PRINSOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRINSOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.648.970

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0050-011
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 27.08.2012 12463-0106-009
30/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

~ s MAgr 2011

Rf:CH'íi' ., yK VAN

xouPHAeTF C ENT

Ondernemingsnr : a 4 ()Li qe

Benaming

(voluit) : PRINSOM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : Leenstraat 12, 9070 Destelbergen (Heusden)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel Willems te Gent op 08 maart 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "PRINSDM" werd opgericht :

OPRICHTER:

De heer DE SOMERE Philippe Margareta Georges, geboren te Gent op 01 mei 1978, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12,

identiteitskaartnummer 591-0118768.45;

rijksregister nummer 86.03.09-095.07;

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter. Zij wordt opgericht onder de benaming "PRIKSOM".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

N Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondememingen van aile aard, onder meer op het vlak van strategische organisatie, administratie, management, bedrijfsorganisatie, commerciële- organisatie, public relations, promotie, marketing en informatica. Het bieden van ondersteuning aan bedrijven op alle vlakken en in alle bedrijfsafdelingen.

BI Het waamemen van bestuurdersmandaten in vennootschappen en van alle bestuursopdrachten en opdrachten vangvereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

C/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

F/ Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van.welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen,-obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen.

Deze opsomming is van aanwijzende en niet van beperkende aard en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondememingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

IIINNIRII~vIAINII~

*iioasaio"

1

Voo behou aan t Belgi: Staats)

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer DE SOMERE Philippe, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde, volledig volgestort.

Het genoemde bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Panbas Fortis bank te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 51. BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder (s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder (s) in geval van overdreven volmacht.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. in dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen " ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur,

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING.

" Bij de ontbinding van de vennootschap zal de" vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar

" verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

"

M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni 2012 te 11 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2011.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer DE SOMERE Philippe,

voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte notaris Willems dd. OS maart 2011.



" .Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþ MOB Worg 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Isquon

aE ER GE LE

2 6 15- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPH,.&NDP 1`E GENT

 Oriffi~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.648.970

Benaming

(voluit) : Prinsom

(verkort)

Rechtsvorm : Bvba - Starter

Zetel : Leenstraat 12, 9070 hieusden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 11 Mei 2015 blijkt dat volgende beslissing werd genomen met éénparigheid van stemmen:

De ontslagname van mevrouw De Prins Olga, Leenstraat 12 te 9070 Heusden wordt goedgekeurd door de voltallige algemene vergadering. Het ontslag vindt ingang vanaf 1110512015. Er wordt aan mevr. De Prins kwijting verleend voor de door haar uitgevoerde taken tot op 11/05/2015.

De Somere Philippe

Zaakvoerder

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 07.09.2015 15582-0184-011

Coordonnées
PRINSOM

Adresse
LEENSTRAAT 12 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande