POSITIVE ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POSITIVE ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.608.550

Publication

11/12/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V

ri ie

i IIIIIlIlUIllhI10 IIN

defglÉteERGELEGD

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0838.608.550

Benaming

(voluit) : POSITIVE ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers, 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : BOEKJAAR - JAARVERGADERING . STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 28 november 2014, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat :

1. het lopende boekjaar verlengd werd om het af te sluiten op 30 september 2015 in plaats van op 31 december 2014;

2 nadien ieder boekjaar zal aanvangen op 1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder daaropvolgend jaar;

3. de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur

en voor de eerste maal in 2016; '

4, artikelen 23 en 28 van de statuten gewijzigd werden.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift.

-

gecoördineerde statuten.

P. Van Moffaert

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011
ÿþ Motl 2.0

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.\" }' y....~ ~ ti " J ~

208,

"

_," , 'Griffié ` .::,.-.

I lI ASII II U 11I I XVI

*11132137*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr o 0% S5O

Benaming

(voluit) : POSITIVE ENERGY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 57

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 08 augustus 2011 geregistreerd 10 bladen geen verzendingen te Deinze op 11 augustus 2011, Boek 5/503 Blad 99 Vak 14. Ontvangen : 25,00 euro. Voor de ea. Inspecteur (get.), Vandemaele Bea, Fiscaal deskundige, blijkt dat :

1. a. De heer Coppieters, Geert Willy Jeanine, geboren te Gent op 26 mei 1962, echtgenoot van mevrouw? Algoet, Mia Christiane Michèle, wonende en gehuisvest te Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 57. en b. Mevrouw Algoet, Mia Christiane Michèle, wonende en gehuisvest te Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 57;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "POSITIVE. ENERGY";

3. met zetel te Gent (Zwijnaarde), Maaltemeers 57;

4. de vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Consultancy in algemene bedrijfsvoering, in crisis- en projectmanagement.

2. Uitvoeren van audits ter verbetering van operations management, kwaliteit, veiligheid, kostenstructuur en; algemene bedrijfsvoering.

3. Ontwikkeling, productie en verkoop van voedingswaren inclusief chocolade decoratie artikelen.

4. Ontwikkeling , productie , verkoop en installatie van energie besparende of groene stroom opwekkende; installaties.

5. Particulieren en ondernemingen helpen bij het vormgeven en realiseren van hun projecten in verband met efficiëntie verhoging van mankracht, materiaal en energie verbruik.

6. Zij zal tegen vergoeding haar kennis en ervaring ter beschikking stellen en in desgewenste gevallenÉ daadwerkelijk voor de implementatie zorgen.

7. Externe dienstverlening in de breedste zin van het woord.

8. Opmaken van energie certificaten als erkend energiedeskundige.

9. Copywriting en vertaling van alle mogelijke teksten in diverse talen.

10. Tussenpersoon in handelsactiviteiten tussen leveranciers, bestaande en potentiële klanten.

11. Teambuildings activiteiten opzetten voor interne en externe medewerkers van bedrijven en vennootschappen met mogelijkheid tot het organiseren van zeiltochten.

12. Begeleiding van interne, expatriate en externe medewerkers van vennootschappen.

13. Begeleiding van externe partijen bij de uitwerking van hun strategie, implementatie van; verbeteringsprojecten, het opzetten van internationale netwerken en bedrijven of activiteiten.

14. Import en export van handelsgoederen.

15. Het kopen, verkopen, verwerven bij wijze van inbreng of anderzijds van deelnemingen van aandelen van al dan niet beursgenoteerde ondernemingen en de kosten dragen die daarmee verband houden.

16. Het verhandelen, de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de renovatie en exploitatie van roerende. en onroerende goederen, inclusief leasing.

17. Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, zij mag ondermeer onroerende goederen! verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, het zij met het oog op het beheer en de opbrengst, hetzij met het oog op de verkoop of wederverkoop.

18. Het vervreemden en verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze van roerende waarden, kunstwerken, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

19. Het uitvoeren van expertises, handelsactiviteiten, opleidingen en evenementen in de watersport.

20. Het organiseren van workshops, exposities, opleidingen, handelsactiviteiten in de kunstsector.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21. Het doen van alle handels- en financiële verplichtingen behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan: depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als door iedere andere wijze van vennootschappen, in een op eender welke wijze aan deelnemen.

22. Het deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen. Het nemen van participaties in andere vennootschappen en de te gelde making ervan.

23. Het verlenen van kredieten en voorschotten aan andere ondernemingen en privépersonen, zich borg stellen, aval verlenen, waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtsreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomsten of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.;

5. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro, en is volgestort ten bedrage van 12 400 euro;

7. verdeeld in 120 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 11120ste van het kapitaal;

8. vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.;

9. alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.;

10. met een boekjaar van 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar ; eerste boekjaar wordt ' afgesloten op 31 december 2012;

11. met jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2013;

12. werden als zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : de heer Geert

COPPIETERS en mevrouw Mia ALGOET, beiden voornoemd

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Notaris P. Vandemeulebroecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
POSITIVE ENERGY

Adresse
MAALTEMEERS 57 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande