RENO4U

Société en commandite simple


Dénomination : RENO4U
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.429.558

Publication

27/02/2014
ÿþ' (Y\ __ ' , ~~.~''~~~-



111EINEIMIN

Mal Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17 -02- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEeríUFGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.429.558

Benaming

(voluit) : RENO4U

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Magerstraat 146, 9070 Neusden-bestelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING-KAPITAALSVERHOGING

Uit proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering van 11 december 2013 blijkt dat deze volgende besluiten heeft genomen :

De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van vijfendertig duizend euro (35.000,00 EUR) om het kapitaal van de vennootschap, hetzij vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) te brengen op zestig duizend euro (60.000,00 EUR), door creatie van zevenhonderd (700) nieuwe aandelen.

Wijziging artikel 5 van de statuten : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestig duizend euro (60.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel,

Lue Wagemans

zaekvoerder

.ei-e-ei-k -Le,v1,..., a-,....._ eeri ,.. iv.,.l-4.rZ. __.13

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2012
ÿþMod word 11.1

Voor- behouden aan 'net Belgisch Staatsbled

Bijlagen bij- het Belgisch-Staatsblad 16f011201-2 _ Annexes- du-Moniteur-belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ©" %1" 1 9._Ci SSt

Benaming

(voluit) : RENO4U

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : MAGERSTRAAT 146, 9070 HEUSDEN-DESTELBERGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 4/01/2012

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 4 januari

De personen die hierna aangeduid worden, verklaren dat zij onder hen overgaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap:

1) De Heer Wagemans Luc, Kleempendorp 19, 9070 Heusden-Destelbergen, rijksregisternummer 711001 055-21,

2) Mevrouw D'Hont Liesbeth, Katrien, Oude veldstraat 155, 9080 Lochristi, rijksregistemummer 790309 248-

95.

Hiertoe voeren de comparanten de voorafgaande verrichtingen door zoals hierna zal genoteerd worden, en stellen zij de statuten vast volgens de tekst die hierna zal worden weergegeven.

Voorafgaande vaststellingen en verrichtingen:

AAANDUIDING VAN DE VENNOTEN

1.De Heer Wagemans Luc treedt op als werkend vennoot.

2. Mevrouw D'Hon{ Liesbeth, Katrien treedt op als stille vennoot en is bijgevolg slechts (beperkt) aansprakelijk tot haar inbreng.

B.VASTSTELLING VAN HET WERKKAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP EN DE INBRENGEN

Het kapitaal wordt vastgesteld op vijfentwintig duizend Euro (25.000,00 EURO), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen .

C.INSCHRIJVINGEN EN STORTINGEN OP HET KAPITAAL

De oprichters schrijven in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag en verklaren hun inschrijvingen als volgt in speciën te volstorten:

NEERGELEGD

e a JAN. 2012

RECHT KOOPHAN

VAN 'TE GENT

et:i

M~NGIN~ ~Nllhlm I~III~N~IN

*iaoisoes"

Inschrijvingen Volstortingen

1. De Heer Wagemans Luc 23.750 Euro 11.875 Euro

2. Mevrouw D'Hont Liesbeth 1.250 Euro 625 Euro

25.000 Euro 12.500 Euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Voorbehouden aan het Befgisch Staatsblad

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst ten belope van vijfentwintig duizend Euro (25.000 Euro) en volstort ten belope van twaalf duizend vijfhonderd Euro (12.500 Euro).

De inbrengen werden in geld vô6r de oprichting van de vennootschap op een rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij het BNP Paribas Fortis, op rekeningnummer 001-6529634-58 gestort.

D.TOEKENNING VAN DE AANDELEN WAAROP WERD INGESCHREVEN

Als vergoeding voor deze stortingen worden aan de inbrengers vijf honderd aandelen (500) toegekend : -Aan de Heer Wagemans Luc : 475 aandelen

-Aan Mevrouw D'Hont Liesbeth : 25 aandelen

E. OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten van oprichting zijn voor rekening van de vennootschap.

F.DIVERSE BEPALINGEN EN VERKLARINGEN

De komparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2011.

De comparanten besluiten vervolgens de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals blijkt uit de tekst die hierna volgt:

TITEL I. - VORM - NAAM - ZETEL -

DOEL - DUUR

Artikel 1. -

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt:

RENO4U

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moeten vermelden:

1.De naam of de firma van de vennootschap.

2.De vermelding "gewone commanditaire vennootschap" leesbaar en voluit geschreven.

3.De nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap.

4.De woorden of letters "RPR", samen met de vermelding van de Rechtbank van Koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Magerstraat 146 , 9070 Neusden- Destelbergen.

Deze zal, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in het Vlaamse taalgebied.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in de vreemde, op te richten.

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-

 behouden

aan het ¬ 3eigi'sch 4_2 S~2sbtad I

A/ Het aankopen, renoveren en verkopen van onroerend goed, het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten (code 41101 141102), de bouw van individuele huizen en appartementen volgens formule `sleutel op de deur' (code 4120102 / 4120112).

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of finan-ciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doet van de vennootschap.

BI Alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen zo op het platteland als in de bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw en herverkaveling.

C/ Het bestuderen, adviseren, ontwerpen, in plan brengen, het laten uitvoeren, produceren en de promotie, van alle werken met betrekking tot het interieur of binnenhuisinrichtingen zowel in woningen, winkels, kantoren, magazijnen en alle andere ruimten, dit in de ruimste zin van het woord.

De ontwikkeling, productie, groot -en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van alle artikelen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met binnenhuisinrichting te maken hebben zoals onder andere meubelen, kantoormeubelen, gordijnen en stoffen, verlichting, vloeren, faïencen, behangpapier, siervoorwerpen, fantasieartikelen,speelgoed, kunstvoorwerpen, spiegelglas, sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie, sierijzerwerk, interieurverf en bijhorende artikelen, dit in de ruimste zin van het woord.

Het bemiddelen bij de op- en inrichting van onroerende goederen. Bouwpromotor in coördinatie met onderaannemers.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap zal mogen deelnemen of op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Ze mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen «vermogensbeheer» of «advies» in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1999 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4.-

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsdatum en wordt van rechtswege ontbonden bij het overlijden van de zaakvoerder, ingeval slechts één zaakvoerder is aangesteld. Indien meer dan één zaakvoerder is aangesteld kunnen de overblijvende zaakvoerders beslissen om al dan niet de vennootschap verder te zetten.

TITEL Il. - HET WERKKAPITAAL

Artikel 5.-

Het werkkapitaal wordt bepaald op vijfentwintig duizend Euro (25.000 Euro) en volstort ten belope van twaalf duizend vijf honderd Euro (12.500 Euro). Het. is verdeeld in 500, vijfhonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfhonderdste (1I500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL IV. - HET BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 19.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben, individueel, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dal de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 20.-

De Heer Wagemans Luc is aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Zijn mandaat kan slechts om gewichtige redenen worden herroepen.

In geval van overlijden of indien hij in de onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen, zal een nieuw statutair zaakvoerder door de algemene vergadering worden aangesteld.

Artikel 21.-

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg ingeval meer dan één zaakvoerders is aangesteld.

Zo gaat het eveneens in geval van ontzetting, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van deze gebeurtenissen stelt, onmiddellijk en van rechtswege, een einde aan het ambt van een zaakvoerder.

Artikel 22.-

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag ter plaatse inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent. Ingeval hij zich laat bijstaan door een derde zijn de kosten die hij daarvoor dient te maken ten zijne laste.

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen aanstellen en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

TITEL V. - DE ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 23.-

Ieder jaar, de eerste van de maand juni om 20 uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Die bijéénroeping dient niet te gebeuren indien alle vennoten aanwezig zijn.

In geval bovengenoemde dag een zon- of wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag.

De agenda van deze vergadering kan ondermeer de vaststelling van de prijs van de aandelen, overeenkomstig artikel veertien van onderhavige statuten, behelzen, indien één van de vennoten daarop aandringt.

De vergadering mag bovendien ten alle tijde bijeengeroepen worden door de zaakvoerders, hetzij door de commissarissen, zo er benoemd werden.

De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval voorzien bij artikel veertien, vierde alinea van de statuten.

In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Voorbehouden Zan het Belgisch 5taatsbiz4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun stem schriftelijk uitbrengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ' voor-

._

behouden

zen het Belgisch StGatsblz.cl

`1

De algemene vergadering kan besluiten tot het aannemen van een andere vorm van handelsvennootschap, de wijziging van het doel en de verkrijging van eigen aandelen.Daartoe dient het de goedkeuring van de helft van de vennoten die drie/vierden van de aandelen bezitten, verkrijgen.

Artikel 25.-

De oproepingsbrieven voor de algemene vergadering worden acht dagen op voorhand door een bij de post aangetekende brief aan de vennoten gestuurd, behoudens ingeval deze de zaakvoerders ervan vrijstellen.

Artikel 26.-

De zaakvoerders hebben het recht elke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uitte stellen.

Zulk een verdaging stelt een eind aan de beraadslaging en doet alle genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

Enkel de vennoten die aan de eerste vergadering hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld.

TITEL VI. - INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 27 -

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 28 -

Op het einde van elk boekjaar, zullen de zaakvoerders een inventaris, een interne jaarrekening evenals een jaarverslag opmaken.

Artikel 29.-

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders de stukken bedoeld in vorig artikel aan de commissarissen zo er benoemd zijn, die een verslag moeten opmaken, overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake.

Artikel 30.-

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de vennoten kennis nemen in de zetel van de vennootschap :

1.van de interne jaarrekening ;

2.van de lijst van de openbare fondsen, obligaties en andere effecten van vennootschappen, die de portefeuille uitmaken ;

3.van het jaarverslag van de zaakvoerders en van het verslag der commissarissen, zo er benoemd zijn. Artikel 31.-

De interne aanrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering zal bij de meerderheid van stemmen besluiten, dat het geheel of gedeelte van de netto-winst, hetzij verdeeld, hetzij gereserveerd wordt.

De zaakvoerders hebben het recht interim-dividenden uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake.

TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32.-

In geval van ontbinding van de vennootschap - om gelijk welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zaakvoerders op dit ogenblik in functie.

Het batig saldo van de vereffening zal onder vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen, alle aandelen hebbende gelijke rechten, à pro-rata van hun volstorting.

TITEL VIII. - DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 33.- Keuze van woonst

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardigingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 34.- Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de huidige statuten, wordt verwezen naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

E. OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de oprichtingsdatum en neemt de verbintenissen over van de vennootschap in oprichting vanaf 1 oktober 2011. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december twee duizend en twaalf (31 december 2012).

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend en dertien. VERKLARINGEN

De aandacht van de partijen wordt getrokken op de verplichting in geval van verkrijging door de vennootschap van een vermogensbestanddeel toebehorend aan één der komparanten, aan een zaakvoerder of aan een vennoot binnen de twee jaar te rekenen van de oprichting, tegen een vergoeding van ten minste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, de voorschriften van art. 220 van de vennootschapswet na te leven.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Heusden-Destelbergen, op 4 januari 2012.

Opgemaakt in drie originelen waarvan elke partij verklaart een origineel te hebben ontvangen.

Na gedane voorlezing, hebben de komparanten, getekend.

Tegelijk neergelgd: oprichtingsakte dd. 04/01/2012

Wagemans Luc

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
RENO4U

Adresse
MAGERSTRAAT 146 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande