PRIMA-ROOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIMA-ROOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.287.433

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 18.07.2014 14334-0154-016
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 19.07.2013 13342-0092-015
06/12/2011
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Intl VW~~BNIII ml~l CII IWI

" 11183313+

bi

e st

GR RFCHTRANK

VAN KOOPHANDEL

2 4 NOV 2011

DENDERMONDE

Griffie

e-

Ondernemingsnr : g(44 ~. 8' i 3 3

Benaming

(voluit) : PRIMA-ROOF

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 SINT-GILLIS-WAAS (SINT-PAUWELS) - Zandstraat 225

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PRIMA-ROOF", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 23.11.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. 1) dhr. BILICI Ziver, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 225 en 2) mw. BILICI Emine, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 225;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "PRIMA-ROOF", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauweis), Zandstraat 225, en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

1) Dhr. BILICI Ziver, voornoemd, schrijft in op 99 aandelen, waarvan hij 1/3de volstort door inbreng in geld van een bedrag van 6.138,00 EUR.

2) Mw. BILICI Emine, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, waarvan zij 1/3de volstort door inbreng in geld van een bedrag van 62,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP PARIBAS FORTIS te 9100 Sint-Niklaas, Houtbriel 7, op rekening nummer 001-6572678-34, geopend op 18.11.2011. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan dhr. BILICI Ziver, voornoemd, die aanvaardt: 99 aandelen.

aan mw. BILICI Emine, voornoemd, die aanvaardt: 1 aandeel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de onroerende lease, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Dakwerkzaamheden hellende en platte daken;

-Kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken) met een verkoopsoppervlakte van minder dan vierhonderd vierkante meter,

-Waterdicht maken van daken en dakterrassen;

-Het kunnen optreden als bestuurder, mandataris, vereffenaar in andere vennootschappen

-Aankoop, verkoop, import, export, huur en verhuur van alle mogelijke bouwmaterialen en werktuigen, machines, grondstoffen;

-Aankoop, verkoop, import en export van alle mogelijke consumeerbare en niet consumeerbare goederen zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik;

- Gevelwerken;

-Timmerwerken;

- Metselwerken;

-Renovatiewerken; . _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Ontmossen van daken;

-Afbraakwerken;

-Plaatsen van dakpannen, tegelpannen, natuur en kunstleien, asfalt en rubber (EPDM);

-Zink, koper en loodwerken;

-Plaatsen van dakramen, isolatie en gyproc;

-Plaatsen van zonnepanelen;

-Aankoop en verkoop, huur en verhuur, import en export, onderhoud en reparatie, zowel in groothandel als in kleinhandel van alle consumeerbare en niet consumeerbare producten;

-Algemeen consultancy en management in commerciële zaken.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel. De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn al dan niet bezoldigd. De vennootschap kan leningen aangaan en borg stellen. De vennootschap kan onroerende goederen bouwen, kopen verkopen en beheren. In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. BILICI Ziver, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 19.00 uur 's avonds. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 23.11.2011, om te eindigen op 31.12.2012.

Alle activiteiten en verbintenissen die reeds vanaf 01.10.2011 hebben plaatsgevonden, zijn voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (gel.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 24.07.2015 15370-0465-016
26/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PRIMA-ROOF

Adresse
SPOORWEGLAAN 45 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande