PROFIT & TAX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFIT & TAX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.956.668

Publication

18/09/2014
ÿþe

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Profit 84 Tax (verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Geraardsbergsestraat 18 bus ,!ii. Stz.0 040-£1".

(volledig adres)

Onderwerp akte: Correctie adres maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 7 september 2014 heeft met éénparigheid van stemmen besloten om het adres van de maatschappelijke zetel vanaf heden te corrigeren van Geraardsbergestraat 18, bus 20 te, 9300 Aalst naar Geraardsbergsestraat 18, bus 1 te 9300 Aalst,

Van Damme Wim

zaekvoerder

,.____  .___________. ......... _ ..................... ________ Op de laatste blz. van Luik E vermelden: Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)nten bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I

 GRIFFIE RECI 1TDAt.i

KOOPHANDEL GENT

- 9 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE GrIffie

1

0557.956.668

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Won:1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11 1j1111,1,1121,R111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

04 AUS. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr: Benaming Profit & Tax

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 18 bus 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ben Tterpyn te Zwevegem op 30 juli 2014 ter-registratie dat:

, De heer VAN DAMME Wim, geboren te Dendermonde op 16 juli 1975, nationaal nummer 75.07A 6-191.80;

wonende te 9300 Aalst, Langestraat 233.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, zo verklaard

een burgerlijke vennootschap heeft opgericht die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten,

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Profit & Tax", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 18 bus 20,

waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in' geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig eurocent (¬ 185,50) per aandeel,' volledig volgestort, en bijgevolg voor een totaal bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vôôr de oprichting van de vennootschap; ' werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank naamloze vennootschap onder nummer BE04 0689 0049 9931, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd-door de genoemde bankinstelling. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het, dossier bewaard te blijven.

STATUTEN

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Profit & Tax".

' Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 18 bus 20. De:

maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3, : Doel

De vennootschap heeft ais burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden;

- studie organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; ,

juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van. vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor: zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Artikel 4. : Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14 "%. De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge TITEL IL - KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volledig volstort.

Artikel 11. : Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop. In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

TITEL lit. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar. De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De meerderheid van de zaakvoerders moeten lid zijn van het Instituut van erkende boekhouders en fiscalisten overeenkomstig de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon (hierna Koninklijk Besluit van 15 februari 2005). Indien

Artikel 13.: Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 15.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 18. : Controle van de vennootschap

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 19. : Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om 18uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zon- of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 29. : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

TITEL VII. - ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 33, : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

Artikel 34, Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen:

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal:

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft ; wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van ; vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 35, Ontbinding Voortbestaan Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan . voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36. : Benoeming van vereffenaar(s)

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening ; I door de zorg van een vereffenaar aangesteld volgens de ter zake geldende wettelijke regels.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikels 186 en volgende van ! het Wetboek van vennootschappen. Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten. Artikel 37. Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de ° vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien ° niet elle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij doorl opvragingen van bijkomende stortingen ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, helzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

Hl. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1) Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op eerste vrijdag van de maand juni om 18uur het jaar 2016,

2) de enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd

De heer VAN DAMME Wim, geboren te Dendermonde op 16 juli 1975, nationaal nummer 75,07.16-191.80,

wonende te 9300 Aalst, Langestraat 233.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij er op de algemene vergadering anders wordt beslist.

3) De comparant verklaart dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap ! komen wegens deze oprichtingsakte, duizend honderd drieëntwintig euro achtentachtig eurocent (¬ 1.123,88) zal bedragen.

4) Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk

" boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

O 6) Overname verbintenissen

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van ! de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, de hierna vermelde verbintenissen voor haar rekening die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door de heer Van Damme, voornoemd. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bilgevolg geacht van het 1 begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

" De heer Van Dame sloot in naam en voor rekening van de vennootschap een onderhandse overeenkomst , tot aankoop van het onroerend goed te Geraardsbergsestraat 18, bus 20 te 9300 Aalst.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\F

Bijlage

, - Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 09.07.2016 16315-0189-015

Coordonnées
PROFIT & TAX

Adresse
GERAARDSBERGENSESTRAAT 18, BUS 1 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande