RACKUNITS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RACKUNITS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.946.646

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0528-011
23/11/2011
ÿþmod 2.1

Le-1;ç v In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE

KOOPHANDEL (K

10. 11, 2011 D1=terfiemoNDE

I~N~N~N~V~NV~~II~VMIN

*11176239*

Ondernemingsnr : -640 94 6 (,y

Benaming : RACKUNITS

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veerstraat 76

9290 Uitbergen - Berlare

Onderwerp akte :BVBA: oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 2 november 2011, geregistreerd te Sint-Niklaas op 4 november 2011, vijf bladen geen verzending, boek 578, blad 74, vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ), De Inspecteur (getekend) V. Vertongen, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RACKUNITS".

2. Zetel : Veerstraat 76, 9290 Uitbergen  Berlare.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten :

a) De heer DE COCK Benjamin, die op zijn inbreng nog 12.276,00 euro dient te volstorten, en zijn echtgenote,

b) Mevrouw AUDENAERT Ish-Shah, die op haar inbreng nog 124,00 euro dient te volstorten, ; samenwonend te 9290 Uitbergen (Berlare), Veerstraat 76.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door; ;.` 186 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2012.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige; provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal; jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk; reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap, de heer Benjamin De Cock en mevrouw lsh-Shah Audenaert.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. leder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur: overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

aan het .,Belgisch Staatsblad



- Het geven van advies of opleiding aan bedrijven of organisaties met als beoogd resultaat het verbeteren van hun marktpositie, hun omzet, hun winstgevendheid en/of hun kennis. Dit advies kan betrekking hebben op onder andere volgende aspecten:

" bedrijfsstrategie

" commerciële politiek

" interne proces optimalisatie

" technologie implementatie

" change management

" CMR (Customer Relationship Management)

" project en programma management

" aankooppolitiek

" operationele strategie

" logistiek

" dienstverlening aan de klant

" productiebeleid

" personeelsbeleid

" infrastructuurbeleid

" onderzoek en ontwikkelingsbeleid

- Het begeleiden en ondersteunen van klanten bij het implementeren van vooraf uitgewerkte plannen.

- Grafische ontwerpen en designwerk (voor websites).

- Het aankopen van diensten en/of producten van derden om deze ter beschikking te stellen aan klanten.

- Leveren van internet gerelateerde diensten (hosting, domeinnamen, enzovoort)

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

- De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

- Het besturen van vennootschappen.

- Gespecialiseerde groothandel en detailhandel in kantoormachines, computers, servers, randapparatuur, enzovoort evenals in programmatuur en telecommunicatie.

- Computeradviesbureau.

- Realisatie van programma' s en gebruiksklare systemen en advies in dat verband.

- Onderhoud en reparaties van computers.

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het kopen en verkopen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2013.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het 4 Belgisch Staatsblad

13. Er werd volmacht verleend, met recht van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de' vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Herman Deprouw, te 9240 Zele, Kouterstraat 89, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondememingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.200,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank NV.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Q dde aatste bb z. van t! 'mule : ec o : aam en oe ani ei vande Ins rumen eren e no aris, e il van e erso o n en

O~ de watste b~z. van vermeden : t a : ,yi é~ t i ~o ~ ~~ é~o rv~r~ftae, fgHrso(o)n en

evoe d e rec` iIss ersoon ten aanzien van eren e ver e enwoor i en

VersoV .'Jaam en ancteKening

23/03/2015
ÿþVoor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbit" mod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

i 1 MU 2015 .

Griffie

AFDELING 11F

Ondememingsnr : 0840.946.646

il Benaming (voluit) : RACKUNITS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Veerstraat 76

9290 Uitbergen - Berlare

Onderwerp akte :DOELSUITBREIDING - AANPASSING DER STATUTEN

'' Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 6 maart 2015, blijkt; ;' hetgeen volgt ;

1. Het doel van de vennootschap werd uitgebreid door in de huidige tekst van artikel 3 van de statuten na de; eerste alinea (na "onderhoud en reparaties van computers") de hierna bepaalde tekst in te voegen:

li "-Elektrotechniek, alle elektriciteitswerken, elektrische installatiewerken aan gebouwen :

-Verkoop bouwmaterialen (groot- en kleinhandel) '

-Vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloeziën, plinten, staaflijsten, enzovoort, uit kunststof -Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan

; -Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw

!' -Vervaardiging van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting (bijvoorbeeld voor hoogovens,; hijsenhefwerktuigen, enzovoort)

;' -Vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal : bouwketen, modulaire; ;; tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort

-Vervaardiging van hangsloten, grendelsloten en andere sloten, sleutels en ander hang- en sluitwerk voor ;' gebouwen, meubels, voertuigen, enzovoort

'; -Vervaardiging van scharnieren, hengsels en hengselduimen

li -Vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen

l; -Vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enzovoort, overwegend van' ii metaal

il -Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen,"

;, enzovoort, overwegend van metaal I

i' -Vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enzovoort, overwegend van! il andere materialen dan metaal -Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen,; enzovoort overwegend van andere materialen dan metaal.

'; -Vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen '

i' -Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen -Vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken,; il canapés, taboeretten, enzovoort

'; -Afwerken van stoelen en zitmeubels, zoals het stofferen

li -Vervaardiging en afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enzovoort) van slaapkamer-,i l! eetkamer- en zitkamermeubels

s; -Vervaardiging van badkamermeubels

il -Vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen

-Vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels, enzovoort

Y

Il -Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden -Sanering en ander afvalbeheer

-Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het; il plaatsen van vangrails)

': -Schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen

~.__Aanleg:Yetgel POMMUnketielijneg-e .tlettea___.M.:::::____:____ ____._ ___:__:::__::-.____:~.:.: , .._:____,R_:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort

-Bouwrijp maken van terreinen

-Grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven

-Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen

-Ruimen van bouwterreinen

-Uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties

-Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : - thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen

-lsolatiawerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

-Isolatie van koelkamers en -pakhuizen

-Installatie van stores en zonneschermen

-Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

-Ondememing voor het bouwen van funderingen, inclusief heien

-Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

-Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

-Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen : kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële

gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort

-Lappen van ramen

-Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen

-Andere reinigingsactiviteiten

-Landschapsverzorging

-Snoeien van bomen en heggen

-Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden"

2.Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met hogergemelde beslissing werden de statuten

aangepast.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging en de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0238-011

Coordonnées
RACKUNITS

Adresse
VEERSTRAAT 76 9290 UITBERGEN

Code postal : 9290
Localité : Uitbergen
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande