RES ARGO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RES ARGO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.923.920

Publication

29/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111

*1902B930>

Ondernenhingsnr : 0534923920

Benaming

(voluit) : RES ARGO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avefgem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kennisname vervanging vaste vertegenwoordiger - benoeming gedelegeerd bestuurder en vergoeding

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 18 december 2013:

"KENNISGENOMEN van het besluit van de bestuurder Particimmo CVBA om, met ingang van 6 november 2013, de heer Gert Schoofs ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat in Res Argo NV te vervangen door de heer Alex De Witte, wonende te Schoonzichtstraat 6, 9051 Gent.

BESLOTEN Baltissimmo NV, met maatschappelijke zetel te Nijverheidslaan 29, B-8580 Avelgem, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Kortrijk) onder het nummer 0866.682.528, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Baltissimmo NV aanvaardt het mandaat en zal dit kosteloos en onbezoldigd uitoefenen. De raad van bestuur verduidelijkt dat het kosteloos en onbezoldigd karakter van het mandaat ais gedelegeerd bestuurder de mogelijkheid van de aandeelhouders om over te gaan tot een toekenning van tantièmes onverlet laat.

BESLOTEN een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om zelfstandig op te treden, toe te kennen aan Lieven Peeters, Joseph Spinks en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel, met het oog op het vervullen van de neerleggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van deze volmachtdragers bevoegd om namens de vennootschap alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en om aan het ondernemingsloket instructie te geven om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen bij te werken,"

Voor eensluidend uittreksel,

Lieven Peeters

gevolmachtigde

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

BELGISCH STAATSBLAC

14. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK Griffie

MONITEUR BELGE

22 " 01- 201h



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2014
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

I . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0534.923.920

Benaming

(voluit) : Res Argo

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 23 december 2013, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "RES ARGO", met maatschappelijke zetel te 8580 - Avelgem, Nijverheidslaan 29; ingeschreven in het rechtspersonenregister; Kortrijk onder ondernemingsnummer 0534.923.920; niet onderworpen aan de belasting over de toegevoegde' waarde,

Ondermeer wat volgt

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met 300.000,00 euro, om het van 61.500,00 euro op 361.500,00 euro te brengen, door inbreng in speciën en volstort worden door ieder der aandeelhouders in, verhouding met hun huidig aandelenbezit, Bijgevolg dient er niet te worden overgegaan tot de creatie van nieuwe aandelen, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bijgevolg werd het kapitaal daadwerkelijk gebracht op 361.500 euro, verdeeld over 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Bob Bultereys

Samen neergelegde stukken

Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd, 23 december 2013

gecoördineerde statuten per 23 december 2013

NEERGELEGD

2 6, 12. 2013



Met

RECHTS.

Kuil IFtI,,rt_-_._- -__

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 MONITEUR BELGE

3 0. 05. 2013

RECHTBANK kOOPa1ANDEL

RIJK

ondernemingsnr: 53q 5Z3 YZô Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : B-8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN  MACHTEN

Uit een akte verleden op 27 mei 2013 door Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel, ter registratie neergelegd, blijkt dat ;

1. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARTICIMMO", met maatschappelijke zetel te B-8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29, opgenomen in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondememingsnummer RPR (Kortrijk) 0838.744.449.

2. de naamloze vennootschap "BALTISSIMMO", met maatschappelijke zetel te B-8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29, opgenomen in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondernemingsnummer RPR (Kortrijk) 0866.682.528.

Zij onder hen een naamloze vennootschap oprichten, met als naam "RES ARGO°, waarvan de vennootschapszetel gevestigd zal zijn te B-8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29, met een kapitaal van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00,-), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde, in geld ingeschreven tegen de prijs van zeshonderd vijftien euro (6 615,00,-) per aandeel, en volledig volgestort die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal (1/100ste) vertegenwoordigen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 3 - Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles met uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de Wet van 4 december 1990 en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en met uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder meer;

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de belegging in en het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, de verfraaiing en de transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals;

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

2. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

RES ARCO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en  verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de Kaderwet van 1 maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bauwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- ais in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven alle belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, verwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, al dan niet converteerbare obligatieleningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden eveneens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 4 - Duur

De duur van de vennootschap is niet beperkt.

Artikel 8 - Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden. De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die hen te allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders. De uittredende bestuurders zijn onbeperkt herkiesbaar.

Indien een bestuurdersfunctie openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht hierin voorlopig te voorzien; in dit geval gaat de algemene vergadering van aandeelhouders bil haar eerstkomende samenkomst, over tot de definitieve aanstellingen; de aldus aangestelde bestuurder beëindigt de opdracht van zijn voorganger.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag het bestuursorgaan bestaan uit slechts twee bestuurders die gezamenlijk handelend de bevoegdheden van de raad van bestuur uitoefenen, tot de dag van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Artikel 10 - Machten van de Raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering van aandeelhouders voorbehouden zijn.

Artikel 11 - Dagelijks bestuur en directiecomité

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen hetzij aan één of meer van zijn leden die in dit geval de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen, hetzij aan één of meer personen, gekozen buiten zijn schoot, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur alsmede de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit bestuur, eveneens speciale en welbepaalde machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelij-'ke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegd-iheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 12 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders samen handelend of door een gedelegeerd bestuurder.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Artikel 18 - Datum  plaats buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders komt van rechtswege bijeen op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar om 16 uur, op de plaats aangeduid in de oproeping of, bij gebrek, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 25 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 26 - Verdeling.

Op het resultaat, zoals het blijkt uit de jaarrekening, opgesteld overeenkomstig het boekhoudrecht, wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de aan het saldo te geven bestemming. Artikel 29 - Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, dient het netto-activa eerst om, in geld of effecten, het afbetaald, niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling, rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het eventuele saldo wordt ln gelijke mate tussen de aandeelhouders verdeeld, in verhouding met het dee! van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2014.

B.Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene jaarvergadering zal samenkomen in 2015,

C.Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal haar werkzaamheden beginnen vanaf haar inschrijving in het handelsregister ("Kruispuntbank voor Ondernemingen") en zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van huidige akte op de griffie van de handelsrechtbank van het arrondissement Kortrijk.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld door Baltissimmo, met inbegrip van maar niet beperkt tot de verbintenissen die hierna opgesomd zijn, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht, Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben,

Voormelde overname betreft in het bijzonder de volgende verbintenissen:

oArchitectenovereenkomst met AXI Studiebureau, houdende, onder andere , de toekenning van een ereloon van zesenzestigduizend vijfhonderd zesendertig euro drieënzeventig cent (66.536,73 EUR) Belasting op Toegevoegde Waarde niet inbegrepen;

oOvereenkomst studie technieken met de naamloze vennootschap "Arcade Technical Solutions", houdende, onder andere , de toekenning van een ereloon van zestienduizend vijfhonderd euro (16.500 EUR) Belasting op Toegevoegde Waarde niet inbegrepen;

oOvereenkomst studie stabiliteit met Arcade Concept Engineering, houdende, onder andere , de toekenning van een ereloon van veertienduizend euro (14.000 EUR) Belasting op Toegevoegde Waarde niet inbegrepen;

oOvereenkomst Energieprestatie -verslaggeving met Probam , houdende, onder andere , de toekenning van een ereloon van drieduizend zeshonderd negenenvijftig euro (3.659 EUR) Belasting op Toegevoegde Waarde niet inbegrepen;

c

y V

7 Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

e



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



oOvereenkomst binneninrichting met KURO Architecten , houdende, onder andere , de toekenning van een

ereloon van drieduizend euro (3.000 EUR);

oOvereenkomst inzake Dieptesonderingen door de naamloze vennootschap Sondex, voor een verschuldigd

bedrag van ongeveer duizend vijfhonderd euro (1.500 EUR).

BENOEMINGEN

De comparanten duiden aan :

A. Als eerste bestuurders van de vennootschap

1.de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "PARTICIMMO", voormeld, met ais vaste

vertegenwoordiger de heer Gert Schoofs, wonende te 3220 Holsbeek, Benedenstraat, 9.

2.De naamloze vennootschap "BALTISSIMO", voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Didier

Ysenbaert, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg, 301.

3. De heer Filip Balcaen, wonende te 8587 Spiere-Helkijn, Jacquetbosstraat 52.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal verstrijken na de gewone algemene vergadering van

aandeelhouders van 2019, die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar

eindigend op 31 december 2018.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal ten kosteloze titel uitgevoerd worden,

B. Commissaris.

Aangezien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 141 van het Wetboek Vennootschappen, beslist de algemene vergadering van aandeelhouders geen commissaris te benoemen. Eerste vergadering van de raad van bestuur

Terstond komen de bestuurders geldig samen in raad van bestuur..

Zijn aanwezig:

-De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "PARTICIMMO", voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gert Schoofs, voornoemd;

-De naamloze vennootschap "BALTISSIMO", voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Didier Ysenbaert, voornoemd;

Hier beiden vertegenwoordigt door Mevrouw Esther Goldschmidt, wonende te Merelstraat 48, B-9000 Gent Na beraadslaging neemt de raad, bij eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

Wordt aangeduid tot gedelegeerd bestuurder, De heer Filip Balcaen, wonende te 8587 Spiere-Helkijn, Jacquetbosstraat 52, die zal beschikken over de beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheden die statutair aan de gedelegeerd bestuurder toekomen. Dit mandaat zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

Bevoegdheidsdelegatie,

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan Esther Goldschmidt, Adriaan Daauwe en Lieven Peeters en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor ALTIUS, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Haventaan 86C B.414, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte met volmachten en bankattest:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþMod Word 11.1

i'í`i'(f);t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

voor, J

iiII1

3NITEUR BELGE

baan lu ~~+ f 1 1 f ~. ~7,

~~l~~i~~~l~~~l2~ ~

IIhJ~l1l~~ll1llJuil I~

lllllll _

ehoud

Belgisc *15115397* 0 3 08- 2015

Staatsb RECHTBANK KOOPHANDEL

;ISCH STA4TSBLPD KgR7é3tiffie

Ondernemingsnr : 0534.923.920

Benaming

(voluit) : RES ARGO

t vaçort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJVERHEIDSLAAN 29  8580 AVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING/ZETEL

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 17/06/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat:

Met eenparigheid van stemmen bevestigt de bijzondere algemene vergadering de kwijting van de bestuurders tot op heden en wordt het ontslag met ingang vanaf heden aanvaard van de volgende bestuurders:

o Particimmo CVBA, vast vertegenwoordigd door Alex lk Witte en Gert Schoofs

o Baltissimmo NV, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Ysenbaert

o De heer Filiep Balcaen

 Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering de benoeming van volgende personen als bestuurder met ingang vanaf heden voor een periode van 6 jaar:

o Upgrade West NV, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Bruggravenlaan 31/001, met als ondernemingsnummer 0840.066.124, vast vertegenwoordigd door de heer Koenraad Belsack, wonende te 9270 Laame, Termstraat 53

o Upgrade Estate NV, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Bruggravenlaan 31/301, met als ondernemingsnummer 0871.247.862, vast vertegenwoordigd door de heer Koenraad Belsack

o 421 Concepts Comm. V, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Lindestraat 29, met als ondernemingsnummer 0823.359.952, vast vertegenwoordigd door de: heer Nils Vanhauwaert, wonende te 8790 Waregem, Lindestraat 29.

Zij aanvaarden hun mandaat.

 Tevens beslist de bijzondere algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Burggravenlaan 31/301 te Gent.

Tevens bevestigt de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen:

o de aanduiding van Upgrade West NV, vast vertegenwoordigd door de heer Koenraad Belsack, als voorzitter van de raad van bestuur

o de aanduiding van Upgrade Estate NV, vast vertegenwoordigd door de heer

Koenraad Belsack, als gedelegeerd bestuurder.

en dit met ingang vanaf heden en voor een periode van 6jaar.

°Ealtissirano NV, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Ysenbaert te onslaan

als gedelegeerd bestuurder.

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan

. één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te

9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5A, 9230 Wetteren, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervuilen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

Upgrade Estate NV

Gedelegeerd bestuurder

De heer Koenraad Belsack

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0109-014

Coordonnées
RES ARGO

Adresse
BURGGRAVENLAAN 31, BUS 301 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande