QUINTYN MARTIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUINTYN MARTIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.627.887

Publication

05/05/2014 : DE060530
06/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..----r =- ~ -~-

tr

~J

iw

(UI 1W II 1111 III (I II I((

" 19181310'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 SEP. 2014

AFDELINC~A~IDERMONDE

r~ ie

Ondernemingsnr : 0446.627.887

Benaming (voluit) :QUINTYN MARTIN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Schoolstraat 301A

9300 AALST

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove -- Meerbeke,

Halsesteenweg 17, op drieëntwintig september

tweeduizendveertien, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUINTYN MARTIN", met zetel te 9300 Aalst, Schoolstraat 30/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0446.627.887 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0446.627.887, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van. stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1)De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventigduizend tweehonderd euro (£ 70.200,00) (zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend van achtenzeventigduizend euro (¬ 78.000,00)), om het aldus van dertigduizend euro (£ 30.000,00} te brengen op honderdduizend, tweehonderd euro (E 100.200,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde; van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden volgestort ten belope van'', honderd ten honderd (100 %).

-Inschrijving

- De heer QUINTYN Martin Gustaaf, geboren te Aalst op negen september negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 34, bus 21, verklaart in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zesenvijftigduizend honderdzestig euro (e 56.160 00).. -- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De heer QUINTYN Dimitri Leon Marie Odile, geboren te Aalst op drie mei negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 34, bus 11, verklaart in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenduizend

twintig euro (£ 7.020,00);

- De heer QUINTYN Kevin, geboren te Aalst op tien september negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 30 Al, verklaart in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenduizend twintig euro (£ 7.020,00);

De voorzitter verklaart en de vennoten erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus wordt ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap. Bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE65 0017 3789 0796, geopend ten name van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, dat mij is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven.

2) Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten negentig procent (90%) van het bruto tussentijds dividend, zijnde een bedrag van zeventigduizend tweehonderd euro (£ 70.200,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventigduizend tweehonderd euro (¬ 70.200,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend tweehonderd euro (e 100.200,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

3) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend tweehonderd euro (¬ 100.200,00).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.»

4) De vergadering verklaart voor zoveel als nodig dat vóór heden de zetel gevestigd was in 9300 Aalst, Bert Van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

mod 11.i

Hoorickstraat 30. Zij verklaren dat deze zetelwijziging evenwel niet gepubliceerd werd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap vanaf heden te wijzigen naar volgend adres: 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 34, bus 21.

5) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelwijziging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«De vennootschap is gevestigd te Aalst, met als eerste adres: 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 34, bus 21.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) naar iedere plaats in Vlaanderen en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).»

6) - Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1.- Naam.

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Quintyn Martin". De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of afgekort "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer", gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer, alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde."

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikelen 28 tot en met 30 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: " G.- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 28.- Vervroegde ontbinding.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29. - Ontbinding - Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder (s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

H. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Artikel 31.

De zaakvoerders commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Indien de betrokkene geen wijziging van woonplaats aan de vennootschap heeft meegedeeld, kan deze hem alle kennisgevingen rechtsgeldig toezenden op de laatst gekende woonplaats. Zij behoudt zich nochtans het recht voor enkel de werkelijke woonplaats (of zetel) in aanmerking te nemen.

In geval van geschil tussen een vennoot, zaakvoerder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 32.- Wetboek van Vennootschappen.

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bij gevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

3 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod t7.7

dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven' te zijn."

7) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot vaststelling van de gecoordineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoordineerde statuten D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. Voor-

3 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/05/2013 : DE060530
04/05/2012 : DE060530
05/05/2011 : DE060530
05/05/2010 : DE060530
08/05/2009 : DE060530
17/04/2008 : DE060530
03/05/2007 : DE060530
10/04/2006 : DE060530
07/04/2005 : AA060530
07/04/2004 : AA060530
16/04/2003 : AA060530
16/10/2002 : AA060530
15/10/1999 : AA060530
07/03/1992 : AA60530

Coordonnées
QUINTYN MARTIN

Adresse
SCHOOLSTRAAT 30A 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande