RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.615.594

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 13.08.2014 14411-0106-010
01/02/2013
ÿþ(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 15

9310 Herdersem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 17 januari 2013, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTER:

Mevrouw RASSCHAERT Kathy, echtgescheiden, geboren te Aalst op 3 september 1973,

wonende te 9310 Aalst (Herdersera), Grote Baan 15.

AI OPRICHTING:

De comparante verklaart bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door,: honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk;; kapitaal vertegenwoordigen.

Zij verklaart de aandelen volledig te onderschrijven.

De comparante verklaart en erkent dat al de aandelen volgestort werden tot beloop vang twaalfduizend vierhonderd (12.400E), welke gelden werden gestort op naam van de vennootschap in;; oprichting op een bijzondere rekening bij AXA Bank Europe NV geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij AXA Bank Europe NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 januari 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris; werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BI STATUTEN:

TITEL I. BENAMING ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING

Artikel 2: Zetel,

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9310 Herdersem, Grote F,

Baan 15,

Artikel 3: Doe!.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1, thuisverpleging ;

2. groot  en kleinhandel (Trading) ( g) in medische en farmaceutische producten ;

3. medische massages en lichaamsverzorging ;

4, organiseren van seminaries met betrekking tot verzorging alsook lesgeven ;

5, onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of

op de Laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M1tOd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REt=;HTCAIdK VAN KOOPi-1hNOEI_

21 JAN. 2013

DEN DEEeffipsNIDE

RIO

Ondernemingsnr : Sot. G .l5 5-9M

Benaming (Voluit) : RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4

Voor-,.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

6, Aan- en verkoop van roerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

7. Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke en roerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

8. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welkè wijze ook.

9. Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

10. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

11. het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

12. het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. KAPITAAL,

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600E) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL lll. BESTUUR -VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, kcmt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan..

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 12: Vertegenwoordiginqsbevoeqdheïd.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Artikel 16: Bijeenroepinq.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het 'Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Artikel 17/bis: Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, Kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen).

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort ,gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

C/ OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Eerste boeklaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2013. Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. Benoeming van zaakvoerder

Wordt als eerste niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd, mevrouw

Kathy Rasschaert, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent aan mevrouw Isabelle TANT en de heer Bart CORTHALS en de BVBA AB-CONSULT, te 9300 Aalst, Marcel De Bisschopstraat 15, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en diverse andere formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste brz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mot, Voor, jhehouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

07/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc

aan h.

Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 APR. 2015

AFDELING elkieRMONDE

Ondernemingsnr : 0502.615.594

Benaming

(voiuit) : RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : GROTE BAAN 15 9310 HERDERSEI

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering dd 01.04.2015 wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw RASSCHAERT KATHY.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over; de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergade-ring niet: werden nageleefd.

1.VERPIAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

1 april 2015 wegens verhuis:

Maaldreef 51 bus 12  9320 Nieuwerkerken

RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING BVBA

ZAAKVOERDER

RASSCHAERT KATHY

I11111n115 6u~~u469~uuui11111111

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RASSCHAERT KATHY THUISVERPLEGING

Adresse
GROTE BAAN 15 9310 HERDERSEM

Code postal : 9310
Localité : Herdersem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande