PORT OFFICE PARK

NV


Dénomination : PORT OFFICE PARK
Forme juridique : NV
N° entreprise : 501.864.934

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 27.06.2014 14227-0086-014
09/01/2013
ÿþ Mod Woid 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 DEC, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANL3ffie GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 0501.864.934

(voluit) (verkort) : PORT OFFICE PARK

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 13 december 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op zeventien december tweeduizend twaalf, boek 202 blad 6 vak 8" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK, blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde ;

1. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met éénen-vijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 51.563,51), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van éénenvijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 51.563,51) tot honderdendrieduizend honderd zevenentwintig euro twee cent (¬ 103.127,02) door het creëren van duizend (1.000) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Deze nieuwe aandelen worden A-aandelen genoemd, genummerd van één tot duizend, de bestaande aandelen B-aandelen, genummerd van duizend en één tot tweeduizend.

Op deze duizend (1.000) nieuwe A-aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de globale prijs van vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000), waarvan:

éénenvijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 51.563,51) zal geboekt worden als kapitaal;

driehonderdachtennegentigduizend vierhonderd zesendertig euro negenenveertig cent (¬ 398.436,49) zal geboekt worden als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten beio-pe van honderd procent (100 %).

2. individuele afstand van het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het, Wetboek van Vennootschappen.

3. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen. Vervolgens heeft de gewone commanditaire vennootschap "NEW MEDIA MANAGEMENT', gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0869.801.473, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de duizend (1.000) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de globale prijs van vierhonderdvijftigduizend euro, (¬ 450.000) en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder A-aandeel waarop; aldus werd ingeschreven, volgestort

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %) zijnde in totaal éénenvijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 51.563,51);

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in to taal driehonderdachtennegentigduizend vierhonderd zesendertig euro negenenveertig cent: (¬ 398.436,49).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 001 6847899 66 op naam van de vennootschap bij Fortis Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op elf december tweeduizend twaalf, hetgeen aan de notaris overhandigd wordt en door hem in bewaring wordt genomen.

4. Vaststelling van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van éénenvijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 51.563,51) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd-endrieduizend honderd zevenentwintig euro twee cent (¬ 103.127,02), vertegenwoordigd door duizend (1.000) A-aandelen, genummerd van één tot duizend, en duizend (1.000) B-aandelen, genummerd van duizend en één tot tweeduizend, zonder nominale waarde.

5. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal driehonderdachtennegentig-duizend vierhonderd zesendertig euro negenenveertig cent (¬ 398.436,49), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen, strekt tot waarborg van derden en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

6. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met driehon-derdachtennegentigduizend vierhonderd zesendertig euro negenenveertig cent (¬ 398.436,49), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderdendrieduizend honderd zevenentwintig euro twee cent (¬ 103.127,02) tot vijfhonderdenéénduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 501.563,51), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van driehonderdachtennegentigduizend vierhonderd zesendertig euro negenenveertig cent (¬ 398.436,49) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijfhonderdenéénduizend vijfhonderd drieënzestig euro éénenvijftig cent (¬ 501.563,51), vertegenwoordigd door duizend (1.000) A-aandelen, genummerd van één tot duizend, en duizend (1.000) B-aandelen, genummerd van duizend en één tot tweeduizend, zonder nominale waarde.

8. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende: "Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdenéénduizend vijfhonderd drieënzestig euro één-envijftig cent (¬ 501.563,51), vertegenwoordigd door duizend (1.000) A-aandelen, genummerd van één tot duizend, en duizend (1.000) B-aandelen, genummerd van duizend en één tot tweeduizend, zonder vermelding van nominale waarde."

9. Beperking overdracht van aandelen en invoering artikel 5bis in de statuten.

Gelet op de structuur van het aandelenbezit van de vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling beslist de vergadering om de overdraagbaarheid van de aandelen op naam onder levenden en bij overlijden in het belang van de vennootschap te beperken. Dienaangaande beslist de vergadering om. een artikel 5bis toe te voegen aan de statuten dat luidt als volgt.

"Artikel Sbis. Overdracht van aandelen.

Ove dracht van aandelen

Gelet op de structuur van het aandelenbezit van de vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de overdraagbaarheid van de aandelen op naam onder levenden en bij overlijden te beperken.

Bijgevolg is de overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden onderworpen aan de hiernavolgende procedure:

Begrionen

Onder "overdracht van aandelen" wordt verstaan : alle overdrachten te bezwarende of te kosteloze titel, onder levenden en bij overlijden, welke ook de toegepaste procedure is en zonder de fusies, splitsingen, inbrengen van universaliteit of van bedrijfstak uit te sluiten die betrekking hebben op aandelen met stemrecht van de vennootschap, alsook het verlenen van opties op de aandelen, de overdracht van van aangehechte, afscheidbare of zelfstandige rechten op inschrijving of verwerving van aandelen. Bij uitbreiding wordt eveneens als een overdracht beschouwd: de wijziging van controle (in de zin van artikel 5 ev W Venn.) over een aandeelhouder. Voorafgaand aan dergelijke controlewijziging za! elke aandeelhouder verplicht zijn deze statuten na te leven.

Goedkeuring uitzonderingen

De hiernavolgende overdrachten van aandelen kunnen vrij gebeuren, zonder dat zij dienen te

,1) Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge worden onderworpen aan de in dit artikel opgenomen procedure

a) de overdracht aan een houder van aandelen van dezelfde "categorie"

b) de overdracht aan een met de vennootschap-cedent verbonden vennootschap, waarbij het begrip "verbonden vennootschap" dient te worden gedefinieerd overeenkomstig Titel il, Hoofdstuk Il, van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de overnemende vennootschap na de overdracht ophoudt deel uit te maken van de groep waartoe de vennootschap-aandeelhouder behoorde, dan wordt een overdracht op de effecten geacht plaats te vinden met het oog op de toepassing van dit artikel;

In aile andere gevallen en voor zover de wet niet verbiedt de overdracht van aandelen afhankelijk te stellen van een goedkeuring of een voorkooprecht, is elke overdracht van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de andere aandeelhouders ("de titularissen van het voorkooprecht') onder de volgende voorwaarden

Standstill periode

De aandeelhouders zullen hun aandelen niet onder de levenden overdragen gedurende een periode eindigend dertien december tweeduizend negentien, tenzij met instemming van alle aandeelhouders. Kennis evin

Elke vooropgestelde overdracht van aandelen dient bij aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de Raad van Bestuur, met aanduiding van het aantal aandelen dat de overdrager wil overdragen, de identiteit en het adres van elke kandidaat-overnemer, de prijs en de overige voorwaarden en modaliteiten van de vooropgestelde overdracht, alsook de verbintenis van de kandidaat-overnemer om de ovedrachtsbeperkingen zoals in deze statuten vermeld, na te leven (hierna "de Kennisgeving door de kandidaat-overdrager').

De raad van bestuur zal de "titularissen van het voorkooprecht" hiervan op de hoogte brengen bij aangetekende brief, op hun adres vermeld in het register van aandelen.

Eerste en enige ronde

Vanaf de kennisgeving door de raad van bestuur als omschreven in de vorige paragraaf zullen de "titularissen van het voorkooprecht", de kandidaat-overdrager uitgezonderd, het recht hebben om hun voorkooprecht uit te oefenen met betrekking tot de aangeboden aandelen en dit gedurende een periode van dertig kalenderdagen te rekenen vanaf de verzending van de kennisgeving door de raad van bestuur.

De "titularissen van het voorkooprecht" die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen zullen de raad van bestuur hiervan op de hoogte brengen bij aangetekende brief, met aanduiding van het aantal aandelen waarvoor ze hun voorkooprecht uitoefenen.

Het voorkooprecht zal worden beschouwd als uitgeoefend door de overige aandeelhouders op de datum van de verzending van deze brief

Toewiizinasregels

Indien de "titularissen van het voorkooprecht" de voorkooprechten uitoefenen voor een aantal aandelen groter dan (of gelijk aan) het aantal aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat zij allen zullen verwerven als volgt door de raad van bestuur bepaald worden

a) de "titularissen van het voorkooprecht" die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage gelijk of kleiner dan het percentage dat zij bezitten in het kapitaal van de vennootschap zullen het aantal aandelen toegewezen krijgen waarvoor ze hun voorkooprecht hebben uitgeoefend;

b) de "titularissen van het voorkooprecht" die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage groter dan het percentage dat zij bezitten in het kapitaal van de vennootschap zullen recht hebben op een gedeelte van de aandelen die overblijven na de toewijzing aan de "titularissen van het voorkooprecht" vermeld onder a), in evenredigheid met het aandeel dat zij respectievelijk bezitten in het kapitaal van de vennootschap.

Niet-uitoefening

Indien de voorkooprechten werden uitgeoefend voor een totaal aantal Aandelen kleiner dan het aantal aangeboden Aandelen, zullen de voorkooprechten worden beschouwd als niet zijnde uitgeoefend en moet de kandidaat-overdrager al de aandelen die hij initieel heeft aangeboden - ook deze waarvoor het voorkeurrecht wel werd uitgeoefend - overdragen onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in de Kennisgeving door de kandidaat-overdrager.

Prijs

Het voorkooprecht zal worden uitgeoefend tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer in goed vertrouwen en bij overlijden door de prijs bepaald door een deskundige aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel alwaar de vennootschap haar zetel heeft op basis van (met de marktwaarde van het onroerend goed) gecorrigeerde netto-actief waarde.

Indien op basis van de aangeboden overdrachtsvoorwaarden de prijs van de aandelen niet is uitgedrukt in of niet kan worden uitgedrukt in geld, zullen de voorkooprechten worden uitgeoefend tegen de waarde van de Aandelen die weerhouden werd voor de overdracht tussen de betrokken partijen. De prijs is betaalbaar binnen de zestig (60) dagen na de uitoefening van het voorkooprecht, tenzij partijen een andere termijn overeenkomen.

de, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Sancties

Indien een aandeelhouder effecten van de vennootschap zou overdragen zonder aanbieding van het voorkooprecht, kunnen de "titularissen van het voorkooprecht" de nietigheid van de verkoop inroepen of een schadevergoeding eisen die minstens gelijk is aan de voor de aandelen verkregen verkoopprijs.

Kennisgevingen

Alle mededelingen moeten (i) schriftelijk en per aangetekende brief gezonden worden naar het adres van de Partijen zoals het voorkomt in het register van aandelen of (ii) worden overhandigd tegen ontvangstbewijs.

Elke mededeling wordt geacht te zijn ontvangen (I) drie werkdagen na poststempel of (ii) één werkdag na de datum van het ontvangstbewijs. Deze termijnen zijn inclusief dies a quo en dies ad quem. De Partijen moeten een adreswijziging meedelen overeenkomstig deze bepaling.

Volgrecht

indien enige aandeelhouder na de standstill-periode voormeld van plan is om bepaalde of al zijn aandelen (desgevallend in één of meer opeenvolgende transacties die samen ais één transactie worden beschouwd) wenst over te dragen aan een derde partij, zijnde enige partij waarmee de aandeelhouder niet verbonden, noch geassocieerd is in de zin van artikel 11 en 12 van het Wetboek van Vennootschappen, die kennis heeft gegeven van haar intentie om die aandelen te verwerven (de "Volgrecht Overnemer'), hebben de andere aandeelhouders (de "Volgrecht Begunstigden') het recht om een pro rata deel van hun aandelen aan te bieden en te verkopen aan de "Volgrecht Overnemer" tegen dezelfde te goeder trouw vastgestelde prijs en voorwaarden (het "Volgrecht'j, in de mate dat het voorkooprecht voormeld niet wordt uitgeoefend.

Dit Volgrecht mag binnen de uitoefenperiode van dertig dagen na de kennisgeving van overdracht waarnaar hoger wordt verwezen. indien de Volgrecht begunstigden hun Volgrecht uitoefenen, dienen zij de Overdrager en de raad van bestuur hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte brengen. De datum van de poststempel zal worden beschouwd als de datum waarop het Volgrecht wordt uitgeoefend.

Het Volgrecht wordt uitgeoefend aan de prijs die door de Volgrecht Overnemer werd aangeboden en die vermeld staat in de Kennisgeving van Overdracht. De prijs dient op dezelfde datum aan alle aandeelhouders te worden betaaldl De eigendom van de Volgrecht aandelen ingevolge de toepassing van het Volgrecht gaat slechts over naar de Volgrecht Overnemer na integrale betaling van de prijs.

Unanimiteit van de aandeelhouders

Deze regelen van overdrachtsbeperking van aandelen kunnen enkel bij unanimiteit van de aandeelhouders gewijzigd worden"

10. Wijziging artikel 13 van de statuten.

Teneinde de regeling betreffende benoemingen en ontslagen van bestuurders aan te passen aan de creatie van twee klassen van aandelen beslist de vergadering om de tekst van artikel 13 van de statuten als volgt aan te passen:

"Artikel 13. Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld als volgt:

- evenveel bestuurders zullen worden benoemd uit kandidaten voorgedragen door de houders van A-aandelen als uit kandidaten voorgedragen door houders van B-aandelen.

De betrokken mandaten zullen worden ingevuld door benoeming onder de kandidaten voorgedragen door dergelijke aandeelhouder(s) (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt en voor elk openstaand mandaat moet door desbetreffende aandeelhouder het dubbel aantal kandidaten worden voorgedragen).

Voor aile duidelijkheid wordt gepreciseerd dat het niet voordragen van kandidaten voor benoeming in overeenstemming met voorgaande paragrafen, geen afstand inhoudt van het recht om kandidaten voor te dragen voor benoeming, en dat de betrokken aandeelhouder(s) het recht zal (zullen) hebben te vragen dat een nieuwe algemene vergadering van de vennootschap wordt bijeengeroepen om de kandida(a)t(en) die aldus door de betrokken aandeelhouders) wordt (worden) voorgedragen te benoemen.

Het recht van voordracht vervalt indien de houders van een klasse van aandelen minder dan 10% van het kapitaal van de vennootschap bezitten.

Mits akkoord van alle aandeelhouders kunnen bijkomende bestuurders, al dan niet onafhankelijk, worden benoemd.

De bestuurders zullen worden benoemd voor een maximum periode van zes jaar

Enige vacature veroorzaakt door overlijden of ontslag van een bestuurder verkozen op voordracht van een aandeelhouder van de vennootschap zal worden opgevuld door verkiezing van een nieuwe bestuurder op voordracht van die aandeelhouder op wiens voordracht de overleden, ontslagnemen-de of ontslagen bestuurder was verkozen. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen."

11. Aanpassing van artikel 16 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 16. Besluitvorming

De raad van bestuur kan enkel beraadslagen indien er minstens één A-bestuurder en één 8-bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten zijn alleen dan geldig genomen indien minstens één A-bestuurder en één B-bestuurder hebben ingestemd.

Bij staking van stemmen wordt de besluitvorming opgeschort en een redelijke overleg- en reflectieperiode ingelast waarin alternatieven, extern advies of een mediator kan worden gezocht, waarna een nieuwe raad van bestuur wordt gehouden. indien deze raad van bestuur ook dan uitmondt in een staking van stemmen, dan wordt het betrokken punt voorgelegd aan een expert -- en bij onenigheid over diens identiteit twee experten  aangesteld op kosten van de vennootschap met verzoek om tot een bindende derden-beslissing te komen.

De raad van bestuur kan vergadering per telefoon- of videoconferentie.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen.

12. Wijziging van artikel 20 van de statuten.

De vergadering beslist om artikel 20 van de statuten te wijzigen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

Artikel 20. Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college,

wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

- door één A-bestuurder en één B-bestuurder

- door een door de raad van bestuur aangestelde bijzonder gevolmachtigde."

13. Invoeren mogelijkheid tot schriftelijke besluitvorming algemene vergadering.

De vergadering beslist om betreffende de besluitvorming van de algemene vergadering de mogelijkheid

tot schriftelijke besluitvorming in te voeren.

14. Aanpassing artikel 27 van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 27 te vervangen door de volgende:

"Artikel 27. Beenroeping  Bevoegdheid - Verplichting

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Met uitzondering van de beslissingen expliciet vermeld in het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en bestuurders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Indien de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen werd binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat binnen voormelde termijn bepaalde voorstellen van besluit wel en andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. ü

15. Benoemingen.

De vergadering beslist om de volgende personen te benoemen als bestuurders van de vennootschap

Luik B - Vervolg

op voordracht van de A-aandeelhouders;

- de heer Jonas Dhaenens, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 242, nationaal nummer 82,11.05 099-95;

- de heer Luc Dhaenens, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, nationaal nummer 58.12.16 303-34.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De oude bestuurders worden geacht aangeduid te zijn op voordracht van de B-aandeelhouders.

16. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispunten bank en de S.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

20/12/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- volmacht

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;











Op de laatste biz. van Lui& vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/12/2012
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Skaldenstraat 121 - 9042 Gent

Onderwerp(en) akte : Oprichting ingevolge partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint; Martens-Lennik, op 7 november 2012, "Geregistreerd elf bladen drie verzendingen te Dilbeek Il de 21-11-2012 Boek 604 Blad 22 vak 19. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) M. Wauters" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders is bijeengekomen van de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121. Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 436.035.289 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam volgende beslissingen

Eerste besluit : kennisneming van het voorstel van partiële splitsing

De raad van bestuur van de vennootschap heeft op 7 september 2012 het voorstel van partiële splitsing opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent neergelegd op 25 september 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (art. 743 al. 3 W.Venn.) en bekendgemaakt

R in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder het nummer 12164394.

Tweede besluit : uitdrukkelijke afstand van de verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur De vergadering beslist uitdrukkelijk om afstand te verlenen van het opstellen van de verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur waarvan sprake in artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, overeenkomstig artikel 749 Wetboek van Vennootschappen.

eerde besluit : kennisneming van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze vennootschap Port Office Park ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap 3.a. verslag van de raad van bestuur

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur een bijzonder verslag opgesteld en ondertekend op datum van 6 november 2012.

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag van de raad van bestuur en dit goed te keuren.

a.2. verslag van de bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, vertegenwoordigd door de Heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, als bedrijfsrevisor aangeduid. Deze heeft een verslag opgesteld en ondertekend op datum van 31 oktober 2012

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap Port Office Park NV, bestaat uit een bedrijfstak ter waarde van 51.563,51 EUR

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en '

duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in overeenstemming is met de bepalingen vanartikel 81 van het KB van 30.1.2001 en dat de waardebepaling waartoe deze methode Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Riad Wwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ NEERGELEGï?

1 0 DEC, 2012

RECHTE3AGIiiffleN

~ KOOPHANDEL TF rF4'eIT

M

Onderneniingsnr: CD Sc g«C4 2

Benaming (voluit) : Port Office Park (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met

het agio, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, voor zover de vennootschap na haar oprichting een

nieuwe concessieovereenkomst met het Havenbedrijf Gent ondertekent.

De waarde van de inbreng bedraagt 51.563,51 EUR. Als vergoeding voor de inbreng worden 1.000 aandelen

toegekend.

Wif willen er ten slotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting, of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

31 oktober2012

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

Vierde besluit : mededeling door de raad van bestuur van naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van deze vennootschap sedert de datum van het splitsingsvoorstel

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dal er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Vijfde besluit : besluit tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap Ghent Warehousing Systems, haar bedrijfstak "business center services" afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap Port Office Park, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel

5.a. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak "business center services" bestaande uit de uitbating van een businesscenter en de verhuring en terbeschikkingstelling van kantoorruimten en het ter beschikking stellen van ondersteunende diensten. De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

5.b. beschrijving van het overgedragen vermogen

De overgedragen activa van deze bedrijfstak bestaan enerzijds uit de rechten van concessie op een onroerend goed, gelegen te 9042 Gent, 13de afdeling, Skaldenstraat 121, kadastraal bekend wijk B nummer 120/F/3 en wijk B 120N/3/deel, zoals aangegeven als lot B op de schets in bijlage, met inbegrip van de opstallen van een multifunctioneel pand en een parking, gebouwd en aangelegd op een terrein dat door het Havenbedrijf Gent in concessie werd gegeven aan de gesplitste vennootschap, en anderzijds uit de inrichting en materiële uitrusting van dit pand.

Dit onroerend goed wordt gebruikt als business center.

Dit onroerend goed is vrij en zuiver van alle bevoorrechte of hypothecaire schulden, ontbindende rechtsvorderingen of gevallen van uitwinning, alsook van onverschillig welke inschrijvingen of overschrijvingen, zowel uit eigen hoofde als uit hoofde van vorige eigenaars.

5.c. algemene voorwaarden van deze partiële splitsing

(. " )

5.d. toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid dat de huidige aandelhoudersstructuur bij de bestaande vennootschap

en bij de nieuw op te richten vennootschap er als volgt uitziet:

- voor wat betreft de nieuw opgerichte naamloze vennootschap Port Office Park:

°aan de naamloze vennootschap Molens Sint-Martinus met maatschappelijke zetel te 1750 Lennik, Sint-

Martens-Lennik, Dorp 8: vijfenzestig (65) aandelen;

°aan de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht Raiffinvest, met maatschappelijke zetel te L 1471

Luxembourg, 217 Route d'Esch negenhonderd vijfendertig (935) aandelen.

Er worden geen andere vergoedingen als tegenprestatie voor de inbreng uitgereikt.

5.e. deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf heden voor rekening van de op te richten vennootschap.

5.f. boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 augustus 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zesde besluit : oprichting van de naamIoze vennootschap Port Office Park

6.a. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: eenenvijftig duizend vijfhonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (51.563,51 EUR) kapitaal.

6.b. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap Port Office Park, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 121, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vastte leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

(uittreksel)

Vorm en naam

De vennootschap bekleedt de vorm van een naamloze vennootschap,

Haar naam luidt "Port Office Park

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9042 Gent, Skaldenstraat 121,

Doel

De vennootschap heeft tot doel

- de uitbating van een diensten- of bednjvencentrum in de zin van de aanschrijving nr. AOIF 39/2005; - het stellen van alle dusdanige verrichtingen, en/of het verfenen van alle diensten die, in het algemeen genomen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, dienstig of nuttig zijn voor de uitbating van een diensten- en bednjvencentrum, met inbegrip van de organisatie van gemeenschappelijke ondersteunende diensten ten behoeve van de gebruikers van zulk diensten- of bedrijvencentrum;

- de verhuring van kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en dergelijke, de bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen voor rekening van derden, het verlenen in opdracht van de eigenaar van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, het innen van de huurgelden;

- het verstrekken van onthaal- en secretariaatsdiensten en dienstverlening op administratief en bedrijfskundig vlak; het ter beschikking stellen van informatica- en telecommunicatie-infrastructuur.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel_ De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige en/of aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tod begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan aile financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in de vorm van beleggingen aile roerend en onroerend goederen, of beperkte zakelijke rechten hierop, kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, of ter beschikking te stellen van leden van het personeel of van de organen van bestuur al dan niet hypothecaire leningen en kredieten aangaan of toestaan zonder dat deze opsomming beperkend is.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op eenenvijftig duizend vijfhonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (51.563, 51 EUR) en het kapitaal is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig ingeschreven en volgestort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al

dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang het artikel 518 paragraaf 3 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van

hun opdracht de zes jaar niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen doorschriftelijke kennisgeving aan de raad,

Intern bestuur- Beperkingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die'voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperkingen

ln afwijking van het artikel 522 van het Wetboek van vennootschappen kunnen de bestuurders niet zonder toestemming Van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

- door de afgevaardigde bestuurder die alleen kan optreden.

- door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Jaarvergadering

lederjaar wordt er een jaarvergadering of gewone algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van

de maand mei van iederjaar om vijftien uur in de maatschappelijke zetel.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

burgerlijk jaar.

Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrij-

vingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste een twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en

de daarop verrichte stortingen,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften bepaald in artikel 618 van het Wetboek

van vennootschappen, interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

Keuze van woonplaats

De aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Overgangsbepalingen

1. eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met 31 december 2013.

2. eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2014.

3. commissaris

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te

benoemen."

Zevende besluit - benoeming van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Port Office Park En onmiddellijk na voorafgaande vaststelling van de nieuwe statuten hebben de aandeelhouders bij eenparigheid van stemmen beslist

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee bestuurders,

b) dat als bestuurders worden aangesteld, voor een termijn van zes jaar :

- Mevrouw Liliane Borremans, wonende te L-2172 Luxembourg, 5 rue Alphonse Munschen

- de Heer Yves Bienfet, wonende te 9000 Gent, Gravin Johannastraat 5,

allen zijn hier aanwezig en verklaren te aanvaarden.

De aldus aangeduide bestuurders beslissen om voorlopig geen gedelegeerd bestuurder aan te duiden.

" ~

~ u y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Achtste bësI : aan assin van het natscha eli'k ka haal van de naahmloze vennootsch'ëp dhënt Warehousing Systems

Negende besluit : machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de Fiduciaire Beeckman-Vernaillen te Ninove, Leopoldstraat 1, vertegenwoordigd door de Heer Koen Vernaillen, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de inschrijving van de vennootschap voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van l_u!k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PORT OFFICE PARK

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 DESTELDONK

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande