R & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.529.177

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 27.02.2014 14053-0375-013
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 31.01.2013 13021-0418-013
15/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Ciá 5222 . i-

Benaming :

(voluit): R S

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9880 Aalter, Loskaaistraat 15A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :



Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS te Aalter op 28 juni 2011 dat:

1) mevrouw VAN dE VONDEL Sabine, geboren te Mechelen op 5 juli 1978, echtgenote van de heer VERMEIRE David, wonende te 9880 Aalter, Bellemstraat 128

2) mevrouw DEFRUYT Rita Clara, geboren te Aalter op 25 september 1955, vechtgenote van de heer VERMEIRE Jozef, wonende te 9880 Aalter, Korte Kave I6

leen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming «R & S».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Loskaaistraat

15A.

i Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF VOOR GEZAMENLIJKE REKENING MET DERDEN:

- Ambulante handel in beroeps- en veiligheidskledij,

- Alle soorten handel in textiel en schoenen,

i- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, voor eigen)

rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, van alle materialen, producten en goederen die gebruikt worden iin of het resultaat zijn van activiteiten in de textielsector,

Borduur- en drukwerk op textiel,

- Wasserij en wassalon,

- Thuishulp en strijken via dienstencheques,

- Uitbating bed & breakfast, hotel.

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

A. De vennootschap kan eveneens het beheer uitoefenen over alle roerendel en onroerende goederen die haar toebehoren, alle onroerende goederen oprichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren en in leasing geven eni nemen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik. Zei kan ook andere zakelijke rechten vestigen en bekomen, zoals recht van! opstal en erfpacht alsmede alle handelingen stellen die van die aard















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tiii it iiit i i i iit iit iit

" 111~88~~"

NEE[RGELEG

-07- 2011

I

RECHTBAN N N

, KOOPHANDEL-TEENT q

1

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

~elgisc~i

Staatsblad



zijn de opbrengst van het onroerend vermogen te ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de oprichting, de verfraaiing van deze goederen, leningen en het hypothekeren van haar onroerende bevorderen, zoals)

ontwikkeling, de

het aangaan van goederen teneinde



alle verhandelingen mogelijk te maken.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend] vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en! rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur eni verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van;

alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties,

C. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm,

in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële,!

financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen;; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en;

jl ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit= kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in dei meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten,] behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

E. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van! adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van; octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

G. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort, tussenpersoon in de handel.

I. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij daartoe geschikt acht.

]Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere= ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere! ]wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen lof bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doelt !identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is del 'uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot) )waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar) 's goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

IIDe vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, =mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

,De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen )als beschreven in de wetten en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,: :financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks; ;lof onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard llzouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele tel vergemakkelijken. ;De opsomming van demodoelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt]

staatsfondsen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

7EtiTgleef Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.3 1De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is off ;aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen !uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal' !zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

I

Duur

ÎDe vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

!Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (e 20.000,00) . 'Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam,

I

zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200sYe) van het !kapitaal vertegenwoordigen.

Op de tweehonderd (200) kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door mevrouw VAN dE VONDEL Sabine, voornoemd sub 1), ten belope) 'van honderd (100) aandelen; door mevrouw DEFRUYT Rita, voornoemd sub 2), sten belope van honderd (100) aandelen.

!Ieder aandeel werd volledig volstort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twintigduizend EURO (E 20.000,00).

worden op de eerste zaterdag van december!

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de1 volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst 1

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun! volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van dei naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming) en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij' vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

!Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht ronder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste ;vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met Ide uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening !de rechtspersoon.

!Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste !vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

'Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in eens (vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te' benoemen toe aan het bestuursorgaan.

'De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar ;vast te stellen.

i

1e

Bestuursbevoegdheid

(Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig ;zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor! ,volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering! !bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur! (voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een! 'voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. 1De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten' van ~

!Algemene vergadering

1De jaarvergadering zal gehouden

om 14 uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ _1

Luik B - vervolg

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, !vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of jals verweerder.

IDe vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde !bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger

!Boekjaar

!Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend

!jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door dei algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is! overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van! de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid' bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van dei beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de

artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder ;bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering! ;kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid1 beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers lakkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

!Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten !wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld !volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de Ibetalen.

!Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld !aandelen.

!Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug betalen de vereffenaars biJ voorrang de aandelen

voor;

van de vereffening,; of in natura, het} aandelen terug tel

onder al dei

te betalen,1

uit die in meerdere mate

"

Luik B - vervolg

!zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die int mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste eenl aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

;Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

=1) mevrouw VAN dE VONDEL Sabine, voornoemd;

12) mevrouw DEFRUYT Rita, voornooemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf (30/05/2011).

1

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en

twaalf (2012).

Voorbehouden aan het I. s"~ëlgíscri Staatsblad

~ " I

I ~ I

e

.., e

0

e

~yy

º%.I I ~

i II

{Getekend)

?iR. MONDELAERS

Notaris

"

b ~

e

sI

e

~

[

~

41+à

..,

01)

~

~

Volmacht

Volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte ;aansprakelijkheid FISKP.AL KANTOOR SCHEPENS met zetel te 9880 Aalter, 'Buisstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, voor onbepaalde tijd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de Ivervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

~

IVOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

!Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de

meerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

DA

0

~

P:

11/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0837.529.177

Benaming

(voluit) : R&S

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LOSKAAISTRAAT 15A - 9880 AALTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op 16 februari 2015 op de maatschappelijke zetel, blijkt het: volgende:

De zaakvoerder, mevrouw Sabine Van De Vondel, beslist met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf 16 februari 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap, te verplaatsen naar 9880 Aalier, Groendreef 9.

Sabine Van De Vondel

Zaakvoerder

Naad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE GELEGD

R ! 7 -02- 2015

.t4 ."31yTK VAN

EL TE GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 15037 65*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 29.01.2016 16033-0051-014

Coordonnées
R & S

Adresse
GROENDREEF 9 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande