PREON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.099.337

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 29.07.2013 13369-0421-010
02/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301479*

Neergelegd

28-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PREON

0834099337

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9400 Ninove, Keylandstraat(Ned) 16

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Frederic CONVENT, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17 op vierentwintig februari tweeduizend elf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  PREON , met zetel te Ninove, en met als eerste adres: 9400 Ninove, Keylandstraat(Ned) 16 door De heer RAES Geert Gaston Michel, geboren te Gent op vier mei negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.05.04029.95, nummer identiteitskaart 590-8327470-46 en zijn echtgenote mevrouw BLOMMAERT Anja Andreas Dorina, geboren te Sint-Gillis-Waas op zes november negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.11.06-340.78, nummer identiteitskaart 590-8092722-28, samenwonende te 9400 Ninove (Nederhasselt), Keylandstraat 16, gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, en gewijzigd doch met behoud van hetzelfde huwelijksvermogensstelsel, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op achtentwintig juni negentienhonderd negenennegentig, ongewijzigd tot op heden.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt: - de heer Geert Raes, voornoemd, schrijft in op honderd tweeënveertig (142) aandelen of veertienduizend tweehonderd euro (¬ 14.200,00) gestort ten belope van vierduizend zevenhonderd drieëndertig euro en drieëndertig eurocent (¬ 4.733,33).

- mevrouw Anja Blommaert, voornoemd, schrijft in op vierenveertig (44) aandelen of vierduizend vierhonderd euro (¬ 4.400,00), gestort ten belope van duizend vierhonderd zesenzestig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 1.466,67).

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd zesentachtig (186) aandelen, gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Beide partijen verklaren dat voormelde sommen hen eigen zijn en niet toebehoren tot het gemeenschappelijk vermogen.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1001476-93 geopend ten name van de vennootschap in oprichting

bij de bank J. van Breda, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 februari 2011dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) euro.

De heer Geert Raes dient nog een bedrag van negenduizend vierhonderd zesenzestig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 9.466,67) te storten.

Mevrouw Anja Blommaert dient nog een bedrag van tweeduizend negenhonderd drieëndertig euro en drieëndertig eurocent (¬ 2.933,33) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het vervaardigen, samenstellen, produceren of kweken voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle samengestelde natuur- en gezondheidsproducten, zo vloeibare als vaste producten, of mengelingen, in de ruimste zin van het woord, welke rechtstreeks of onrechtstreeks dienen voor het bakken of maken van brood, banketgebak, ijsgerechten, of het bereiden en/of samenstelling van alle voedingsartikelen, voedingssupplementen en of dieetproducten, in de ruimste zin van het woord. Bestemd voor menselijk of dierlijk gebruik, alsook de fabricatie, export en import, groot- als kleinhandel van alle gereedschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

apparaten en machines in de ruimste zin van het woord, dienende voor gebruik In de keuken, bakkerijen, banketbakkerijen, ijsbereiders, chocolaterie en alle voedingsnijverheden, in de ruimste zin van het woord.

2. De fabricatie, de handel, de aankoop en verkoop van diverse geneeskundige en/of farmaceutische enlof nutraceutische producten verband houdende met gezondheid. Schoonheid, sport, prestatie, voeding. Energie, dit alles In de ruimste zin van het woord.

3. De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

4. Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden

5. De fabricatie, handel, aankoop en verkoop, leasing van schepen, pleziervaartuigen en jachten, dit alles in de ruimste zin van het woord

6. Bouwen en exploiteren, kopen en verkopen, van land- en tuinbouw bedrijven. Kruiden- en plantenbouwbedrijven, gezondheid- en wellnesscentra. Beauty- en fltnesscentra, alsook de fabricatie, aan-en verkoop, de handel van alle mogelijke producten en maten in de meest ruime zin van het woord, die noodzakelijk zijn voor de exploitatie van dergelijke centra.

7. Het toestaan van alle leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen. In de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen

8. Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten.,van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, In alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

10. Het bevorderen van de oprichting van vennootschapen door inbreng, participatie of investering.

11. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

12. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, patenten,knowhow en andere intellectuele rechten.

13. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing. technoconsuIt, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, ICT, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

14. Het uitvoeren en leveren van allerlei administratieve en logistieke diensten, transport en distributieactiviteiten van alle aard, met inbegrip van de invordering van schulden en algemene computerservice, zowel hard- als software.

15. Studie-, organisatie-, raadgevend en uitvoerend bureau inzake interim-management waaronder begrepen mag worden: overbrugging van het management, crisismanagement, project- en operationeel management, vervanging bij ziekte, management coaching, advies en consultancy inzake human resources, en interimmanagement in de breedst mogelijke betekenis.

16. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

17. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

18. De aan- en verkoop van machines, industriële installaties, computers en allerlei randapparatuur en software, de in- en uitvoer van deze producten; alsook de handel in alle wisselstukken in verband met deze producten

19. De fabricatie, de handel in het huren en verhuren van mobilcars, motorhomes, caravans, tenten en remorques evenals jachten en plezierboten.

20. De fabricatie, de handel in, het huren en verhuren van sportmateriaal, turntoestellen. Powertraining-fitness en revalidatieapparatuur. Sauna s. zonnebanken en zonnehemels. Massagetoestellen en massagebaden, spa s.

21. Het ter beschikking stellen tegen vergoeding van zadelpaarden en boxen, het uitbaten van manege.

22. De handel in het huren en verhuren van tweedehandswagens en oldtimers. Zowel personenwagens als andere.

23. Het organiseren van tentoonstellingen. Markten, beurzen en gelijkwaardige.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

24. De uitbating van een hotel, motel, logementshuis. Restaurant, grill, tearoom. Bar. Dansfeestzaal, het inrichten van alle feestelijkheden en seminaries en alle activiteiten verband houdend met de horecasector. De Import en export, groot- en kleinhandel in producten dienstig voor de horecasector.

25. Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, verkoop via internet en andere wegen van alle soorten speelgoed, kinderartikelen, keukengerief, wellness, decoratie, kleding, lederwaren,kantoor- en hobbymateriaal, elektronica, gereedschappen, huishoudtoestellen, confectie, juwelen, verlichting, literatuur en meubilair.

26. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuw producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

27. Aan- en verkoop, in- en uitvoer, commisiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

28. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw , de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het. Algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

29. De activiteit van bouwpromoter voor appartementsgebouwen, commerciële gebouwen en eengezinswoningen, voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen of in medewerking met derden in België en in het buitenland. Het voor haar rekening laten oprichten en inrichten van gebouwen met het oog op de verkoop, ruiling, verhuur, omvorming of ombouwing en valorisatie. De promotie, de studie, het verlenen van juridisch en deskundig advies, de architectuur, de schatting, de commercialisatie en de begeleiding van en bij alle projecten betreffende onroerende goederen en infrastructuur. Dit alles in de ruimste zin van het woord zo ook gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, In voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

30. Alle verrichtingen van commerciële, industriële. Onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand mei om negentien (19) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  POLESTAR CONSULTING met zetel te 9400  Ninove-Nederhasselt, Keylandstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0475.174.096, ogericht bij akte verleden voor notaris Ingrid Evenepoel te Ninove, op 9 juli 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna, onder nummer 20010724-286., die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid, de heer Geert Raes, voornoemd, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder (s) zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerder geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eeman, Accountants-Belastingconsulenten, te 9400 Ninove, Onderwijslaan 57, bus 1, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen. De verantwoordelijkheid van voornoemde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eeman, Accountants-Belastingconsulenten, te 9400 Ninove, Onderwijslaan 57, bus 1 en zijn vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eeman, Accountants-Belastingconsulenten, te 9400 Ninove, Onderwijslaan 57, bus 1 wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Frederic Convent, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PREON

Adresse
KEYLANDSTRAAT 16 9400 NEDERHASSELT

Code postal : 9400
Localité : Nederhasselt
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande