PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.958.474

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.08.2014 14552-0071-010
24/12/2013
ÿþmod 11.1

; In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A

Hhl

Ondernemingsnr : 0425.958.474

Benaming (voluit) : PROJECT S

NEERGELEGD

12. 12, 2013

RECHTBANKKOOPHANDEL Ci#iffiéRIJ,K

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Walle 113A

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Bij akte verleden voor geassocieerd Notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 19 november 2013, " Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, drie bladen, geen verzendingen, op 27 november 2013, reg 5, boek 441, blad 22, vak 1, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid K PROJECTS S », met unanimiteit besliste

Eerste beslissing

De vergadering bekrachtigt voor zoveel als nodig haar beslissing genomen op 21 maart 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna onder nummer 12071474 houdende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 8500 Kortrijk, Walle 113a en geeft opdracht aan ondergetekende notaris of aan de zaakvoering tot aanpassing van de statuten aan voormelde beslissing.

Tweede beslissing

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 18 november 2013, van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 augustus 2013, hetzij minder dan drie maanden oud; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

" Het besluit van het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, voornoemd, luidt als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA PROJECT S heeft in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 augustus 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de,, vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 109.806,79 EUR en een negatief netto-actief. t.b.v. 791.072,96 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet geboekte leveranciersfactuur t.b.v. 4.000,00 EUR.

Inclusief correcties bedraagt het netto-actief-795.072, 96 EUR.

Ik dien een voorbehoud te maken omtrent de hoegrootheid van de provisie voor de kosten (geboekt voor 35.000 EUR) verbonden aan het geschil met de Vereniging van Mede-eigenaars van de "Residentie Hoog Mosscher" omwille van de onzekere uitkomst van het geschil en nopens eventuele kosten n.a.v. bodemsanering; t.g.v

bodemverontreiniging gezien de bodemgesteldheid van de onroerende goederen mij onbekend is.

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW en belastingscontroles.

De artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en/-of de NV Development S, BVBA Pendragon S, de erfgenamen van dhr. Stijn Saelens en mevr. Elisabeth Ghyselbrecht bereid zijn om hun vordering op de vennootschap niet op te vorderen.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weer.

Wevelgem, 18 november 2013

BVk3A BedriffsrevisorenkantoorDujardin,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, ___...

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, tezelfdertijd als een expeditie van deze akte.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van deze vennootschap en stelt deze in vereffening, dit alles vanaf heden.

Vierde beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder(s), met name de Heer Paul LEFERE, wonende te 8978 Watou, Jonkheidstraat 12A.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Wordt tot vereffenaar benoemd: Meester Tomes Merckx advocaat, kantoorhoudende te 9000 Gent, Coupure Rechts 864.

De opdracht van vereffenaar wordt bezoldigd, gebaseerd op de tarieven die gelden voor de erelonen van curatoren.

Meester Merckx, voornoemd, hier aanwezig, verklaart de hem verleende bezoldigde opdracht van vereffenaar te aanvaarden.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de Rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De handelingen voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek mogen worden gesteld zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van aile inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal Lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en dertiende maand na invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

Zevende beslissing

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder(s), met name de Heer Paul LEFERE, voornoemd, betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijne laste te zijn.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte ontbinding van 19 november 2013

Gecodrdineerde tekst der statuten

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eeP

Voo(-

,hetiouden

atian het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 22.07.2013 13330-0290-014
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 28.08.2012 12464-0484-016
11/04/2012 : BG097677
20/02/2015
ÿþ Mal WON lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ MONITEU BELGE

Jlltm~~~~~~~~n~~u s2 os zo,5

*150 6A4~ ~c x rgqrseL,

Ondernemingsar : 0425.958.474

Benaming

(voluit) Project S in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Walle 113 A te 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetei

Op 15 augustus 2014 heeft de Bijzondere Algemene Vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de B.V.B.A. Project S in vereffening te verplaatsen naar het kantooradres van de vereffenaar, Coupure Rechts 864 te 9000 Gent.

Bij vonnis van 20 oktober 2014 homologeerde de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kotrijk het verzoek tot zetelverplaatsing van de B.V.B.A. Project S in vereffening.

Tomas Merckx

vereffenaar

NEERGELEGD

3 4 MIle20i5

echthArº%k van KOOPHANDEL

{ientr ed:-KdRTs~r~

t;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouc aan hc Belgis

Staatst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011 : BG097677
24/08/2010 : BG097677
11/09/2009 : BG097677
21/08/2008 : BG097677
23/08/2007 : BG097677
25/07/2006 : BG097677
22/07/2005 : BG097677
12/10/2004 : BG097677
05/08/2003 : BG097677
18/04/2003 : IE039532
11/09/2002 : IE039532
11/01/2001 : ME. - JAARREKENING 31.12.1999, GGK 06.05.2000 01006-4457-014
25/01/2000 : VE028754
31/01/1996 : VE28754
01/01/1995 : VE28754
02/07/1993 : VE28754
01/01/1989 : VE28754
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 26.08.2016 16501-0071-008

Coordonnées
PROJECTS

Adresse
COUPURE RECHTS 864 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande