R O T S ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R O T S ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.643.786

Publication

14/03/2014
ÿþ Mod Woéd 11.1

Dizei

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : .S fl--

Benaming

(voluit) : ROTS architectuur

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 26 februari 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat 1 de heer DEJAEGHER Pascal, wonende te 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 63 en

mevrouw WOUTERS lise, wonende te 9050 Gentbrugge, Jean Jaurèslaan 92 de Burgerlijke Vennootschap, onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "R 0 T S architectuur"' opgericht hebben door inbreng in geld ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) - volstort ¬ 9.728,00 ten belope van 100 (honderd) aandelen.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming: "R O T S architectuur". Enkel deze naam zal gebruikt worden. De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA". De vennootschap zal ingeschreven worden in het register van de burgerlijke vennootschappen.

Artikel 2. ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Meulesteedsesteenweg 63, 9000 Gent.

De zetel kan verplaatst worden naar elke ^dere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Deze wijziging wordt zowel kenbaar 'aakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de

maatschappelijke zetel gevestigd was, a: Aar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch latsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig be. uit van de zaakvoerder, bijkomende architectenbureaus oprichten, daar waar hij het nuttig acht,

De oprichting van bijkomende vestigingen wordt gemeld aan de provinciale raad in wiens rechtsgebied het gevestigd wordt, evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en; de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die= gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of een lijst van stagiairs;

-Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect, zo ondermeer expertise, werkzaamheden inzake stedenbouw, topografie, designontwerp, beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, decoratie, interieur- en landschapsinrichting, het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzonder technieken zoals: elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, "HVAC", wegeniswerken, enzovoort;

-Veiligheidscoördinatie en energieprestatie EPB-verslaggeving worden gedaan door de vennoten die over de nodige diploma's beschikken maar in naam van en voor rekening van de vennootschap;

Behoudens de wettelijk of reglementair voorziene beperkingen handelt de vennootschap voor eigen. rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

NEERGELEGD

0 4 KART 2014

RE HTBANK VAN

KOOPtitifilbEEL TE GENT

1111114111,1111,111111F111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële handelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen en dient daaraan dan ook een aantal voorwaarden te verbinden die daarbij steeds zullen worden nageieefd:

O het gebeurt op een niet commerciële wijze;

° volgens het beheer van een goed huisvader;

° de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

Het is haar toegestaan leningen aan te gaan, en alle zakelijke en gebruiks-en genotsrechten te verkrijgen, De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijke doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen, Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 5.- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/ honderdste van het maatschappelijk kapitaal,

Artikel 7. - AANDELEN

7,1. De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten,

7.2, Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de maatschappelijke zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot za! inhouden, het getal van de hen toebehorende aandelen alsook de aantekeningen van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandeelhouders mogen kennis nemen van dit register.

Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder die de modaliteiten van deze raadpleging zullen verduidelijken. De vennoten zijn ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een provinciale Raad inzage te verlenen in het aandelenregister.

Artikel 8. - OVERDRACHT VAN AANDELEN

Elke voorgenomen overdracht van aandelen moet voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van architecten.

Bij elke overdracht van aandelen dienen de bepalingen van artikel 6 der statuten in acht te worden genomen en gehouden.

In afwachting van de toepassing van de in onderhavig artikel 8.1., 8.2., 8.3. en 8.4, voorziene bepalingen, za! de uitoefening van het aan de over te dragen aandelen verbonden stemrecht geschorst zijn.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen mag niet tot gevolg hebben dat het aantal architect-aandelen daalt tot minder dan 60%.

8.1, Overdrachtsregeling onder levenden zo er slechts één vennoot is,

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, beslist de enige vennoot alleen omtrent de overdracht van het geheel of van een gedeelte van zijn aandelen of omtrent de toetreding van nieuwe vennoten.

8.2. Overdrachtsregeling onder levenden zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle mede-vennoten.

De vennoot die aldus één of meerdere aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden besilst door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal aangewezen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de drie jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één/derde (113de) per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

8.3. Overdrachtsregeling bij overlijden van de enige vennoot of na ontbinding van de enige vennoot-rechtspersoon

Het overlijden van de enige vennoot of de ontbinding van de enige vennoot-rechtspersoon heeft niet tot gevolg, behoudens andersluidende beslissing, dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden van de enige (fysieke) vennoot.

De erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot of de rechtsopvolgers van de ontbonden vennoot-rechtspersoon moeten, binnen de termijn van zes maanden, te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot of vanaf de ontbinding, zijn aandelen overdragen aan één of meer vennoten die toegelaten zijn; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald,

8.4, Overdrachtsregeling bij overlijden van een vennoot of na ontbinding van een vennoot-rechtspersoon zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, enkel overgedragen worden aan vennoten die toegelaten zijn, mits instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen of legatarissen of rechtsopvolgers die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor bepaald.

Artikel 11. - BESTUUR

11.1. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij warden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. Het mandaat van gewone zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

11.2. Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap ; bestuurders, leden van het directiecomité, Lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder 1 bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

11.3. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan warden, bv, het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel 12. - BEVOEGDHEDEN

12.1. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

12.2, Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij ale eiser, hetzij als verweerder.

12.3. Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van architecten.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de mandataris, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke, als een rechtspersoon zijn.

12.4. Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Artikel 15  ALGEMENE VERGADERING

15.1, Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 11 uur.

Artikel 20. - BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

20.1. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar

Artikel 2t VERDELING - RESERVES

21.1. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

21.2. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 31. - DEONTOLOGIE

31.1. Deze statuten moeten in overeenstemming met de deontologie van het beroep van architect worden geinterpreteerd.

31.2. De vennootschap is ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van architecten.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Na de oprichting van de vennootschap en de vaststelling van haar statuten zijn de comparanten bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering en verzocht mij notaris om te acteren dat deze bijzondere algemene vergadering is bijeengekomen om te beraadslagen over volgende punten :

1. Einde van het eerste boekjaar : het eerste boekjaar zal worden afgeslo-+ten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

2. Eerste jaarvergadering : de eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar

tweeduizend en zestien.

3, Benoeming zaakvoerder :

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Dejaegher Pascal, voornoemd, s en mevrouw Wouters lise, voornoemd, beiden hier aanwezig en die aanvaarden. Hun mandaten wordt bezoldigd uitgeoefend.

4. Commissaris ; geen.

5. Verbintenissen voor de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Ven nootschappenwetboek de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 februari laatst tot op heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Vennootschappenwetboek en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd,

6. Volmacht : Er wordt een volmacht gegeven aan de heer Marc De Jonckheere te Poperinge, Pottestraat 17.

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap via het ondernemingsloket, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, " voor het bekomen van het nodige vestigingsgetuigschrift bij de bevoegde Kamer voor Ambachten en Neringen en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eenvan te Gent, mede-neergelegd: expeditie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0047-010

Coordonnées
R O T S ARCHITECTUUR

Adresse
MEULESTEEDSESTEENWEG 63 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande