PRECAST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRECAST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.686.078

Publication

26/11/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

0 Iiii ~110 iii ni

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 4 NOV 2013

DENDEIWNDE

Ondernemingsnr : 0835.686.078

Benaming (voruit) : PRECAST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bloempotstraat 35/A

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : RECHTZETTING EN BEKRACHTIGING KAPITAALSTOESTAND - KAPITAALVERHOGING IN GELD (ARTIKEL 537 WIB 1992) - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PRECAST", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 35/A, opgemaakt door notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 30 oktober 2013, ter registratie aangeboden, ; dat volgende besluiten werden genomen:

1. Rechtzetting en bekrachtiging dat het kapitaal bij de oprichting ¬ 71.399,80 bedroeg in plaats van ¬ 1.035.000,

2. Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 23 oktober 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 1992.

3, Verhoging van het kapitaal met ¬ 450.000,00, om het van ¬ 71.399,80 te brengen op ¬ 521.399,80. De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van 100 aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

4. Inschrijving op de kapitaalverhoging en integrale storting op de nieuwe aandelen.

5. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus

daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd eenentwintigduizend driehonderd

negenennegentig euro tachtig cent (E 521.399,80), vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van waarde

6. Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

7. Volmacht voor coördinatie van de statuten.

8. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: 1., expeditie akte, 2. gecoördineerde statuten en 3. lijst akten,

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 25.06.2013 13205-0111-013
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0437-010
04/05/2011
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P 6 ~," :,~

VAN KOC',Pl /s.N nEL

2 1. 04. 1011

DENDFRMC ,,T

rl`ie

Ondememingsnr : Benaming : PreCast

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bloempotstraat 35/A

9170 Sint-Gillis-Waas

'11067436"

X35. 6 g6 g

Onderwerp akte : NV: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 7 april 2011,i

aangeboden ter registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt:

Aandeelhouders:

1. De Heer VERPLANCKE Gert Frans Anna, geboren te Sint-Niklaas op 14 november 1963, wonend tei 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Bloempotstraat 35/A.

2. De Heer VERPLANCKE Joris Jennv Dirk, geboren te Antwerpen op 14 december 1969, wonend te 9130; Beveren (Verrebroek), Zwaantje 51.

Naam: "PreCast "

Duur: onbepaalde duur.

Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 35/A.

Doel:

Het vervaardigen van prefabbeton, het verwerken van wapeningsstaal en de productie van staalconstructies. Het produceren van en de handel in alle bouwmaterialen. Het uitvoeren van alle openbare en private bouwwerken in de breedste zin van het woord.

Het kopen, verkopen, ter beschikking stellen en verhuren van materiaal voor het uitvoeren van bouwwerken ofi voor de uitrusting van bouwwerven.

Het aantrekken, bestuderen en ontwerpen van projecten in de bouwnijverheid en de volledige uitwerking, ervan.

Het aankopen, verkopen, verhuren, onderhouden en beheren van alle onroerende eigendommen, zowel voor, eigen rekening als voor rekening van derden.

Alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren, die. rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op wat hierboven niet limitatief werd opgesomd en dit zowel ;; voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het groot of in het klein, en zowel in België als in het; buitenland.

De deelneming onder gelijk welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en' controle van ondernemingen met geheel of gedeeltelijk gelijklopend doel als zijzelf of die van die aard zijn om: ;i haar uitbreiding en ontwikkeling te bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen. verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

;i Het leiden en coördineren van activiteiten van alle aard met inbegrip van veiligheidscoördinatie. Het; verwerven van onroerende goederen en het beheren ervan.

Het verlenen van advies aan en ter beschikking stellen van knowhow inzake management, leiding en toezicht van ondernemingen en handelszaken. Het besturen, organiseren, waarnemen van de directie, management van: ondernemingen, bedrijven en handelszaken.

Het opstellen van plannen voor organisatie, sanering, reconversie van bedrijven en ondernemingen. De; belegging in aandelen, obligaties, kasbons of andere effecten en geldwaardige papieren, al of niet op de beurs; genoteerd, zowel van Belgische als buitenlandse ondernemingen, doch dit alles voor zover deze activiteit: kadert in het normale bestuur van een effectenportefeuille en zonder dat de vennootschap publiek beroep zou; mogen doen op geldbeleggers en zonder dat zij enige bankactiviteit of activiteit van wisselagent of; beursvennootschap zou mogen uitoefenen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

/3oor- mod 2.1

behouden

aan,het

Belgisch

Staatsblad

De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van alle hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten en borgstellingen.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anderszins, zowel in België als in het buitenland.

Kapitaal: één miljoen vijfendertigduizend euro (E 1.035.000,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng in natura als volgt:

Inbreng van de bestanddelen, beschreven in het splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 14 februari 2011 en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 18 februari 2011, en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2011 onder nummer 11033477.

Het kapitaal werd volledig volstort.

Verslag bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 444 van het wetboek van vennootschappen werd een verslag opgemaakt door "Callens, Pirenne & Co", vertegenwoordigd door Philip Callens, bedrijfsrevisor, met betrekking tot voormelde inbreng in natura, van 29 maart 2011, waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Dit verslag heeft betrekking op een inbreng in natura waarbij de afgesplitste activiteit van de NV VERPLANCKE ALGEMENE BOUWWERKEN, met zetel te 9130 Kieldrecht  Beveren, Molenstraat 91, ingebracht wordt bij de oprichting van de NV PRECAST, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 35 A, naar aanleiding van de partiële splitsing van de NV VERPLANCKE ALGEMENE BOUWWERKEN. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zin wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrsrevisoren, inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de NV PRECAST beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord

is rekening houdend met de gegeven omstandigheden zoals in dit verslag beschreven en de boekhoudkundige continuïteit van splitsingsverrichtingen, en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met het proportioneel deel van de reserves, het overgedragen resultaat en het resultaat van de periode, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan de boekhoudkundige waarde per 31 december 2010 van 1.035.000,00 EUR. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de NV VERPLANCKE ALGEMENE BOUWWERKEN 100 aandelen van de NV PRECAST uitgegeven, in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap NV VERPLANCKE ALGEMENE BOUWWERKEN. De inbrengers genieten geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng.

Wij melden hierbij dat de betrokken vennootschappen hoofdelijk gehouden zijn, ten belope van hun netto-actief, tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op de dag dat de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt met het oog op de beschreven inbreng in natura bij de oprichting van de NV PRECAST onder opschortende voorwaarde van de door te voeren splitsing van de NV VERPLANCKE ALGEMENE BOUWWERKEN, conform artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen, op 29 maart 2011.

Callens, Pirenne & Co, vertegenwoordigd door Philip Callens, Bedrijfsrevisor."

Bijzonder verslag oprichters

Wordt eveneens voorgelegd: het door de oprichters van de vennootschap opgemaakt bijzonder verslag houdende uiteenzetting waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarom eventueel afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor van 29 maart laatstleden.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan. Zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, behalve bij herbenoeming.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel der vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen, hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die de titel van gedelegeerde bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon delegeren, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is bevoegd om de vergoedingen te bepalen, verbonden aan het uitvoeren van de opdrachten die hij geeft.

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder alléén optredend, die tegenover derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun lastgeving.

Jaarvergadering: tweede zaterdag van de maand juni op de zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Zowel de gewone als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Zij kunnen op staande voet door de raad van bestuur voor drie weken uitgesteld worden. De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna vermeld, dan zal de raad van bestuur, samen met de oproeping, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2011, met dien verstande dat alle verrichtingen die vbbr gemelde datum door de oprichters gedaan werden in naam van de vennootschap in oprichting, geacht worden rechtstreeks in naam en voor rekening van de vennootschap gedaan te zijn.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblij vend saldo: Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de nodige afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Van de netto-winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en het moet wederom geschieden tot herstelling van het wettelijk reservefonds indien er om enige reden van werd gebruik gemaakt. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan naar goeddunken kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Bovendien mag de raad van bestuur interimdividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen. Dit besluit moet voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering der aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken bij een bijzondere stemming. Benoemingen:

A. Het aantal van de bestuurders wordt vastgesteld op twee en tot die hoedanigheid worden benoemd, voor een

termijn eindigend na de jaarvergadering van het jaar 2016:

- de heer Gert VERPLANCKE;

- de heer Joris VERPLANCKE;

beiden voornoemd, die dit mandaat aanvaarden. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Er wordt geen commissaris aangeduid.

B. De Raad van Bestuur benoemt unaniem als voorzitter van de Raad van Bestuur voornoemde heer Gert VERPLANCKE en als gedelegeerd bestuurders voornoemde heren Gert en Joris VERPLANCKE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aap het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de heer Rene POPPE, geboren te Lokeren op 20 april 1955, (RR: 55.04.20-289.03, Eid: 591-1885691-16), wonende te 9190 Stekene, Vijfstekestraat 19, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: 1, expeditie oprichtingsakte, 2. verslag van de oprichters conform artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, en 3. verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura.

roi 2.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 22.06.2015 15185-0498-013

Coordonnées
PRECAST

Adresse
BLOEMPOTSTRAAT 35A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande