RAPHAEL HUYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAPHAEL HUYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.706.381

Publication

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 12.08.2011 11407-0096-017
01/08/2011
ÿþ.-_

motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

Br

st: +11118197*



NEERGELEGD



'0 9 JULI 2011

RECH-:Gi'i I VAN

1(00131-1A.\Un~E Gr:~i

Ondememingsnr : 0478.706.381

Benaming : Raphaël Huys

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : John Kennedylaan 29

9042 Gent

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op: zevenentwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd te Aalter op vijf juli tweeduizend en elf boek 438 folie 15 vak 6 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Raphaël Huys de volgende beslissingen heeft genomen:

1. BESLUITEN TOT FUSIE

i De vergadering keurt unaniem het fusievoorstel goed. Zij besluit aldus dat op de naamloze vennootschap; Ij "R.B.P. HUYS" overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'RAPHAËL HUYS" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat' :i overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

:: De voorwaarden van de fusie, bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt :

honderd zestig (160) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS"

worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "RAPHAËL HUYS".

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht;; worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap wordt vastgesteld op één januariti tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor; rekening van de ovememende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van :j de ovememende vennootschap geboekt worden.

c. De nieuwe aandelen die zullen uitgegeven worden door de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS" ': zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en recht geven te delen in alle uitgekeerde dividenden vanaf één; januari tweeduizend en elf.

;i 2. KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit unaniem dat het kapitaal van de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS" ten gevolge::

:; van de fusie verhoogd wordt met één miljoen vijftigduizend euro (¬ 1.050.000,00) om het aldus te brengen van;, tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar één miljoen honderd en twaalfduizend euro (¬ 1.112.000,00) door;: creatie van honderd zestig (160) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen;: zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten

i: hiervoren gezegd.

3. VERNIETIGING VAN AANDELEN - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering stelt vast dat naar aanleiding van de fusie de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS" in het:; bezit is gekomen van vijftien (15) eigen aandelen. De vergadering besluit voormelde vijftien (15) aandelen tel; vernietigen. De vergadering besluit unaniem tot annulering ten belope van één miljoen vijfhonderd; zestigduizend euro (¬ 1.560.000,00) aan te rekenen op :

- het gestort kapitaal begrepen in het maatschappelijk kapitaal ten belope van één miljoen vijftigduizend euro:; (¬ 1.050.000,00);

- de wettelijke reserve ten belope van vijfentwintigduizend driehonderd drieëntwintig euro veertig cent:; (¬ 25.323,40);

- de beschikbare reserve ten belope van duizend tweehonderd vierendertig euro zestien cent (¬ 1.234,16);

- het overgedragen resultaat ten belope van vierhonderd drieëntachtigduizend vierhonderd tweeënveertig euro ;i vierenveertig cent (¬ 483.442,44).

;:,Door ede-:vernietiging_wan- _voormelde_-aandeien__besluit_-de vergadering-_.het.-=kapitaal__van__de__naamloze?'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

vennootschap "R.B.P. HUYS" te verminderen van één miljoen honderd en twaalfduizend euro (¬ 1.112.000,00) naar tweeënzestigduizend euro (¬ 62.00,00) vertegenwoordigd door honderd zestig (160) aandelen.

4. OVERGANG VAN HET VERMOGEN

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "RAPHAËL HUYS" ten algemene titel over op de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS".

LASTEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap "RAPHAËL HUYS" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De ovememende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De ovememende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De ovememende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvemieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de ovememende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

5. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

A. De vergadering besluit unaniem, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de

ovememende venootschap als volgt te wijzigen.

Artikel 5 : dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door honderd zestig

(160) aandelen op naam zonder nominale waarde"

B. De vergadering besluit unaniem artikel 12 van de statuten te wijzigen door schrapping van volgende zin : "bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter der vergadering doorslaggevend".

Artikel 12 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Telkens wanneer hel belang van de vennootschap dit vereist of telkens wanneer tenminste twee bestuurders dit vragen, vergadert de raad van bestuur, na bijeenroeping door de voorzitter. De Raad zetelt dan onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, wanneer deze verhinderd is, onder het voorzitterschap van een andere bestuurder, daartoe aangeduid door de raad.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats, aangeduid in de bijeenroeping.

De raad van bestuur mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

De verhinderde bestuurders kunnen geldig hun stem uitbrengen per brief, per telefax of per telegram. Zij mogen ook aan een ander lid van de Raad opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslaging en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de Raad (geen enkele bestuurder kan daarbij echter meer dan één verhinderde collega vertegenwoordigen). In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder dan aanzien ais tegenwoordig.

Wanneer één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien en dit tot de volgende algemene vergadering. In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De bestuurder die aldus werd aangewezen is benoemd voor de tijd die nodig is tot voleindiging van het ambt van zijn voorganger.

De besluiten worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en door ten minste de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden ingeschreven in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels van deze notulen (of ze nu bestemd zijn tot voorlegging aan de Rechtbank of voor een ander doel) worden ondertekend door de voorzifter van de raad van bestuur of door twee bestuurders."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

.. illY!sor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



6. BEVOEGDHEID

De vergadering besluit alle bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren.

7. ONTSLAG - BENOEMING

De vergadering aanvaardt vanaf heden het ontslag van de vennootschap : volgende bestuurders van de overgenomen

- de Heer Bart Huys, voomoemd.

- de Heer Peter Huys, voornoemd.

Er worden geen wijzigingen aangebracht aan de samenstelling van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "R.B.P. HUYS".

8. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergaderingen besluiten de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

Voor eensluidend analytisch uittreksel:

Gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte

- volmachten

- gecoördineerde statuten

- fusieverslag van de raad van bestuur

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2011
ÿþModal)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik

sidt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

R

KOO

NK VAN

L TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 4 -05- 2011

Ondernemíngsnr : 0478706381

Benaming

(voluit) : Raphaël Huys

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : John Kennedylaan 29 - 9042 Gent

Onderwerp akte : Mededeling

FUSIEVOORSTEL omtrent de fusie tussen de NV R.B.P. Huys (overnemende vennootschap) en

de NV Raphaël Huys (overgenomen vennootschap) volgens de procedure van artikel 719 en volgende

van het Wetboek Vennootschappen.

Bart Huys Peter Huys

Bestuurder Bestuurder

30/12/2010 : GEA027971
07/07/2010 : GEA027971
22/07/2009 : GEA027971
12/09/2008 : GEA027971
08/09/2008 : GEA027971
28/06/2007 : GEA027971
27/11/2006 : GEA027971
23/08/2006 : GEA027971
29/06/2006 : GEA027971
21/06/2005 : GEA027971
21/06/2004 : GEA027971
07/11/2002 : GEA027971

Coordonnées
RAPHAEL HUYS

Adresse
JOHN KENNEDYLAAN 29 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande