RENAMO

NV


Dénomination : RENAMO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 893.928.739

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 10.06.2014 14168-0414-011
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 09.06.2013 13165-0266-010
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.05.2012, NGL 10.06.2012 12164-0093-011
19/04/2012
ÿþ Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Elslo 5 - 9830 Sint Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Zetelverplaatsing - Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF

Op éénendertig maart.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "RENAMO", met zetel te 9830-Sint-Martens-Latem, Elslo 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent en hebbende als ondernemingsnummer 0.893.928.739.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 30 november 2007, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13 december erna, onder nummer 0179583 en', waarvan de statuten sedert gemelde oprichting éénmalig werden gewijzigd bij akte verleden voor; ondergetekende notaris op 30 december laatst, bekendgemaakt als voormeld op 31 januari laatst onder nummer 0027031.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur 30 onder Voorzitterschap van de heer Jan Reynvoet, nagenoemd.

De voorzitter duidt aan als secretaris en stemopnemer de heer Koen Reynvoet, hierna genoemd. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het na hun identiteitsgegevens opgegeven aantal aandelen te bezitten :

1.De heer REYNVOET Jan Polydoor Cyriel Julien, geboren te Eke op dertig oktober negentienhonderd drieënveertig, niet-hertrouwde weduwnaar van mevrouw VAN DE VYVER Maria Celina, wonende te 9830-Sint-Martens-Latem, Elslo 5.

Houder van één (1) aandeel.

2. De heer REYNVOET Koen Jozef Jan Cyriel, geboren te Zottegem op dertien mei negentienhonderd tweeënzeventig, echtgencot van mevrouw MAUDENS Natalie Sylvie Els Angelique, geboren te Gent op tweeëntwintig april negentienhonderd zeventig, wonende te 9700-Mater, Tempelstraat 6.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met toevoeging van een vennootschap van aanwinsten ingevolge de bepalingen van zijn huwelijkscontract zoals verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Gent, Sint-Amandsberg, op elf juli negentienhonderd achtennegentig, ongewijzigd tot op heden, zo verklaard.

Houder van duizend dertien (1.013) aandelen.

Totaal : Duizend veertien aandelen, hetzij alle aandelen die het totale maatschappelijke kapitaal van één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend honderd vierentachtig euro (¬ 1.679.184,00) vertegenwoordigen. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende nctaris te akteren :

I, Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

Punt 1 : Zetelverplaatsing naar 9700-Oudenaarde, Mater, Tempelstraat 6 te rekenen vanaf heden.

Punt 2 : Verslag van het bestuursorgaan met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel van de

vennootschap, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011.

Punt 3 : Wijziging van het doel (om de redenen uiteengezet in voormeld verslag) door uitbreiding van de

activiteiten van de vennootschap ten gevolge waarvan de tekst van het doel voortaan zal luiden als volgt : "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1)1-Iet verlenen van diensten en consultancy-activiteiten in eigen beheer of in opdracht van derden voor bedrijven, vennootschappen, organisaties, verenigingen, instellingen en particulieren op diverse vlakken.

Op de laatste blz. van Lulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel' aa Be Sta; 11111J111111j1R111161111111

Ondernemingsnr : 0893928739 Benaming

(voluit): RENAMO

(verkort) :

NEERGELEGD

-6 APR. 2012

REC ITBANK VAN KOOPIIAMEMb TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

2)Het algemeen en bijzonder beheer en management van bedrijven, vennootschappen, organisaties, verenigingen en instellingen.

3)De implementatie van economische, industriële en financiële platformen, toepassingsmodules, software en diverse applicaties in bedrijven, vennootschappen, organisaties, verenigingen en instellingen.

4)Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden,restaureren, verbeteringswerken uitvoeren aan,verhuren,huren,in erfpacht geven,in erfpacht nemen,recht van opstal geven, recht van opstal nemen,ter beschikking stellen,verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

5) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6) Het uitoefenen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

7) Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel."

Punt 4 : Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  Coördinatie van de statuten.

Punt 5 : Ontslag en (her)benoeming bestuurders.

11. De voorzitter zet vervolgens uiteen :

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De huidige aandeelhouders en bestuurders, te weten voornoemde heren Reynvoet Jan en Koen, beiden hier aanwezig en ondertekenend, verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het Wetboek van vennootschappen en desgevallend de statuten van de vennootschap.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen:

1) Zetelverplaatsing.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te wijzigen van haar huidig adres naar het adres als

voorgesteld in de agenda en dit te rekenen vanaf heden.

2) Verslag met oog op wijziging doel.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door het bestuursorgaan op 15 maart

laatst, met net oog op de wijziging van het doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit

verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 31 december 2011.

3} Doelswijziging.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen zoals

voorgesteld in de agenda.

4) Aanpassing van de statuten van de vennootschap aan de genomen beslissingen -- coördinatie der statuten.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de statuten van de vennootschap aan te passen en meer in het bijzonder :

-in artikel 2 van de statuten de woorden "9830-Sint-Martens-Latem, Elslo 5" te schrappen en te vervangen door de woorden "9700-Oudenaarde, Mater, Tempelstraat 6";

-de tekst van artikel 4 der statuten te schrappen en te vervangen door de hiervoor voorgestelde en nieuw aangenomen tekst.

Uiteindelijk wordt beslist de statuten van de vennootschap te laten coördineren en de tekst van de gecoördineerde statuten te laten neerleggen in het vennootschapsdossier.

5) Ontslag en (her)benoeming bestuurders.

De vergadering verklaart het ontslag ingediend door de voltallige raad van bestuur te rekenen vanaf heden te aanvaarden en de leden ontslag van verantwoordelijkheid te verlenen voor de uitoefening van hun mandaten tot op heden. De vergadering beslist over te gaan tot herbenoeming van de 2'voormelde aandeelhouders als bestuurders van de vennootschap voor de wettelijke maximale termijn van 6 jaar te rekenen vanaf heden. De voormelde aandeelhouders verklaren het hun respectievelijk toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen hun respectievelijke benoeming(en) verzet,

AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering afgesloten om 10 uur 45.

De aandeelhouders verzoeken ondergetekende notaris de statuten van de vennootschap coördineren en een exemplaar ervan neer te leggen op de rechtbank van koophandel te Gent,

De nieuw samengestelde raad van bestuur heeft mij notaris verzocht akte te nemen met het oog op publicatie ervan dat wordt aangesteld tot gedelegeerde bestuurder van de vennootschap : de heer Reynvoet " Koen hiervoor genoemd én dat wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer Reynvoet Koen ' voornoemd,

Voor ontledend uittreksel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de Raad van Bestuur met staat van activa en passiva

-coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0893928739

Benaming

(voluit) : RENAMO

(verkort) :

bet

Be Sb

" iaoavosi"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Elslo 5 - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Ondenvero akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën - Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op dertig december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap "RENAMO", met zetel te 9830-Sint-Martens-Latem, Elslo 5, ingeschreven in het.

rechtspersonenregister van Gent en hebbende ais ondernemingsnummer 0.893.928.739.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wette ren op 30 november 2007,

bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 13 december erna, onder nummer 0179583 en.

waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet werden gewijzigd.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur 30 onder Voorzitterschap van de heer Jan Reynvoet,

nagenoemd.

De voorzitter duidt aan als secretaris en stemopnemer de heer Koen Reynvoet, hierna genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het na hun identiteitsgegevens opgegeven aantal

aandelen te bezitten :

1.De heer REYNVOET Jan Polydoor Cyriel Julien, geboren te Eke op dertig oktober negentienhonderd,

drieënveertig, niet-hertrouwde weduwnaar van mevrouw VAN DE VYVER Maria Celina, wonende te 9830-Sint-.

Martens-Latem, Elslo 5.

Houder van één (1) aandeel.

2. De heer REYNVOET Koen Jozef Jan Cyriel, geboren te Zottegem op dertien mei negentienhonderd',

tweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw MAUDENS Natalie Sylvie Els Angelique, geboren te Gent op

tweeëntwintig april negentienhonderd zeventig, wonende te 8710-Welsbeke, Waterstraat 55.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met toevoeging van een vennootschap van

aanwinsten ingevolge de bepalingen van zijn huwelijkscontract zoals verleden voor notaris Philippe Kluyskens

te Gent, Sint-Amandsberg, op elf juli negentienhonderd achtennegentig, ongewijzigd tot op heden, zo verklaard.

Houder van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen.

Totaal : Duizend aandelen, hetzij aile aandelen die het totale maatschappelijke kapitaal van één miljoen

zeshonderd zesenvijftigduizend euro (¬ 1.656.000,00) vertegenwoordigen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren :

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

0) Vaststelling dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

1) Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in geld, ten belope van drieëntwintigduizend honderd

vierentachtig euro (¬ 23.184,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen zeshonderd zesenvijftigduizend euro (¬ 1.656.000,00) naar één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend honderd vierentachtig euro (¬ 1.679.184,00), mits uitgifte van veertien (14) aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

2) Beslissing betreffende het voorkeurrecht.

3) Inschrijving, volstorting en toekenning van de aandelen evenals vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

4) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  Coördinatie van de statuten.

(Dp d,e laai9.':3 `vlg,. v--a,'7 1_r!II( `f?:Tie! n : P.?c'`.0 : !Naam en hoedaniÇ field `ron insirum lbrende nciar;s, Leizij van die . r?c(c)n(e.n)

bevoeçd de r-:~t_ er_ oi ten --,eico v7.n der__r r_r,eÿ_ `AoQrdio. n h;3, . iNeam 7n handtak.eninç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

II. De voorzitter zet vervolgens uiteen :

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De huidige aandeelhouders en bestuurders, te weten voornoemde heren Reynvoet Jan en Koen, beiden hier aanwezig en ondertekenend, verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het Wetboek van vennootschappen en desgevallend de statuten van de vennootschap.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen:

0) Vaststelling dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

De vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam op 24 december laatst zoals blijkt uit een proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 24 december laatst. De vergadering verklaart dat een aandelenregister bestaat dat wordt voorgelegd naar aanleiding van het verlijden dezer aan ondergetekende notaris en de aanwezige aandeelhouders/bestuurders.

Het bestuursorgaan van de vennootschap alsook de aandeelhouders en ondergetekende notaris hebben vastgesteld dat de formaliteiten tot inschrijving van de aandelen op naam in een register van aandelen werden uitgevoerd.

Een certificaat tot bewijs van de inschrijving in het aandelenregister zal door de zorgen van het bestuursorgaan aan de aandeelhouders op eerste verzoek overhandigd worden.

1) Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld, zoals aangeduid

in het eerste agendapunt.

2) Beslissing betreffende het voorkeurrecht.

De aandeelhouders, genoemde heren Reynvoet Jan en Koen samen, en elk van hen afzonderlijk verklaren expliciet te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inschrijving in geld. Ieder der aandeelhouders verklaart ook ten persoon lijken titel te verzaken aan het voorkeurrecht.

3) Inschrijving, volstorting en toekenning van de aandelen evenals vaststelling verwezenlijking

kapitaalverhoging.

De genoemde heer Reynvoet Jan verklaart met instemming van de overige aandeelhouder ingevolge de

besliste kapitaalverhoging in te schrijven op het kapitaal tot beloop van elfduizend vijfhonderd tweeënnegentig

euro (¬ 11.592,00) en de genoemde heer Reynvoet Koen verklaart met instemming van de overige

aandeelhouder ingevolge de besliste kapitaalverhoging in te schrijven op het kapitaal tot beloop van elfduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 11.592,00), hetzij beiden samen inschrijvende op het volledige bedrag van

de kapitaalverhoging, of elk voor de helft.

Afbetaling en stortingsbewijs

Comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort zodat het bedrag van

drieëntwintigduizend honderd vierentachtig euro (¬ 23.184,00) ter beschikking is van de vennootschap op een

bijzondere rekening met nummer BE55 001659005144 geopend bij de naamloze vennootschap Fortis Bank,

met zetel te 1000-Brussel, Warandeberg 3, handelend door haar kantoor te Sint-Martens-Latem zoals blijkt uit

het door voornoemde instelling afgeleverd attest de dato 5 december laatst dat aan mij notaris werd voorgelegd

en in het dossier zal bewaard blijven.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng worden aan de heren Reynvoet Jan en Koen voornoemd elk zeven {7)

aandelen toegekend zonder nominale waarde.

Al de aandelen zijn volgestort en geven dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en zullen

delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

WEDERBELEGGING

Genoemde heer Reynvoet Koen verklaart dat de bovengenoemde door

hem gedane inbreng geschiedt om hem tot wederbelegging van eigen

gelden te dienen, namelijk gelden afkomstig van eerdere handlbankgifte

ervan aan hem gedaan door zijn vader.

De in ruil voor de gedane inbreng verkregen aandelen zullen hem dan

ook ais eigen goederen toebehoren overeenkomstig artikel 1404 van

het Burgerlijk Wetboek, hetgeen door zijn echtgenote, mevrouw

MAUDENS Natalie Sylvie Els Angelique, identiteitskaartnummer : 590

2420014-84, geboren te Gent op tweeëntwintig april

negentienhonderd zeventig, wonende met hem op zijn gemeld adres, die

daartoe aanstonds tussenbeide komt, wordt erkend en

bevestigd en te dien einde onderhavige akte mede-ondertekent.

 De  aandme~oud  ' ------ . n vervolgens vast en ondergetekende notaris neemt akte van het feit datgé~

voormelde kapitaalverhoging door inbrengm geld daadwerkelijk verwezenlijkt is, waardoor het maatschappelijk . kapitaal van de vennootschap gebracht werd op één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend honderd

vierentachtig eurq(¬ 1.670. (1.014) aandelen zonder nominale

waarde doch met een fractiewaarde van elk één I duizend veertiende (1/1.014de) in het kapitaal.

4) Aanpassing van de statuten van de vennootschap aan de genomen beslissingen  oobrdinaUe der 1 statuten.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de statuten van de vennootschap aan te passen en meer in het bijzonder artikel 5 van de statuten als volgt teherfónnu|en:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend honderd vierentachtig euro (E1.679.184.00) vertegenwoordigd door duizend veertien (1.014) aandelen zunde,! aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één / duizend veertiende (1/1.014de) in i het kapitaal."

Uiteindelijk wordt beslist de statuten van de vennootschap te laten coördineren en de tekst van de gecoördineerde statuten te laten neerleggen in het vennootschapsdossier.

Voor ontiedend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd:

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

 ' ----- Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 14.06.2011 11171-0292-011
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.05.2010, NGL 29.05.2010 10142-0390-011
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 26.05.2009 09167-0252-010

Coordonnées
RENAMO

Adresse
TEMPELSTRAAT 6 9700 MATER

Code postal : 9700
Localité : Mater
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande