POPCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POPCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.974.674

Publication

28/02/2013
ÿþ mod 9 9.t



In de bijlagen biij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kalme na neerlegging ter griffie van de akte





VI





+130398608



fi

ii Ondernemingsnr : 5dy . L qy . 61- i

l; etennming (voluit) : POPCO

i

:: (verkant):

il Rechtsvorm : besloten vennootsohep met beperkte aansprakelijkheid

i; Zetel : Vennewegel 2 bus .1

9290 Beriare

Onderwerp akte :Oprichting i

t ,

,

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te i;rpe op 15 februari 2013, blijkt datvolgende'

i vennootschap werd opgericht: :

1

apjc," 1TER: :i

De Heer POPPE Tom $gv Els, geboren te Gent op 18 januari 1974, echtgenoot van!: Mevrouw GABRIELS Véronique, wonend te 9290 Beriare, Vennewegel 2 bus 1.

;l A! OPRICHTING: "

si

I: 1! De comparant verklaart bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte!

il aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "POPCO", voor een kapitaal van achttienduizend f zeshonderd euro (E 19,800,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (80Q) aandelen zonder nominale;;

ii waarde, die elk éénlvijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. l:

Hij verklaart de aandelen volledig te onderschrijven.

De comparant verklaart en erkent dat al cie aandelen volgestort werden tot beloop van!: i: twaalfduizend vierhonderd (12.400E), welke gelden werden gestort op naam van de vennootschap in!! oprichting op een bijzondere rekening bij de ING Bank geopend op naam van de vennootschap in.

" il oprichting. " "

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de; :l oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING BANK zoals blikt uit een door; li voormelde financiële instelling op 31 Januari 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd I: overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

t Volstorting non te verrichten ::

i Bijgevolg dient de oprichter nog zesduizend honderd vijftig (6.200E) euro te volstorten,:;

Indien dit zou opgeëist warden. i

1 '

=I B! STATUTEN:

ii TITEL i, BENAMING-ZETEL-DOELDUUR. ..

b.

;i Artikel 't: Aard

De vennootschap Is opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid!! l; onder de naam POPCO

,t Artikel 2: Zetel. l;

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9290 Berlare, Vennewegel 2; ii bus 1.

Artikel 3: Doei.

De vennootschap heeft tot doel: r

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met!

i.

betrekking tot marketing en verkoop, bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrljfstechnlsche

aangelegenheden, fiscale en juridische aangelegenheden, automatisering en al wat daarmee;;

li _rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de Matste blz. van ).uik.8 vermelden ; R@CÈ2 ; Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de per5o(0)r1(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen , verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, preventie, consultancy of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudie.

" Het uitvoeren van bouwcoördinatie, projectmanagement en projectontwikkeling en bouwpromotie

" Verkoop van alle schoonheidsprodukten, geschenkartikelen, alle textiel en confectie- en lederwaren.

" Het uitbaten van het schoonheidssalon, zonnebank en welness centrum.

" Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

" Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

" Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappeliik kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend

zeshonderd (18.600¬ ) euro vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL Ill. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING -TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap sleohts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder In naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te '

stellen.

" "

"

Voor-t,ehoudan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL iV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderinq.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni te 11 uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag,

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het' maatschappelijk kapitaal vertegenwocrdigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd, Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Artikel 17/bis: Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en ' waarbcrgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zcwel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval cp afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen). TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekiaar.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor= mad 11.1

behbiiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten,

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden vertes gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetbcek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CI OV RGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Eerste boekjaar : het eerste boekjaar gaat in op 1 maart 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015. Benoeming van zaakvoerder.

Wordt, vanaf 1 maart 2013, als eerste niet statutaire zaakvoerder benoemd, de heer Tom POPPE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

51 Volmacht.

De zaakvoerder verleent aan de heer Hein Kesteloot, accountant, te 8970 Poperinge, Boeschepestraat, 92 met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en ' diverse andere formaliteiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.









Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POPCO

Adresse
VENNEWEGEL 2, BUS 1 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande