RENOVA CONSTRUCT BEL REPAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENOVA CONSTRUCT BEL REPAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.666.850

Publication

03/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

IL;ONITEL

2r -0

ELGISCH S

'R SELGNE

ER GELEGD

- 2014, 17 -01- 201k

TAATS&ADRECHT

.. r ~VAiv

1 KOOPHA}D~E GENT

iu



E







Ondernemingsnr : 0881.666.850

Benaming (voluit) : RENOVA CONSTRUCT BEL REPAIR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsweg 22

9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging van de statuten

Uit een próces-verbaaî van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten.

:; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENOVA CONSTRUCT BEL REPAIR", waarvan de.;

' maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Nijverheidsweg 22, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent - (Ledeberg), op veertien januari 2014, neergelegd ter registratie, met; éénparigheid van stemmen, blijkt dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT ONTSLAG VAN ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering neémt kennis van de ontslagbrief van de Heer VAN GEYT Patrick, voornoemd, de dato acht november tweeduizend dertien. Zij aanvaardt zijn ontslag en verleent hem kwijting en decharge: voor het uitgeoefende mandaat.

TWEEDE BESLUIT  VERSLAGEN.

De algemene vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de Heer,{ Ulrich De Poortere, en van het bijzonder verlag van de zaakvoerders betreffende de hierna omschreven inbreng in natura, gezien de enige vennoot verklaart op voorhand een afschrift van zelfde verslagen te hebben;: ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, gedateerd op

december laatst, luidt als volgt:"IX. Besluit

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de;: voorgenomen inbreng in natura door de heer Bjtm Van Maele te Nijverheidsweg 22, 9820 Merelbeke van een deel van zijn tegoeden op de vennootschap, en op grond van het inzicht dat wij verwroven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn;; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid,; en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarderrngl; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering;; !eiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven:; aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van vierhonderd (400) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;= betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek varë Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Renova Construct Be! Repair" en mag niet voor andere; doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw, Te Oostakker (Gent), Op 23 december 2013, Voor de BVBA DPO; Bedrijfsrevisoren, Ulrich De Poortere, Bednjfsrevisor zaakvoerder"

Neerleaginq

Het voormelde verslag van het bestuursorgaan en het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van;, koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLUIT  BESLUIT TOT KAPITAALSVERHOGING

Op basis van voormelde verslagen besluit de algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (tegoeden op de vennootschap als lening of in rekening-courant) die de Heer Bji rn Van Maele, voornoemd, heeft Lastens de vennootschap 'Renova Construct Bel Repair', voornoemd, ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00)  zoals omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT  CREATIE VAN NIEUWE AANDELEN

De algemene vergadering besluit tot ceatie, ter vertegenwoordiging van de voormelde kapitaalverhoging in natura, van vierhonderd (400) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend, elk aandeel vertegenwoordigend een fractiewaarde van éénlvijfhonderdste (11500°) van het maatschappelijk kapitaal.

VIJFDE BESLUIT  VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De enige vennoot die tevens de zaakvoerder van de vennootschap is, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben. Ze verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE HEER VAN MAELE OP DE VENNOOTSCHAP.

Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is tussengekomen, de enige vennoot, zijnde de Heer VAN MAELE Biërn, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig is beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor en die betrekking heeft op tegoeden op de Vennootschap als lening.of in rekening-courant.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, de Heer VAN MAELE le m, voornoemd, de tegoeden op de vennootschap als lening of in rekening-courant die hij heeft Lastens de vennootschap 'Renova Construct Bel Repair', voornoemd, ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80,000,00)  zoals omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor  in te brengen in de vennootschap.

Hiervoor worden hem vierhonderd (400) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend een fractiewaarde van éénlvijfhonderdste (11500°) van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering en de voorzitter stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voormelde besluiten de kapitaalverhoging werkelijk werd verwezenlijkt en definitief is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk is gebracht op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk éénlvijfhonderdste (1/500°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit in artikel acht van de statuten sub titel "B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat", tot de schrapping van de tweede alinea die luidt als volgt: "Bij overgang wegens overlijden zullen de andere vennoten een proportioneel voorkooprecht hebben op de aandelen van de overleden vennoot op basis van een waarde te bepalen op dag van overlijden door het accountantskantoor Cougar Consulting Accountantsmaatschap CV te Gent, Lammerstraat 18."

ACHTSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

} "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00),

vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijthonderdste (1/500') deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal dd. 02/12/2013, omvattende de gewijzigde statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13305-0476-014
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0521-014
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.07.2011 11260-0101-014
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 06.07.2010 10276-0106-014
17/03/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 09.03.2010 10064-0134-013
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 28.07.2009 09491-0221-013
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 15.07.2008 08408-0036-011
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.09.2015 15590-0568-016

Coordonnées
RENOVA CONSTRUCT BEL REPAIR

Adresse
NIJVERHEIDSWEG 22 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande