RAEMDONCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAEMDONCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.488.507

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 23.07.2014 14335-0436-013
24/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*140fi5786*

-NEERGELEGD

11 MM 2014

RECII--~~ ~~I1i< VÀi"'f

KOOPHAl~1~`C. TE G~.:.P?1

Ondernemingsnr : 0448.488.507

Benaming (voluit) : Raemdonck

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemstraat 11

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 7 maart 2014, dat: de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ven-i pootschap met beperkte aansprakelijkheid "RABMDONCK", waarvan de zetel gevestigd is te 9032 Gent; (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het; nummer 0448.488.507, opgericht ingevolge een akte die werd verleden voor de ondergetekende notaris op 27: oktober 1992, beKend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 13 november daarna, onder het;

i nummer 199211181000249, met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

LI Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van' de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een: tussentijds bruto-dividend tot beloop van één miljoen achthonderdduizend zeshonderd zesenzestig euro en: zevenenzestig cent (¬ 1.800.666,67), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij: honderd tachtigduizend zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 180.066,67) en dit door onttrekking aan de, .; beschikbare reserves en de overgedragen winst.

il De dividenden werden toegekend aan Dokter Jan Jules Maria Raemdonck, geboren te Gent op 27 augustusi 1961, wonende te 9032 Gent (voorheen Wondelgem), Zwanebloemstraat, 11.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 31 december 2013 door boeking als een dividendvordering; ír van Dokter Jan Raemdonck.

11./ Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van dei verslagen die werden opgemaakt door de zaakvoerder op 22 januari 2014 en de bedrijfsrevisor, de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande; Mooitel & Co, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoor-i houdende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, op 21 januari 2014, die handelen over de hierna beschreveni i, inbreng in natura en die werden opgesteld overeenkomstig het artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-i

ii schappen.

ii De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor niet betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt "3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedri fsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De; Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeen-i komstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalver-i hoging doormiddel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA RAEMDONCK.

De bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaal i; verhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 1.800.666,67 euro in toepassing van! de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel; 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheng van 10%, op te nemen als: schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder, Het netto-dividend bedraagt 1.620.600,00 euro.

ijk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare k grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren; ii inzake inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 17,1

!Oor, behouden aan het Belgisch Staatsblad





2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

3. De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 18.095 nieuwe aandelen van de vennootschap RAEMDONCK BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 1.620.200,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 1.620.600,00 euro teneinde het te brengen van 18.750,00 euro op 1.639.200,00 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dal aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dal ons verslag geen "faimess opinion" is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 21 januari 2014.

BVBA J. Vande Moortel & 00, Bedrijfsrevisoren

(getekend)

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor,"

Ill./ a) Kapitaalverhoging conform het artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen zeshonderd twintigduizend zeshonderd euro (¬ 1.620.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen zeshonderd negenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 1.639.200,00) door inbreng in natura van één of meerdere dividendvorderingen gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van één miljoen achthonderdduizend zeshonderd zesenzestig euro en zevenenzestig cent (E 1.800.666,67), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van honderd tachtigduizend zesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 180.066,67) hetzij aldus netto één miljoen zeshonderd twintigduizend zeshonderd euro (¬ 1.620.600,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van achttienduizend vijfennegentig (18.095) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de genoemde Dokter Jan Raemdonck.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100%).

b) Inbreng

De genoemde Dokter Jan Raemdonck, na de voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat en

bevestigend volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap, verklaart met het netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend tot beloop van één miljoen zeshonderd twintigduizend zeshonderd euro (¬

1.620.600,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit dividendvordering op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De genoemde Dokter Jan Raemdonck verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt creditsaldo van de door hem aangehouden dividendvordering tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 31 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven diviidenden-witkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

c) Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doet de genoemde Dokter Jan Raemdonck en de verkrijgende vennootschap

keuze van woonplaats in respectievelijk zijn woonplaats en haar zetel van de vennootschap.

d) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden achttienduizend vijfennegentig (18.095) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze achttienduizend vijfennegentig (18.095) nieuwe aandelen worden toegewezen aan de genoemde Dokter Jan Raemdonck ais vergoeding voor de door hem gedane inbreng in natura.

e) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot één miljoen zeshonderd negenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 1.639.200,00).

IVJ Ingevolge de voorgaande beslissingen wordt de tekst van het artikel 5 van de statuten vervangen door

de volgende tekst

"Het gehele geplaatste kapitaal van vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd negenendertigduizend

tweehonderd euro (¬ 1.639.200,00). Het is verdeeld in achttienduizend achthonderd vijfenveertig (18.845) aan-

delen zonder nominale waarde."

V.l Aan ondergetekende notaris worden alle machten verleend om de gecodrdineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VI.f De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd voor de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2° van het registratiewetboek.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1, Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor,

2. Gecodrdineerde statuten,

____........ .... ___ ..... ......... __ .... ............ .........................

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : GET000591
12/07/2012 : GET000591
20/06/2011 : GET000591
15/03/2011 : GET000591
18/06/2010 : GET000591
24/07/2009 : GET000591
08/07/2008 : GET000591
30/07/2007 : GET000591
06/04/2007 : GET000591
21/06/2005 : GET000591
11/06/2004 : GET000591
07/08/2003 : GET000591
05/07/2002 : GET000591
13/07/2000 : GET000591

Coordonnées
RAEMDONCK

Adresse
ZWANEBLOEMSTRAAT 11 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande