PRO COM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRO COM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.902.255

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13273-0494-011
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 19.07.2012 12315-0541-012
12/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoioaoa* 111

Oudenaarde

3 0 DEC. 2011

Griffie

andernemingsnr : 0468.902.255

Benaming (voluit) : PRO COM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Zonnestraat 180 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan GOEMINNE te Ronse op zevenentwintig: december tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot de omzetting van alle bestaande aandelen aan toonder in aandelen op naam

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist tot opheffing van artikel 7 door de vervanging door wat volgt:

"De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per; aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun' gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de vrucht-gebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register met vermelding van hun afzonderlijke rechten.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties eng hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om met onmiddellijke ingang op vandaag, de bestaande mandaten van de

bestuurders te beëindigen, te weten

1/ mevrouw VERVAEKE Hanneke voornoemd

2/ de heer VERVAEKE Jelle voornoemd

3/ de heer VERVAEKE Berge voornoemd

En aanvaardt het ontslag van voorgeroepen bestuurders.

Waarna de vergadering onmiddellijk beslist om met onmid-dellijke ingang van heden te

(her)benoemen tot bestuurder voor een termijn van zes jaar:

- 1/de heer Hugo VERVAEKE, wonend te 9600 Ronse, Scherpenberg 2,

- 2/de heer Jelle VERVAEKE, wonende te 9600 Ronse, Scherpenberg 4,

- 3/ Mevrouw VERVAEKE Hanneke wonende te 9600 Ronse, Bierinkstraat 17

Hun mandaat zal aldus ten einde lopen op de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

VIERDE BESLUIT

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan

wetboek van vennootschappen met name wat het artikel 7 betreft, zoals voorzegd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten goed te keuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervnln

RAAD VAN BESTUUR.

Nadat de bestuurders door de algemene vergadering werden benoemd, vergaderen zij in raad van bestuur en beslissen zij bij algemeenheid van stemmen, te benoemen:

- tot voorzitter van de raad van bestuur de heer VERVAEKE Hugo voornoemd die verklaart dit ambt te aanvaarden;

- tot gedelegeerd-bestuurder belast met de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig de statuten, de heer VERVAEKE Hugo voornoemd, die verklaart dit ambt te aanvaarden;

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jan GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen b j liet Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0480-012
22/03/2011
ÿþ me 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblád bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

1 0 MAART 2011

Griffie

III III YIIII~IANII tlll ~

" iioaaais"

bei ai BE Sta

Ondernemingsnr : 0468.902.255

Benaming

(voluit): Pro Com

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zonnestraat 180 - 9600 Ronse

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  INBRENG IN NATURA

STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Jan GOEMINNE te Ronse op 41312011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen' heeft:

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig'', of vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van` deze verslagen te hebben ontvangen, met name :

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen 'Nielandt Franken & C° met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan, 44, alhier vertegenwoordigd door de geer NIELANDT Wouter, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven :

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Pro Com nv overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

I) deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid beantwoordt;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde de uitgifte; van 4.854 aandelen bij een inbreng van EUR 380.650, 00 minimaal overeenkomst met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

4. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vierduizend achthonderd vierenvijftig volledig; volgestorte aandelen van PRO COM NV zonder vermelding van nominale waarde. Conform de: aanbevelingen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren dien ik eraan te herinneren dat mijn; opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. (Getekend) Nielandt, Franken & Co Bedrijsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor."

Het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van hef Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde: bedrijfsrevisor, ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een afschrift van deze akte en de coordinatie van de statuten.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

I. BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

ti

Vo behet1, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Varvnln

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met DRIEHONDERD TACHTIG-DUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO te verhogen om het van TWEEHONDERD EN VIJFDUIZEND EURO (¬ 205.000) te brengen naar VIJFHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 585.650) door inbreng van het hierna beschreven onroerend goed.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA VAN ONROEREND GOED

Voormelde aandeelhouder, te weten, de heer Bertje Vervaeke voornoemd, heeft verklaard nabeschreven inbreng te willen doen van de voile eigendom van het hierna vermeld onroerend goed:

GEMEENTE MONT-DE-L'ENCLUS '(RUSSEIGNIES) - tweede afdeling

In een woon- en handelshuis op en met grond staande en gelegen, Place de Russeignies 9 te 7750 Russeignies (Mont-de-l'Enclus), gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie B, nummer deel van 341/N met een oppervlakte van dertien are twaalf centiare (13a 12ca), thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 341/T met een oppervlakte van dertien are twaalf centiare (13a 12ca); met een kadastraal inkomen van vierhonderd en één euro (¬ 401),

HET PROFESSIONEEL GEDEELTE :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

In de kelderverdieping: de provisiekelder, wijnkelder en kruipkelder.

Op de gelijkvloerse verdieping: de inkom aan de zijkant van de woning, het handelsgelijkvloers ingericht als restaurant, de keuken, de sanitaire voorzieningen, de frigo, de trappenhall in het midden van het gebouw uitgevende naar de 2e verdieping, de tuin het terras en de i aanhorigheden van de woning (stallingen)

- Op de eerste verdieping: De conferentieruimte, de rustkamer, de rookkamer, het bureel en het lokaal voor het personeel, de trappenhall, een berging, W.0

b) In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Achthonderd achtentwintig duizendsten (828/1000sten) van de gemene delen waaronder de grond. Deze inbreng heeft plaats onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, inschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd....

II. GOEDKEURING VAN DE INBRENG

De vergadering keurt voorgaande beslissing unaniem goed.

III. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFHONDERD VIJFENTACHTIG-DUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG EURO gebracht werd en vertegenwoordigd is door ZEVENDUIZEND VIERHONDERD ACHTENZESTIG identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering wenst de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan wetboek van vennootschappen met name wat artikel 5 van de statuten betreft, en beslist het artikel vijf op te heffen te vervangen door wat volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIG EURO, vertegenwoordigd door ZEVENDUIZEND VIERHONDERD ACHTENZESTIG aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één /zevenduizend vierhonderd achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist ELKE MACHTIGING TE VERLENEN, voor zoveel als nodig, aan de bestuurders om alle voorgaande beslissingen verder uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING

Na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, beslist de vergadering deze goed te keuren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jan GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 09.07.2009 09399-0381-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0240-012
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 27.07.2007 07493-0237-011
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 06.06.2005 05207-2200-012
16/06/2004 : OU045601
11/06/2004 : OU045601
25/02/2004 : OU045601
03/07/2003 : OU045601
14/04/2003 : OU045601
11/12/2002 : OU045601
30/09/2002 : OU045601
08/09/2001 : OU045601

Coordonnées
PRO COM

Adresse
ZONNESTRAAT 180 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande