PULSUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PULSUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.987.930

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.06.2014 14200-0547-012
12/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OUZO

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 3 SEP. 2013

DENDFii t .,. NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.987.930

Benaming

(voluit) : PULSUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Donkerstraat 2 bus 2, 9111 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag Quasi-inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13341-0127-011
18/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

MW za

Lei:3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

MIRE!

II

L..rtri-rtt

VAN KOCPHr,NDEL

-,'C. 2C1

DEN7-à-ereCNDE

r

Ondernemingsnr : , n. <3 'SC)

Benaming

(voluit) : PULSUM

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Donkerstraat 2 bus 2 te 9111 Sint-Niklaas (Belsele)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op vijf oktober tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

I. De Heer Laurent Paul Benoit Wéry (Identiteitskaart nummer 591-2140397-97 - Rijksregister nummer 75.04.02-163.22), ongehuwd, geboren te Aalst op twee april negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Donker-straat 2 B002, heeft een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "PULSUM", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Donkerstraat 2 bus 2,

2. De vennootschap heeft toi doel in België en in het buitenland:

Maatschappelijk doel gerelateerd aan activiteiten in de muziekindustrie in de meest brede betekenis;

a) het management, het impresariaat, de begeleiding, de vertegenwoordiging en het adviseren, van scheppende

en uitvoerende kunstenaars, zangers, zangeressen, muziekgroepen, beeldende en grafische kunstenaars,

acteurs actrices, regisseurs, fotografen, modeontwerpers, stylisten, dansers, choreografen, sportlui, schrijvers,: architecten, tekenaars, schilders en alle andere personen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn of een activiteit uitoefenen als beroep of bij gelegenheid in het domein van de muziek, film, dans, choreografie, video, televisie, radio, elke andere vorm van media, mode, fotografie, reclame, publiciteit, kunst, literatuur, lectuur, sport, toneel, pers, telecommunicatie, erotica, entertainment, de culturele sector of de ontspanningswereld in het algemeen.

b) de oprichting, participatie, de productie, de organisatie in de meest ruime betekenis van manifestaties, optredens, evenementen, voorstellingen, exhibities, beurzen, concerten, voordrachten, cursussen, seminaries, tentoonstellingen van artiesten, muzikanten, auteurs, componisten, uitvoerende kunstenaars, dj's, beeldende kunstenaars, sportlui, schrijvers, fotografen, modevoorstellingen, dansers, van zaken en personen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn in het domein van de muziek, film, video, televisie, radio, elke; andere vorm van media, kunst, mode, fotografie, reclame, literatuur, sport, toneel, pers, telecommunicatie, onderwijs, opvoeding, entertainment, de culturele sector of de ontspanningswereld.

c) de oprichting, creatie, bescherming, productie, distributie, groothandel, kleinhandel, promotie, fabricatie, reproductie, uitgave, bewerking, verkoop, aankoop, invoer, uitvoer, doorvoer, dienstverlening, toelevering,: onderhoud, productie van geluidsdragers, conceptie, informatie, verwerking en ondersteuning van= muziekondernemingen, producenten van geluidsdragers, uitgeverijen, auteursverenigingen, incassobedrijven, collectieverenigingen, boekingskantoor, vertegenwoordigingsorganen, radiostations, televisiestations, muziekstudio's, filmstudio's, discotheken, horecazaken, videotheken, fotostudio's, modebureaus,: fotomodellen- en mannequinagcntschappen, publiciteitsagentschappen, dans-scholen alsmede van alle gebruiks- en verhandelbare goederen en alle vormen van muziek, film, media, mode, dans, choreografie, reclame, kunst, erotica, literatuur, sport, toneel, pers, telecommunicatie, fotografie, onderwijs, opvoeding,: entertainment, culturele sector of de ontspanningswereld.

En alles wat hiermee in verband staat, voormelde opsomming is niet limitatief te interpreteren.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met aile gelijkaardige of aanverwante doeleinden.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (I86) aandelen op naam, met een nominale waarde

van honderd euro (E 100,00) elk.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door de Heer Laurent Wéry, wordt in speciën

ingeschreven ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600).

Hiervoor worden hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend.

6. ln verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Laurent Paul Benoit Wéry (rijksregister nummer 75.04.02-163.22), wonend te 9111 Sint-Niklaas

(Belsele), Donkerstraat 2 B002;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan Admin Office Boekhoudkantoor, vertegenwoordigd door de Heer Luc Vreys te Schoten, Verbertstraat 14, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller.

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato vijf oktober tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PULSUM

Adresse
DONKERSTRAAT 2, BUS 2 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande