PKMG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PKMG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 553.492.688

Publication

02/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14304992*

Neergelegd

28-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0553492688

Benaming (voluit): PKMG

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 27 mei 2014 die eerstdaags geregistreerd zal worden op het eerste registratiekantoor te Doornik, dat:

1. De naamloze vennootschap met raad van bestuur (société anonyme à conseil d administration) naar Frans recht « RYB » met zetel te 38590 Saint-Etienne-De-Saint-Geoirs (Frankrijk), Route de Grenoble, 33 (Ingeschreven in het Register van handel en vennootschappen - registre du commerce et des sociétés) van Grenoble onder nummer 388.062.796  Ingeschreven in de Belgische Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0550.845.182).

2. De heer GUINET Vincent, geboren te Lyon (Frankrijk) op zestien augustus negentienhonderd zevenenzestig, van Franse nationaliteit, rijksregisternummer 674816 173-23, gedomicilieerd te 69130 Ecully (Frankrijk), 23bis chemin Pierre-Dupont.

onder hen een Naamloze vennootschap hebben opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan, 349, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1: Aard - Naam.

De vennootschap is een Naamloze vennootschap. Zij draagt de naam  PKMG .

Artikel 2: Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan, 349 bus 40.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen hetzelfde taalgebied of naar Brussel-hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de zetel naar een ander taalgebied dient beslist te worden door de algemene vergadering.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de ontwikkeling, de productie en de commercialisatie van kunststof leidingsystemen en accessoires.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, onder andere als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zijn het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Zij mag onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, in huur nemen of geven, brevetten, handelsmerken of licenties verwerven, toestaan, aankopen of verkopen, alle investeringen uitvoeren in roerende waarden, belangen nemen door middel van associatie, inbreng, onderschrijving, fusie of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigende elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk vermogen.

...

Artikel 10: Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, uitgezonderd in de gevallen waarin de wet minder dan drie bestuurders toelaat.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

. . .Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register.

De notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces verbaal van de vergadering.

De kopijen en uittreksels van de notulen voor te leggen in rechte of anderszins, welke ook de omstandigheden, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 11. : Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om te handelen in naam van de vennootschap en om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die de vennootschap aanbelangen. Al wat niet door de wet aan de algemene vergadering is voorbehouden valt onder zijn bevoegdheid.

Artikel 12. : Dagelijks bestuur  Delegatie van machten.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur aan één of meer bestuurders opdragen, overeenkomstig de modaliteiten die hij bepaalt, en hun de titel van gedelegeerd-bestuurder toekennen.

De raad van bestuur kan eveneens machten delegeren aan één of meer directeuren, al dan niet in zijn midden gekozen.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouder.

Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten.

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdracht van machten aan een directiecomité sluit hun verdere uitoefening door de raad van bestuur niet uit indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden kunnen dus concurrentieel uitgeoefend worden door deze twee organen.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid van auditcomité kan de raad van bestuur onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13. : Vertegenwoordiging.

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samen handelend.

Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, buiten het dagelijks bestuur en onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat de handelingen van het directiecomité betreft - door twee leden van het directiecomité samen handelend.

...

Artikel 15: Jaarvergadering.

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

. . .Artikel 19: Toelating tot de algemene vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering, de aandeelhouders die minstens vijf (5) werkdagen vóór de vergadering ingeschreven zijn in het register van aandelen en andere effecten op naam.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register van aandelen en andere effecten op naam wordt gedurende een periode van vijf dagen voor de algemene vergadering geschorst.

De raad van bestuur mag eisen dat de houders van aandelen op naam ten minste vijf dagen vóór de algemene vergadering hun bedoeling om de vergadering bij te wonen schriftelijk kenbaar maken per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel dat een geschreven drager heeft, en het aantal aandelen waarvoor zij zullen deelnemen aan de stemming mededelen.

Wanneer er gedematerialiseerde aandelen bestaan dienen de titularissen ervan die de algemene vergadering wensen bij te wonen, vijf werkdagen vóór de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, een attest neer te leggen op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling, welk attest het aantal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de eigenaar of van de tussenpersoon ingeschreven is op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem.

. . .Artikel 21: Besluiten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen met eenvoudige meerderheid van

stemmen behoudens de uitzonderingen en afwijkingen voorzien door de wet en deze statuten.

. . .

Artikel 23. : Verdaging.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, een algemene vergadering te verdagen

met drie weken.

Bij afwijking van artikel 555 van het Wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel

wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone

vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De aandeelhouders moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda,

vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De

formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

De tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 24. : Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en

door de aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften of uittreksels voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van

bestuur, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders samen handelend.

Artikel 25: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 26. : Stemming over de jaarrekening  Aanwending van de winst.

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeen¬komstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige meerderheid van stemmen over de aanwending van het saldo van de winst.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De raad van bestuur mag beslissen tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend boekjaar, mits naleving van de voorschriften van de wet.

Artikel 27 : Ontbinding - Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap op om het even welk tijdstip en voor om het even welke oorzaak, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap zich bevindt.

Artikel 28 : Wijze van vereffening.

Na delging van al de schulden en lasten van de vennootschap, wordt het netto-actief van de vereffening verdeeld in gelijke delen tussen alle aandelen desgevallend na éénmaking van de aandelen op het vlak van volstorting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 29: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

...

Inschrijving Volstorting.

- De naamloze vennootschap met raad van bestuur (société anonyme à conseil d administration) naar Frans recht « RYB », voornoemd, verklaart in te schrijven op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen aan de prijs van vijfhonderd euro (500,00 EUR) per aandeel en ze heden te volstorten ten belope van één/vierde (1/4), zijnde honderd vierentwintig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (124.875,00 EUR), door storting in speciën;

- De heer GUINET Vincent, voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel aan de prijs van vijfhonderd euro (500,00 EUR) per aandeel en het heden volledig vol te storten door storting in speciën;

De gelden werden gedeponeerd door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank onder de naam van de vennootschap in oprichting, zodat een totaal bedrag van honderd vijfentwintig duizend driehonderd vijfenzeventig euro (125.375,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door de bank op zeventien april tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat zij volgens artikel 450 tweede lid Wetboek Vennootschappen, aanwijzen als oprichter, de naamloze vennootschap naar Frans recht  RYB , voornoemd, die voor ten minste op één derde van het kapitaal inschrijft.

De heer GUINET verklaart zich te beperken tot het inschrijven op zijn aandeel tegen geld zonder rechtstreeks of zijdelings enig voordeel te genieten, en dient als gewone inschrijver beschouwd te worden.

Alleen de oprichter draagt de oprichtersaansprakelijkheid, en niet de inschrijver.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien. De

eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

Benoeming van bestuurders - Bezoldiging.

Worden benoemd als bestuurders van de vennootschap voor een duur van zes jaar,

1) De naamloze vennootschap met raad van bestuur (société anonyme à conseil d administration) naar Frans recht « RYB » met zetel te 38590 Saint-Etienne-De-Saint-Geoirs (Frankrijk), Route de Grenoble, 33 (Ingeschreven in het Register van handel en vennootschappen - registre du commerce et des sociétés) van Grenoble onder nummer 388.062.796  Ingeschreven in de Belgische Kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0550.845.182, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BLIN Marc-Antoine Louis, geboren te Grenoble (Frankrijk) op zeven april negentienhonderd drieënzeventig, van franse nationaliteit, rijksregisternummer 734407 223-50, gedomicilieerd te 38140 Saint Blaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard.

Hij werd benoemd in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger bij beslissing van de raad van bestuur van de vennootschap « RYB » gehouden op twaalf mei tweeduizend veertien.

2) Mevrouw MALJOURNAL Leslie, geboren te Voiron (Frankrijk) op zevenentwintig april negentienhonderd eenentachtig, van Franse nationaliteit, rijksregisternummer 814427 116-16, gedomicilieerd te 38140 Saint Blaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard.

Hun mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Overname van verbintenissen

De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert één januari tweeduizend veertien in naam en voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de raad van bestuur na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/01/2015
ÿþ Mod Wattl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0553.492.688

Benaming

(voluit) : PKMG

(verkort) :

NEERGELEGD

-8 JAN. 2015

RECHTBMWVAN

KOOPHINDE' TE GENT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Benoit CLOET, Notaris te Herseaux-Moeskroen op 29 december 2014, ter registratie aangeboden,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap a PKMG » met zetel te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 40, met éénparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De algemene vergadering beslist om het eerste boekjaar van de vennootschap, dat een aanvang heeft genomen op de dag van de oprichting, zijnde op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, en voorzien was om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien, te verlengen tot eenendertig december tweeduizend vijftien. De algemene vergadering beslist ook, ten gevolge hiervan, dat de eerste jaarvergadering zal gehouden warden in tweeduizend zestien,

Tweede beslissing.

De algemene vergadering beslist de naam van vennootschap te wijzingen in "TERRENDIS".

Derde beslissing.

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9042 Gent

(Desteldonk), Korte Mate 10.

Zesde beslissing.

De algemene vergadering beslist de bepalingen met betrekking tot de Raad van Bestuur, opgenomen in artikel 10, te vervangen door volgende regels :

"Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit 3 bestuurders, al dan niet aandeelhouders, waarbij 2 bestuurders worden benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A en 1 bestuurder wordt benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B.

De voordracht van de kandidaat-bestuurders gebeurt binnen elke groep van aandeelhouders met een gewone meerderheid,

De bestuurders warden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Een bestuurder die ontslagen wordt, ontslag neemt of in de onmogelijkheid verkeert om het bestuur waar te nemen, zal onmiddellijk vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de groep aandeelhouders die de te vervangen bestuurder had voorgedragen. De vervanging van de bestuurder in kwestie zal goedgekeurd en bekrachtigd worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient zij onder haar vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de

Op de laatste blz. van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voorzitterschap

De raad van bestuur verkiest onder de bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur voor te zitten. Aan het voorzittersmandaat zijn geen bijzondere rechten of prerogatieven verbonden.

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders  bij voorkeur de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A - tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid.

Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter, van twee bestuurders of van één bestuurder afzonderlijk optredend, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vergen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Behoudens dringende gevallen in de notulen te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens vijf kalenderdagen voor de vergadering worden verstuurd, bij gewone brief of . per enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer tenminste één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A en één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval alle bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A of de bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B afwezig zijn, is een nieuwe bijeenroeping van de raad van bestuur vereist.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, uitgezonderd wat betreft volgende aangelegenheden, die bij unanimiteit van stemmen dienen te worden goedgekeurd;

-het oprichten van een directiecomité en de benoeming of het ontslag van de leden ervan;

-het doorvoeren van ontslagen of benoemingen bij de leden van het management van de vennootschap of bij het kaderpersoneel van de vennootschap, zijnde personeelsleden of zelfstandige medewerkers met een bruto verloning vanaf 50.000,00 EUR per jaar;

-het aangaan, wijzigen of beëindigen van enige samenwerkingsovereenkomsten met zelfstandige medewerkers of partners, het afsluiten van consultancy - of andere overeenkomsten met externe dienstverleners, het afsluiten van joint ventures, dealercontracten en partnerships en het opzeggen, wijzigen of aangaan van overeenkomsten met financiële impact op de vennootschap van meer dan 50.000,00 EUR;

-het toewijzen van opties of rechten op aandelen aan derden;

-transacties van de vennootschap met bestuurders, aandeelhouders of met aan aandeelhouders verbonden

personen in de zin van artikel 11 Wetboek vennootschappen, indien deze transacties niet kaderen in de

normale bedrijfsvoering van de vennootschap;

-het toekennen en herroepen van bijzondere volmachten in de vennootschap;

-wijzigingen aan het business plan van de vennootschap;

-belangrijke wijzigingen in de aard van de activiteiten of de strategie van de vennootschap;

-acquisities van en/of investeringen in andere vennootschappen door de vennootschap en de aankoop of

overdracht van financiële vaste activa door de vennootschap;

-de verkoop of overdracht van een belangrijk deel van de activiteiten of activa van de vennootschap;

-het aangaan van investeringen die  in één of meerdere malen - een waarde van 50.000,00 EUR

overschrijden en het doorvoeren van wijzigingen in het (eigen) vermogen van de vennootschap met een waarde

of financieel gevolg van meer dan 50.000,00 EUR, behoudens deze met betrekking tot de dagelijkse

bedrijfskosten en de dagelijkse bedrijfsopbrengsten van de vennootschap;

-het aangaan van financieringen door de vennootschap en het stellen van waarborgen of zekerheden door de vennootschap, onder meer het verstrekken van garanties of het aangaan van verbintenissen door de vennootschap tot zekerheid van schulden of verplichtingen van derden of van de aandeelhouders of met de aandeelhouders verbonden personen of ondernemingen of van de bestuurders;

-de aankoop, verkoop of (ver)huur op lange termijn van onroerende goederen eigendom van de vennootschap of door de vennootschap en het afsluiten van huurcontracten op lange termijn, leasingovereenkomsten en soortgelijke overeenkomsten door de vennootschap;

-het aangaan, opvolgen of afsluiten van gerechtelijke geschillen of dadingen;

-de goedkeuring van wijzigingen aan enige gehanteerde waarderingsregels of boekhoudprincipes in de

Vennootschap;

-de voorbereiding en goedkeuring van het jaarverslag van de vennootschap;

-het doorvoeren van ontslagen en benoemingen in het bestuur van eventuele dochtervennootschappen van

de vennootschap.

In geval van staking der stemmen is het voorstel verworpen.

Volmachten

,e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder afwezige bestuurder kan volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van de raad van bestuur en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, schriftelijk of door middel van enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender, voor zover aan de voorwaarden qua toerekening (identificatie) wordt voldaan indien dit door de raad van bestuur wordt geëist,

Geen enkele bestuurder kan echter meer dan één medebestuurder vertegenwoordigen.

Schriftelijke besluitvorming

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur eveneens worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor het vaststellen van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal, de uitkering van interim-dividenden of de inkoop van eigen aandelen door de vennootschap,

Bij eenparig akkoord van aile bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, per fax, of per e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Wanneer hierin besluiten worden genomen worden deze slechts tegenstelbaar aan derden wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door de meerderheid van de bestuurders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers.

Notulen

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces-verbaal van de vergadering. De kopijen en uittreksels van de notulen voor te leggen in rechte of anderszins, welke ook de omstandigheden, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

Zevende beslissing.

De algemene vergadering beslist de bepalingen met betrekking tot de vertegenwoordiging van de vennootschap, opgenomen in artikel 13, te wijzigen als volgt

"Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, buiten het dagelijks bestuur en onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat de handelingen van het directiecomité betreft - door twee leden van het directiecomité samen handelend."

Negende beslissing.

De algemene vergadering beslist de bepalingen met betrekking tot de besluitvorming van de algemene vergadering, opgenomen in artikel 21, te wijzigen als volgt

"De algemene vergadering kan op een eerste vergadering, mits geldige oproeping enkel geldig beraadslagen wanneer alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien één of meerdere aandeelhouder(s) niet aanwezig of vertegenwoordigd was/waren op de eerste vergadering, wordt een tweede algemene vergadering samengeroepen - die ten vroegste vijftien (15) kalenderdagen na de initiële vergadering plaats zal vinden - met dezelfde agendapunten als de eerst geplande vergadering. Deze tweede algemene vergadering kan enkel geldig beraadslagen mits de helft van de aandeelhouders aanwezig is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering streeft er ten allen tijde naar beslissingen te nemen bij consensus. Indien, ondanks de inspanningen van de aandeelhouders, geen consensus kan worden bereikt, besluit de algemene vergadering met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, onverminderd de bijzondere meerderheden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. In afwijking van het voorgaande, kan de algemene vergadering inzake volgende aangelegenheden slechts een besluit nemen met unanimiteit van stemmen:

Owijziging van de statuten (o.m. kapitaalverhogingen of kapitaalverminderingen, wijzigingen van het doel of wijzigingen aan de regeling inzake overdracht van aandelen);

Duitgifte van (converteerbare) obligaties, warrants of andere effecten;

Owijziging van de rechten verbonden aan de aandelen of andere effecten of wijziging van de categorieën van aandelen;

Ogoedkeuring van de jaarrekening, bestemming van het resultaat en uitkering van dividenden (al dan niet interim/of tussentijds) of andere winstuitkeringen of het aangaan van een verbintenis tot dergelijke winstuitkering ten voordele van bestuurders, aandeelhouders en/of derden;

a6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Q'vergoeding van bestuurders en desgevallend de commissaris;

Dherstructurering of omvorming in een andere rechtsvorm;

Dinkoop van eigen aandelen of andere effecten,"

Tiende beslissing.

De algemene vergadering beslist de bepalingen met betrekking tot de jaarrekening en aanwending van de

winst, opgenomen in artikel 26, te wijzigen ais volgt :

"De jaarvergadering beslist met unanimiteit van stemmen over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit

over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van

een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het

geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige unanimiteit van

stemmen over de aanwending van het saldo van de winst.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De algemene vergadering beslist tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend

boekjaar, mits naleving van de voorschriften van de wet"

Elfde beslissing.

De algemene vergadering beslist alle huidige bestuurders te ontslaan, zijnde

1) De naamloze vennootschap met raad van bestuur (société anonyme à conseil d'administration) naar Frans recht « RYB », voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BLIN Marc-Antoine Louis, geboren te Grenoble (Frankrijk) op zeven april negentienhonderd drieënzeventig, van franse nationaliteit, rijksregisternummer 734407 223-50, gedomicilieerd te 38140 Saint Biaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard ;

2) Mevrouw MALJOURNAL Leslie, geboren te Voiron (Frankrijk) op zevenentwintig april negentienhonderd eenentachtig, van Franse nationaliteit, rijksregisternummer 814427 116-16, gedomicilieerd te 38140 Saint Biaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard,

Onmiddellijk daarna, beslist de algemene vergadering ais nieuwe bestuurders te benoemen, voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019 ;

" twee bestuurders voorgedragen door de aandeelhouder van categorie A ;

1) De naamloze vennootschap met raad van bestuur (société anonyme à conseil d'administration) naar Frans recht « RYB », voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BLIN Marc-Antoine Louis, geboren te Grenoble (Frankrijk) op zeven april negentienhonderd drieënzeventig, van franse nationaliteit, rijksregisternummer 734407 223-50, gedomicilieerd te 38140 Saint Blaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard ;

2) de heer BLIN Marc-Antoine Louis, geboren te Grenoble (Frankrijk) op zeven april negentienhonderd drieënzeventig, van franse nationaliteit, rijksregisternummer 734407 223-50, gedomicilieerd te 38140 Saint Blaise du Buis (Frankrijk), 55 route du Mollard ;

" een bestuurder voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B:

3) Mevrouw MALJOURNAL Leslie, geboren te Voiron (Frankrijk) op zevenentwintig april negentienhonderd eenentachtig, van Franse nationaliteit, rijksregisternummer 814427 116-16, gedomicilieerd te 38140 Saint Blaise du BuiS (Frankrijk), 55 route du Mollard.

Twaalfde beslissing.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de genomen

beslissingen :

Artikel 1:

De tweede zin van dit artikel wordt vervangen door volgende zin : "Zij draagt de naam : "TERRENDIS"."

Artikel 2:

De eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende zin : "De zetel van de vennootschap is

gevestigd te 9042 Gent (Desteldonk), Korte Mate 10."

Artikel 10;

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit 3 bestuurders, al dan niet

aandeelhouders, waarbij 2 bestuurders worden benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A en 1

bestuurder wordt benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B.

De voordracht van de kandidaat-bestuurders gebeurt binnen elke groep van aandeelhouders met een

gewone meerderheid.

ra

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herkiesbaar,

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Een bestuurder die ontslagen wordt, ontslag neemt of in de onmogelijkheid verkeert om het bestuur waar te nemen, zal onmiddellijk vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de groep aandeelhouders die de te vervangen bestuurder had voorgedragen. De vervanging van de bestuurder in kwestie zal goedgekeurd en bekrachtigd worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient zij onder haar vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voorzitterschap

De raad van bestuur verkiest onder de bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur voor te zitten. Aan het voorzittersmandaat zijn geen bijzondere rechten of prerogatieven verbonden.

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders  bij voorkeur de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A - tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid.

Vergaderingen

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter, van twee bestuurders of van één bestuurder afzonderlijk optredend, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vergen.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Behoudens dringende gevallen in de notulen te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens vijf kalenderdagen voor de vergadering worden verstuurd, bij gewone brief of per enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer tenminste één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A en één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval alle bestuurders benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep A of de bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders groep B afwezig zijn, is een nieuwe bijeenroeping van de raad van bestuur vereist.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, uitgezonderd wat betreft volgende aangelegenheden, die bij unanimiteit van stemmen dienen te worden goedgekeurd:

-het oprichten van een directiecomité en de benoeming of het ontslag van de leden ervan;

-het doorvoeren van ontslagen of benoemingen bij de leden van het management van de vennootschap of bij het kaderpersoneel van de vennootschap, zijnde personeelsleden of zelfstandige medewerkers met een bruto verloning vanaf 50.000,00 EUR per jaar;

-het aangaan, wijzigen of beëindigen van enige samenwerkingsovereenkomsten met zelfstandige medewerkers of partners, het afsluiten van consultancy - of andere overeenkomsten met externe dienstverleners, het afsluiten van joint ventures, dealercontracten en partnerships en het opzeggen, wijzigen of aangaan van overeenkomsten met financiële impact op de vennootschap van meer dan 50.000,00 EUR;

-het toewijzen van opties of rechten op aandelen aan derden;

-transacties van de vennootschap met bestuurders, aandeelhouders of met aan aandeelhouders verbonden personen in de zin van artikel 11 Wetboek vennootschappen, indien deze transacties niet kaderen in de normale bedrijfsvoering van de vennootschap;

-het toekennen en herroepen van bijzondere volmachten in de vennootschap;

-wijzigingen aan het business pian van de vennootschap;

-belangrijke wijzigingen in de aard van de activiteiten of de strategie van de vennootschap;

-acquisities van en/of investeringen in andere vennootschappen door de vennootschap en de aankoop of overdracht van financiële vaste activa door de vennootschap;

-de verkoop of overdracht van een belangrijk deel van de activiteiten of activa van de vennootschap;

-het aangaan van investeringen die  in één of meerdere malen - een waarde van 50.000,00 EUR overschrijden en het doorvoeren van wijzigingen in het (eigen) vermogen van de vennootschap met een waarde of financieel gevolg van meer dan 50.000,00 EUR, behoudens deze met betrekking tot de dagelijkse bedrijfskosten en de dagelijkse bedrijfsopbrengsten van de vennootschap;

-het aangaan van financieringen door de vennootschap en het stellen van waarborgen of zekerheden door de vennootschap, onder meer het verstrekken van garanties of het aangaan van verbintenissen door de vennootschap tot zekerheid van schulden of verplichtingen van derden of van de aandeelhouders of met de aandeelhouders verbonden personen of ondernemingen of van de bestuurders;

,a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-de aankoop, verkoop of (ver)huur op fange termijn van onroerende goederen eigendom van de vennootschap of door de vennootschap en het afsluiten van huurcontracten op lange termijn, leasingovereenkomsten en soortgelijke overeenkomsten door de vennootschap;

-het aangaan, opvolgen of afsluiten van gerechtelijke geschillen of dadingen;

-de goedkeuring van wijzigingen aan enige gehanteerde waarderingsregels of boekhoudprincipes in de

Vennootschap;

-de voorbereiding en goedkeuring van het jaarverslag van de vennootschap;

-het doorvoeren van ontslagen en benoemingen in het bestuur van eventuele dochtervennootschappen van

de vennootschap.

In geval van staking der stemmen is het voorstel verworpen,

Volmachten

leder afwezige bestuurder kan volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van de raad van bestuur en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, schriftelijk of door middel van enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender, voor zover aan de voorwaarden qua toerekening (identificatie) wordt voldaan indien dit door de raad van bestuur wordt geëist.

Geen enkele bestuurder kan echter meer dan één medebestuurder vertegenwoordigen.

Schriftelijke besluitvorming

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur eveneens worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor het vaststellen van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal, de uitkering van interim-dividenden of de inkoop van eigen aandelen door de vennootschap.

Bij eenparig akkoord van aile bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, per fax, of per e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen dienen ais forum voor discussie en beraadslaging. Wanneer hierin besluiten worden genomen worden deze slechts tegenstelbaar aan derden wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door de meerderheid van de bestuurders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers.

Notulen

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces-verbaal van de vergadering, De kopijen en uittreksels van de notulen voor te leggen in rechte of anderszins, welke ook de omstandigheden, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

Artikel 13:

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst ;

"Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in

rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, buiten het dagelijks bestuur en

onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat

de handelingen van het directiecomité betreft - door twee leden van het directiecomité samen handelend."

Artikel 21:

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

"De algemene vergadering kan op een eerste vergadering, mits geldige oproeping enkel geldig beraadslagen wanneer alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien één of meerdere aandeelhouder(s) niet aanwezig of vertegenwoordigd was/waren op de eerste vergadering, wordt een tweede algemene vergadering samengeroepen - die ten vroegste vijftien (15) kalenderdagen na de initiële vergadering plaats zal vinden - met dezelfde agendapunten als de eerst geplande vergadering. Deze tweede algemene vergadering kan enkel geldig beraadslagen mits de helft van de aandeelhouders aanwezig is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering streeft er ten allen tijde naar beslissingen te nemen bij consensus, Indien, ondanks de inspanningen van de aandeelhouders, geen consensus kan worden bereikt, besluit de algemene vergadering met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, onverminderd de bijzondere

I

w ~3

r

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

meerderheden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. In afwijking van het voorgaande, kan de

algemene vergadering inzake volgende aangelegenheden slechts een besluit nemen met unanimiteit van

stemmen:

Dwijziging van de statuten (o.m, kapitaalverhogingen of kapitaalverminderingen, wijzigingen van het doel of

wijzigingen aan de regeling inzake overdracht van aandelen);

Eiuitgifte van (converteerbare) obligaties, warrants of andere effecten;

Owijziging van de rechten verbonden aan de aandelen of andere effecten of wijziging van de categorieën

van aandelen;

Dgoedkeuring van de jaarrekening, bestemming van het resultaat en uitkering van dividenden (al dan niet

interim/of tussentijds) of andere winstuitkeringen of het aangaan van een verbintenis tot dergelijke winstuitkering

ten voordele van bestuurders, aandeelhouders en/of derden;

Eivergoeding van bestuurders en desgevallend de commissaris;

Eiherstructurering of omvorming in een andere rechtsvorm;

Q'inkoop van eigen aandelen of andere effecten."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 26:

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

"De jaarvergadering beslist met unanimiteit van stemmen over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit

over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van

een boekjaar,

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het

geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige unanimiteit van

stemmen over de aanwending van het saldo van de winst.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden,

De algemene vergadering beslist tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend

boekjaar, mits naleving van de voorschriften van de wet."

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte ;

gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PKMG

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 40 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande