PLUDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLUDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.949.066

Publication

24/12/2012
ÿþMod Ward 51.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHAN DEL

1 3 DEC. 1012

DENDERMONDE

Griffie



elle-131g



MIRM i VI

Ondernemingsnr gc..uzb066

Benaming

(voluit) : PLUDO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsestraat 52/1 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING VAN EEN VENNOOTSCHAP DOOR OPRICHTING VAN TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN  OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "TIBACO" EN OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "PLUDO".

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 3 december 2012, dragende de melding "Geregistreerd 19 bladen geen verzendingen te Dendermonde I de 6 december 2012. Reg.5 boek 124 blad 5 vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS, houdende de buitengewone algemene vergadering, van de Naamloze Vennootschap "DICO", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Leopold II laan 70, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor; Notaris Tobback te Boom op acht juli negentienhonderd vierenzestig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het' Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna onder nummer 24107, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op éénentwintig juni tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juli daarna onder nummer 2005-07-13/0100992. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde met rechtspersonenregistemummer 0400.815.777, blijkt dat als gevolg van de splitsing van de naamloze vennootschap "DICO", de huidige vennootschap "PLUDO" wordt opgericht, waarin een deel van de naamloze vennootschap "DICO" wordt ingebracht.

De statuten van de nieuw opgerichte vennootschap worden samengevat als volgt:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt:"PLUDO". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Brusselsestraat 52/1.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel: het behoud, het beheer, de uitbreiding en valorisatie van het geheel of een deel van haar patrimonium, met inbegrip van de wederbelegging van de fondsen die er uit voortvloeien, en het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, roerende en onroerende , industriële, economische, administratieve en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Daartoe kan de vennootschap onder meer volgende handelingen stellen:

-het aankopen, verkopen, ruilen opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile roerende en onroerende goederen, outillering en uitrusting, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van roerende en onroerende goederen, outillering en uitrusting of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld,

-het verwerven, bezitten en/of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, zoals erfpacht, recht

_man opstal._vruchtgebruik,Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer,

-het in eigen beheer nemen en exploiteren van roerende en onroerende goederen en de uitvoering van dienstverieningscontracten alsook het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleeen van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten, het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in om het even welke vennootschap, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zins Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks, onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop productie en algemeen bestuur: het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen.

-Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten,

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend achthonderd vijfentachtig euro zevenenveertig cent (¬ 25.885,47), en wordt vertegenwoordigd door negenduizend vijfhonderd (9500) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de gesplitste Naamloze Vennootschap "DICO".

De gesplitste naamloze vennootschap "DICO" brengt in de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLUDO" onder meer de onroerende goederen in gelegen te 9255 Buggenhout, Kerkstraat 103 en te 9200 Dendermonde, Brusselsestraat 50-52.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbreng in natura wordt nader beschreven in het verslag dat, overeenkomstig artikel 219 §1, tweede en derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, werd opgesteld op zesentwintig november tweeduizend en twaalf door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ignace Vander Stichele & C'", met kantoor te 9880 Aalter, Ganzeplas 55, vertegenwoordigd door de heer Ignace Vander Stichele, bedrijfsrevisor, welk verslag aan deze zal gehecht blijven.

Het besluit van voormeld bedrijfsrevisoraal verslag luidt als volgt:

"5 BESLUIT

Ondergetekende, BVBA Ignace Vander Stichele en C°, bedrijfsrevisor te Aalter, verklaart inzake de inbreng in natura van diverse activa en passiva bestanddelen ten gevolge de splitsing door oprichting van de NV DICO overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in de BVBA PLUDO dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de inbreng gebeurt ten gevolge van de splitsing van de NV DICO te Dendermonde door de oprichting van de BVBA TIBACO en de BVBA PLUDO;

c)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

,t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

d)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuîteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van de onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Op basis van de inbreng in natura ten gevolge van de splitsing van de NV D1C0 te Dendermonde worden 9.500 nieuwe, volledig volgestorte, aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de BVBA PLUDO toegekend aan de aandeelhouders van de NV DICO en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Aalter, 26 november 2012

(getekend)

IGNACE VANDER STICHELE EN Co

Burg. venn. o.v.v. BVBA

vertegenwoordigd door

Ignace Vander Stichele, bedrijfsrevisor"

Vergelding van de inbreng.

In vergelding van deze inbreng, worden aan de aandeelhouders van de gesplitste Naamloze Vennootschap "DICO" negenduizend vijfhonderd (9.500) aandelen uitgereikt van de opgerichte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLUDO", die onder de aandeelhouders van de gesplitste Naamloze Vennootschap "DICO" zullen verdeeld worden als volgt: één aandeel van de nieuw opgerichte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLUDO" tegen één aandeel van de Naamloze Vennootschap "DICO".

De vennoten erkennen dat alle aandelen volledig volstort zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van nu af ter beschikking is van de nieuw opgerichte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PLUDO".

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Mevrouw Baekelandt Dominique, voornoemd, wonende te 9200 Dendermonde, Brusselsestraat 52 bus 1, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, inachtnemen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hemieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

s , , 'r

Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde donderdag van de maand

juni om zestien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, Hij mag zijn stem niet

schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen

stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting)

worden opgemaakt; deze bescheiden worden vijftien dagen véer de algemene vergadering neergelegd ter zetel

waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de

jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de

voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,"

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend

dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni in het jaar

tweeduizend veertien.

Volmacht _

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid Fiduciaire Ryckeman Gebroeders, met zetel te 8200 Sint-Andries, Dirk Martensstraat 22 om

alle verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving van de nieuwe vennootschappen "TIBACO" en

"PLUDO" in de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-oprichtersverslag Tibaco BVBA

-verslag bed rijfsrevisor Tibaco BVBA

-oprichtersverslag Pludo BVBA

-verslag bedrijfsrevisor Pludo BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0284-009

Coordonnées
PLUDO

Adresse
BRUSSELSESTRAAT 52, BUS 1 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande