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerders

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d. 20 maart 2013 worden benoemd tot

zaakvoerder met ingang van 01 april 2013:

- Wendy De Gendt, wonende te 2660 Hoboken, Fodderiestraat 40;

- Nele Blansaer, wonende te 9080 Lochristi, Dorp Oost 32 bus 206;

- Mathias Wojciechowski, wonende te 9030 Mariakerke, Pinksterbloemstraat 17A.

Bart Claessens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 21.03.2013 13067-0549-016
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 30.03.2012 12074-0246-016
27/07/2011
ÿþAnnexes dü Moniteur beige

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0827.742.174

Benaming

(voluit) : Pizza Delivery Gent

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Palinghuizen 80 - 9000 Gent

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d. 29 juni 2011 wordt op eigen verzoek ontslag verleend aan de heer Thijs Van Der Blij met ingang per 30 juni 2011. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat als zaakvoerder vanaf de oprichting van de vennootschap tot aan het einde van zijn mandaat.

11

i

N

JULv 201d1

REC9-iTBti:ti

KOOPHANtliItlIeTE

*11115605*

r P-1":4,

`3

Bart Claessens zaakvoerder

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PIZZA DELIVERY GENT

Adresse
PALINGHUIZEN 80 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande