POWER IN THE BOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWER IN THE BOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.908.064

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312339*

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633908064

Benaming (voluit) : Power in the Box

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Gentweg 18

(volledig adres) 9940 Evergem

Oprichting

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Pol Vanden Broecke op 16 juli 2015, te registeren, blijk dat:

1. De Heer LOUVRIER Olivier Ernest Oswald, geboren te Gent op 23 april 1966, wonende te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 80.

2. De naamloze vennootschap TWEEDS & COTTONS, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Brabantdam 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent onder nummer 0466.545.353,

een besloten vennootschap met beperkte aanspakelijkheid, afgekort BVBA, onder de naam  Power in the Box hebben opgericht, en waarbij de voornaamste standregels luiden als volgt:

ARTIKEL 1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  Power in the Box .

...

ARTIKEL 2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Evergem, Gentweg 18.

...

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

De immobiliënbedrijvigheid in de meest ruime zin van het woord,

De ontwikkeling, bouw en coördinatie van vastgoedprojecten zoals woningen, appartementen, handelsruimtes, kantoren, garages, enzovoort, met het oog op de exploitatie of de verkoop ervan in eigen beheer, of in opdracht van derden,

Het verhuren of ter beschikking stellen van burelen en opslagruimten.

Het uitbaten van een bedrijvencentrum met inbegrip van alle rechtstreekse of onrechtstreekse randactiviteiten die hierbij aansluiten.

Het participeren, onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alsook alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, onroerende leasing, het aankopen, verkopen, inbrengen, ruilen, renoveren, promoten, bouwen, verbouwen, stofferen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren, in leasing geven of nemen, (ver)bouwen of laten (ver)bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, en van outillering en uitrusting, alsook de koop en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Daartoe kan de Vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De Vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De Vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Voormelde opsommingen zijn aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap handelt hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, vennootschappen, private ondernemingen, of openbare besturen, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan eveneens optreden als syndicus van gebouwen en onderzoeken, expertises, studies en ontwerpen uitvoeren of laten uitvoeren.

De vennootschap mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, deelneming of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag tevens optreden als bouwheer. Zij mag de bedrijvigheid coördineren van de aannemers en onderaannemers. Zij mag in dit verband eveneens als tussenpersoon optreden bij het aanschaffen van bouwmaterialen.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel en alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en in het algemeen alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

Zij kan ook bestuursopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Het is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/duizendste deel (1/1000ste) en genummerd van één (1) tot en met duizend (1000).

Ieder aandeel werd volgestort zodat de som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) ter beschikking staat van de vennootschap.

Voornoemd bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "ING".

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ons, notaris, bewaard worden.

...

ARTIKEL 12 BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

...

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

ARTIKEL 13 EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

ARTIKEL 14 INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

...

ARTIKEL 15 BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. ARTIKEL 16 VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

...

ARTIKEL 18 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tweede zaterdag van de maand juni om 11 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

...

ARTIKEL 19  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die

meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles

onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

...

ARTIKEL 23  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

...

ARTIKEL 25  VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

..

ARTIKEL 26 ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, zo wettelijk vereist.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden

zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die

toekomen aan de vereffenaar(s).

ARTIKEL 27 VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming

met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat

nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap

heeft ingebracht.

...

ARTIKEL 29 GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen, en andere bijkomende wetten terzake.

Bovendien zal elke statutaire clausule die gebeurlijk in strijd zou zijn met de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen, voor niet-geschreven worden gehouden.

ARTIKEL 30 KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het

buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle

dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van

de vennootschap.

ARTIKEL 31  EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één

vennoot telt.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien. Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenenderig december tweeduizend zestien.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2015 onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid

aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

- De heer Olivier Louvrier, voornoemd,

- De heer LOUVRIER Louis Raf Guy Jan Nathalie, geboren te Knokke-Heist op 3 september 1994,

(rijksregisternummer 94.09.03-133.68), wonende te 8300 Knokke-Heist, Hortensialaan 80.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

...

D. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de heer Gerardus van Schaik, accountant, kantoorhoudende te 9000 Gent, Begijnhoflaan 11 die alleen rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel

Tegelijk wordt neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
POWER IN THE BOX

Adresse
GENTWEG 18 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande