PVB ELECTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVB ELECTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.931.390

Publication

24/06/2014
ÿþ111111 1I I U 1I iii hII

*14122154*

Md Word III

In de bijlagen bij het Belgishc Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vn

d kt

ENteRGELEGD

13 .11.1N1 2011i

RECHTOANK VAN

KOOPHANDEL TE GtNT

Griffie

Ondernemingsnr : 518931390

Benaming

(voluit): PVB ELECTRO

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Speyestraat 63 te 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang

van één december (01-12) 2013 overgebracht van Speyestraat 63 te MALDEGEM naar Leemweg 56 te 9980

SINT-LAURENS.

De zaakvoerder,

VAN BASSELAERE Pieter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0388-012
26/11/2013
ÿþ Mad Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



m RIOM hl

FiECHTEiANK VAN

KOOPHAN g GENT

' Ondernemingsnr: 518931390

Benaming

(voluit) : PVB-ELECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Speyestraat 63 te 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag zaakvoerder en revisor ex artt. 220-222 W.Venn. Tekst

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2013
ÿþk

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla.

J

mod 11.1

J.uik..F3y;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 FEB. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEà !PENT

111 j1hp..1,11j11111

Ondernemingsnr : " Cb3-4 .390

Benaming (voluit) : PVB ELEC'T RO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruik.

I, Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht,

J. De aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van pm het even welke;;

goederen,^in_het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ván de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

1. De heer VAN BASSELAERE Patrick Martin [IK 591-0840046-31] [RR 63.08,11-351.19], metaalbewerker,'; geboren te Lokeren op elf augustus negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van mevrouw VAN ' MALDEGEM Isabella Paula Pieter Kamiel [RR 65.02.18-428.23], kapster, geboren te Eeklo op achttien februari' negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9990 Maldegem, Speyestraat 63.

2. De heer VAN BASSELAERE Pieter Roger Ria [IK 591-0388270-81] [RR 88.09.30-089.49], elektricien,, geboren te Knokke-Heist op dertig september negentienhonderd achtentachtig, wonende te 9990 Maldegem, Speyestraat 63, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

N : PVB ELECTRO

Zetel : 9990 Maldegem, Speyestraat 63

Ami:

!,1. Het doel van de vennootschap is, voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan, binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen, te ontwikkelen, te exploiteren : ï,

A. Groot- en kleinhandel, in- en export van bouwproducten en aanverwante materialen, elektriciteits- en verwarmingsinstallaties, verlichting, drijfkracht en telefoon, alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellen!; gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem, ventilatie en verluchting, verwarming met warme lucht E luchtregeling en industriële pijpleidingen, bliksemafleiders, verlichtingstoestellen, radio-elektrisch materieel, elektrische verwarmingstoestellen en andere verwarmingstoestellen, alsook branders, elektrische machines,; aanverwante toestellen en materieel, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, het-zelf installatie-systemen en installatiematerialen betreffende elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie,,; centrale stofzuiger, alarm, videoparlefonie, parlefonie, automatisatie van hekkens en/of poorten, laagspannings-;; en verlichtingsartikelen, domotica, informatica.

B. Plaatsen, onderhouden, herstellen, creëren, vervaardigen en inbedrijfstellen van bouwproducten en;, aanverwante materialen, elektriciteits- en verwarmingsinstallaties, verlichting, drijfkracht en telefoon, alarm- en,: beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem, ventilatie en verluchting,;, verwarming met warme lucht, Luchtregeling en industriële pijpleidingen, bliksemafleiders, verlichtingstoestellen,;; radio-elektrisch materieel, elektrische verwarmingstoestellen en andere verwarmingstoestellen, alsook!; branders, elektrische machines, aanverwante toestellen en materieel, elektrische apparaten en artikelen vocr!; huishouding en verlichting, doe-het-zelf installatie-systemen en installatiematerialen betreffende elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, centrale stofzuiger, alarm, videoparlefonie, parlefonie, automatisatie van! hekkens en/of poorten, laagspannings- en verlichtingsartikelen, domotica, informatica.

C. Het uitvoeren van expertises alsmede alles wat enigszins in verband hiermee staat. D, Pe onderneming voor de installatie van sanitaire inrichtingen en installaties evenals het plaatsen van centrale,

verwarming. t~

E. De onderneming voor het vervaardigen, plaatsen en onderhouden van lichtreclame.

F. IDe onderneming voor het plaatsen en onderhouden van verlichting, lichtreclame, belichting bij eventing.

G. De onderneming voor de installatie en onderhoud van verwarming met gas met individuele toestellen.

H. De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in .l

(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speyestraat 63

9990 Maldegem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 26 februari 2013, neergelegd voor; registratie, blijkt dat er door :

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

K. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe ? technologieën en hun toepassingen.

Il. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, of gewoon een belegging uitmaken van de in de vennootschap beschikbare middelen.

De vennootschap mag leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder gelijk welke vomi; zij mag zich borg stellen of aval verlenen of hypothecaire inschrijving op haar onroerend vermogen toestaan.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, In de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Inbreng in geld:

1. De heer Patrick VAN BASSELAERE voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zeshonderd euro (¬ 600,00), waarvoor hem zes aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. De heer Pieter VAN BASSELAERE voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend euro (¬ 18.000,00), waarvoor hem honderdtachtig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De cprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer VAN BASSELAERE Pieter voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging,

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op-de derde-donderdag-van de maandjuni op" het uur-vermeld-in de-oproeping;

blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op negentien juni tweeduizend veertien op het uur vermeld in de oproeping.

Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien. Bestemming van " e winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

' 1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEGAL AND BUSINESSMATTERS", afgekort "LBM°, Moerkerksesteenweg 199 te 8310 Brugge (Sint-Kruis), vertegenwoordigd door haar orgaan, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket en de aansluiting van de onderneming bij een sociaal verzekeringsfonds.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Pieter VAN BASSELAERE voornoemd de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naàm van de vennootschap in oprichting bij de "BELFIUS BANK", Gencemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er dcor genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte váár registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 22.06.2015 15185-0485-012
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0009-012

Coordonnées
PVB ELECTRO

Adresse
LEEMWEG 56 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande