PROACT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROACT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.735.337

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.08.2013, NGL 24.12.2013 13700-0351-030
19/12/2013
ÿþMod Wort[ 11,E

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiwhi~i~i~i~a~~uuwi1iiaa

*131 0883

NEERGELEGD

0 9 DEC, 2013

Ri CH t't3A°i Iti. VAN

KOO i.i']IMOriifeGENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.735.337

Benaming

(voluit) : Proact Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brouwerijstraat 1 - 9031 Gent (Drongen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de schrijftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 28/11/2013

De vennoten verklaren zich akkoord met de volgende besluiten:

1, Kennisname van het ontslag van Burchstaete BV, met ingang vanaf 30 november 2013,

2. Benoeming van de heer Jakob Hoholdt als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 30 november 2013, voor onbepaalde duur.

3. Machtiging aan mevrouw Inge Stiers, paralegal van Allen & Overy Belgium LLP, alsook aan elke advocaat en paralegal van Allen & Overy LLP, ten dien einde woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissing te implementeren, met inbegrip van het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie met betrekking tot het ontslag en de benoeming.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

1/4-,1r31 ' ~ '_ ~ SavKi

~ ~q

L~GU K .

2t--11-20(

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG D

- l MANU 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE 1iff ENT

*13044924*

Vo beho aan Belg Staat

Ondernem1ngsnr:0871735337

Benaming (voluit) : DATABASEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brouwerijstraat 1

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT MET DEELS UITGIFTE VAN AANDELEN NIET STEMRECHT EN DEELS UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER STEMRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig februari tweeduizend dertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DATABASEMENT ", waarvan de zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen), Brouwerijstraat 1, volgende. beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van het ontslag van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Galjoenstaete met vaste vertegenwoordiger de heer Christ Robertus in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de!: vennootschap en dit met ingang van 14 december 2012.

2f Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Proact Belgium" met ingang van tweeëntwintig februari; tweeduizend dertien en wijziging van artikel 1 van de statuten als volgt :

"Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Proact Belgium".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA"."

3f Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd werd tot vijfhonderd zesennegentigduizend driehonderd vierendertig euro achtentachtig,' '; cent (596.334,88 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van;' enerzijds tweeduizend honderd tweeënzestig (2162) aandelen met stemrecht van dezelfde aard en die:, dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro:. rata temporis vanaf de inschrijving en anderzijds tweeduizend honderd zesendertig (2.136) aandelen zonder stemrecht met daaraan verbonden specifieke rechten inzake stemrecht, winstuitkering, verdeling bij vereffening, en mogelijkheid tot wederinkoop van eigen aandelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van afgeronde drieënnegentig euro vijf cent (93,05 EUR) per aandeel en ieder aandeel werd onmiddellijk volgestort tot beloop:' van honderd procent (100%),

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE40 7350 3254 1363 op naam van de vennootschap bij KBC zoals blijkt uit: een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 14 februari 2013.

4/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die:: voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zesennegentigduizend driehonderd; vierendertig euro achtentachtig cent (596.334,88 EUR), vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd en achti: (6.408) aandelen zonder vermelding van waarde waarvan vierduizend tweehonderd tweeënzeventig (4.272)': aandelen met stemrecht en tweeduizend honderd zesendertig (2.136) aandelen zonder stemrechten waarvan, de rechten en plichten onder meer met betrekking tot het stemrecht en de winstverdeling beschreven staan onderhavige statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam eri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,.J

De aandelen zijn genummerd'van 1 tot 6.4(f8."

51 Wijziging van de statuten als gevolg van creatie van aandelen zonder stemrecht en in het bijzonder :

- invoering van een nieuw artikel 11 bis met betrekking tot verkrijging van eigen aandelen of certificaten;

- wijziging van artikel 27 inzake stemrecht

" Elk aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

De aandelen zonder stemrecht hebben enkel een stemrecht in de gevallen zoals voorzien in artikel 240 van

het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders zonder stemrecht hebben steeds het recht aanwezig

te zijn op de algemene vergadering.

- wijziging van artikel 32 inzake winstuitkering:

"Jaarlijks wordt van de netto-winst tenminste één twintigste voorafgenomen tot vorming van het

' reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

" vennootschappen,

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerder en in de volgorde zoals hierna aangegeven:

' - 99,9% van het dividend wordt preferentieel uitbetaald aan de houders van de aandelen zonder stemrecht

en dit totdat aan deze houders van aandelen zonder stemrecht een totaal bedrag van 400,000 EUR preferentieel is uitbetaald;

- 0,1% van het dividend wordt uitbetaald aan de houders van aandelen met stemrecht.

Zodra het totaalbedrag van het preferentieei dividend van 400.000 EUR preferentieel is uitbetaald aan de houders van de aandelen zonder stemrecht, zal elke houder van aandelen, met of zonder stemrecht, op gelijk wijze terug delen in de winst pro rata hun aandeelhouderschap"

-wijziging van artikel 37 inzake verdeling bij vereffening.

"De netto-activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de houders van de aandelen zonder stemrecht worden terugbetaald tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) vervolgens zullen de houders van de aandelen met stemrecht tot het beloop van bet gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

c) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden,"

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers, Inge Neven of Juno Hautekiet, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1150 Brussel, Tervurenlaan 268A, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aanpassing van het aandeelhoudersregister van de Vennootschap, de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

?V~ behoeraen

aan het

Belgisch Staatsblad

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.07.2012, NGL 06.12.2012 12660-0310-031
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.09.2012 12573-0067-014
16/08/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

ldotl 4ibrd 111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iasaza33~

Ondernemingsnr : 0871.735.337

Benaming

(volt) ; DATABASEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Brouwerijstraat 1 - 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de algemene vergadering van 3 juli 2012 blijkt dat tot commissaris van de vennootschap aangesteld werd, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 5254, vertegenwoordigd door Robert Boons, bedrijfsrevisor. De aanstelling geldt voor de wettelijke en hernieuwbare termijn van drie jaar, zijnde tot aan de algemene vergadering in 2014 die de jaarrekening over het boekjaar 2013 zal goedkeuren.

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna lrnbrechts, Rozenlaan 16, 2960 Brecht en/of; Mevrouw Christine Melo, Vijverlaan 54, 2970 Schilde, om alle nodige formalitelten te verrichten voor de Griffie' van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en BTW-: administraties.

Burchtstaete S.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Tjeerd Bloembergen Zaakvoerder

Galjoenstate B.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Robertus Christ Zaakvoerder

NEERGELEGD

- 6 AUG. 2012

RECHT VARS

 KOOPHAN GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.10.2011 11595-0573-014
20/06/2011
ÿþMotl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



Voorbehouden

aan hel

Belgisch Staatsblad

11

*iiosioia"

Ondernemingsnr : 0871,735.337

Benaming

(voluit) : DATABASEMENT

U :7 JUNI 2011

FiEGf-IÎBANK, V.~N . KOOPF1AIeiek TE GENT

"

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Brouwerijstraat 1 - 9031 Drongen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 mei 2011 wordt de benoeming bevestigd met ingang van 7 januari 2011 van volgende zaakvoerders van de vennootschap;

- De heer Lucas den Os

Kortenaerlaan 35

NL-3742 MC Baarn

- De heer Sander Dekker

Haagweg 74

NL-4814 GG Breda

De mandaten zijn onbezoldigd.

Volmacht

Speciale volmacht werd verleend aan Mevrouw Johanna lmbrechts, Rozentaan 16, 2960 Brecht, en/of Mevrouw Christine Melo, Vijverlaan 54, 2970 Schilde om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingstoket en BTW-: administraties.

Burchtstaete B.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Tjeerd Bloembergen Zaakvoerder

Galjoenstate B.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Robertus Christ Zaakvoerder

Op de laatste hlz van Luiti B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten annalen von derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen_ bil het.Belgisch Staatsbiad - 20106/2011 Annexes du-Moniteur belge

02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.03.2010, NGL 25.03.2010 10076-0532-013
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.03.2009, NGL 18.03.2009 09079-0205-014
30/04/2015
ÿþZ 0 APR. 2015

RECHTBANK VANNT KOOPHANfí

Voor- tunes

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 1 i.i

`~--~a-~---" fF~~lr~y~ti~

Ondernemingsnr : 0871735337

Benaming (voluit) : Proact Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bouwerijstraat 1

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 30 juni 2014 blijkt dat tot commissaris van del vennootschap werd herbenoemd; Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met zetel te 2140 Borgerhout, Joe: Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, voor een periode van drie jaar.

Werd neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal de dato 30 juni 2014.

Lucas den Os

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 04.07.2008 08369-0221-013
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 25.06.2007 07286-0291-014
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 08.07.2015 15297-0358-034

Coordonnées
PROACT BELGIUM

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 1 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande