PRINSENHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRINSENHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.920.593

Publication

30/01/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465.920.593

Benaming

(voluit) : PR1NSENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9308 Aalst( Hofstade), Molenkouterstraat, 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD ZONDER UITGIFTE VAN NEUWE AANDELEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Lien Couck, geassocieerd Notaris te Aalst, op 23 december 2013, geregistreerd te Aalst, I op 19 december 2013, boek 943, blad 78, vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Vr De eerstaanwezend inspecteur, (getekend) ai. Myriam Redent, dat de buitengewone: algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "PRINSENHOF", waarvan de zetel; gevestigd is te 9308 Aalst (Hofstade), Molenkouterstraat, 80, met algemeenheid van stemmen volgende: beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 2 december 2013 werd er beslist tot', uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zestigduizend euro (EUR 60,000,00) uit dei beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden niet de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope? van vierenvijftigduizend euro (EUR 54.000,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de- Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste: reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013,

TWEEDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van vierenvijftigduizend euro (EUR 54.000,00) om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig komma achtendertig euro (EUR 61.973,38) op honderd vijftienduizend negenhonderd drieënzeventig komma achtendertig euro (EUR 115.973,38), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën ten bedrage van vierenvijftigduizend euro (EUR 54.000,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op een bijzondere rekening nummer BE67 7470 4275 3987 bij KBC bank op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 11 december 2013.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden,

DERDE BESLISSING: Uitvoering van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierenvijftigduizend euro (EUR 54.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijftienduizend negenhonderd drieënzeventig komma achtendertig euro (EUR 115.973,38), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van waarde,

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftienduizend negenhonderd drieënzeventig komma achtendertig euro (EUR 115.973,38). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweeduizend vijfhonderdste (112.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.".

ZESDE BESLISSING: Aanneming van nieuwe statuten

De vergadering besluit de oude terminologie en de statuten aan het Wetboek der Vennootschappen aan te passen; door volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van het maatschappelijk doel, de statuten te actualiseren en aile overbodige bepalingen te schrappen door schrapping van alle artikelen en te vervangen door volgende tekst:

STATUTEN.

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de naam "PRINSENHOF', Artikel 2, ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9308 Aalst, Hofstade, Molenkouterstraat, 80.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de uitbating, het onderhoud, de promotie en de valorisatie van alle onroerende goederen.

Alle bouw-en andere onroerende projecten.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, vemchtignen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële' tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70 bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

AI deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en in de meest uitgebreide zin en betekening. De voormelde opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, handels-, industriële-, financiële-, roerende- en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen,

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5, KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftienduizend negenhonderd drieënzeventig komma achtendertig euro (EUR 115.973,38).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweeduizend vijfhonderdste (112.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissend de uitoefening van de lidmaatschapsrechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 7, AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap,

Artikel 8 OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

HOOFDSTUK 111. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELL1NG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 10. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders, Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

ledere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn,

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur warden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, warden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHE1D VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 13. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 14. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 15. OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De valmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en warden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 17, AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 18. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen, Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

Artikel 19. BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer aile personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt.

Artikel 20. STEMRECHT

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21, MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt

wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 22. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd,

worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 24, WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

Artikel 25. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26, VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen,

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke

i bepalingen terzake,

ZEVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Bijlage:

-Expeditie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013
ÿþV beh

aa Bel StaE

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CHIF-VIE RECHTDANI

VAN KOOPHANDEL

21 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0465.920.593

Benaming (voluit) : PRINSENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ` Molenkouterstraat 80, 9308 Hofstade (0.-VI.), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst :

Uittreksel van het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 20 mei 2013

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van volgende bestuurders:

- Van der Weeën Jozef - Gedelegeerd Bestuurder

Wonende te 9470 Denderleeuw - Alfons De Cockstraat 13

Nationaal nummer 56,04.13-415-11

- Van der Weeën Bram - Bestuurder

Wonende te 9470 Denderleeuw - Alfons De Cockstraat 13

Nationaal nummer 85.01.01-089-24

Dit ontslag gaat in op 01 januari 2013.

Beiden wordt ontlasting gegeven voor hun mandaat.

Verder warden benoemd tot nieuwe gedelegeerd bestuurder en bestuurder:

- Van Landuyt Marianne - Gedelegeerd Bestuurder

Wonende te 9300 Aalst - Eikstraat 5

Nationaal nummer 60.05.13-076-53

- De Becker Johan - Bestuurder

Wonende te 9320 Erembodegem - Heuvel 95

Nationaal nummer 59.06.13-333-73

Deze benoemingen gaan in op 01 januari 2013.

Van Landuyt Marianne

Ged. bestuurder

Op de laatste b1z. van Cuik S vermelden van air instnrmenterendënotaris, 1lëtxi3 van e pérso(o)n(eii)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.06.2013 13181-0482-014
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.06.2012 12187-0107-016
27/06/2011
ÿþMod 2.1

fit

timik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de efilTF-IE RECHTBAN

VAN KOOPT PANDEL]





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

1 5. 06. 2011

DENDERMONDE

111111111111111!11111111 II

*11095209*

Ondernemingsnr : 0465.920.593 Benaming PRINSENHOF

(voluit) :

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Molenkouterstraat 80, 9308 Hofstade (0.-VI.), België

Onderwerp akte : Verlenging mandaten gedelegeerd bestuurder en bestuurders.

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 27 mei 2011.

Met eenparigheid van stemmen worden de mandaten van de gedelegeerd bestuurder en bestuurders verlengd voor een periode van 6 jaar en dit tot de jaarvergadering van 26 mei 2017.

Gedelegeerd Bestuurder:

Van der Weeën Jozef - A. De Cockstroot 13 - 9470 Denderleeuw

Bestuurders:

Van Landuyt Marianne - Eikstraat 5 - 9300 Aalst

Van der Weeën Bram - A. De Cockstraat 13 - 9470 Denderleeuw

Van der Weeën Jozef

Gedelegeerd Bestuurder

.. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0369-017
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.05.2010 10138-0444-016
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 22.06.2009 09270-0009-016
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 12.06.2008 08226-0377-015
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 20.06.2007 07255-0286-012
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 27.06.2006 06335-2304-012
13/07/2005 : AA069977
27/06/2005 : AA069977
16/06/2004 : AA069977
09/07/2003 : AA069977
01/12/2001 : AA069977
26/06/2001 : AA069977
04/05/1999 : AAA006201

Coordonnées
PRINSENHOF

Adresse
MOLENKOUTERSTRAAT 80 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande