RESATEC EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESATEC EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 634.754.439

Publication

03/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312886*

Neergelegd

30-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer :

0634754439

Benaming (voluit) : Resatec Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleimoer 1 N

(volledig adres) 9030 Gent

Oprichting

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor meester CALLLIAUW Peter, notaris te Gent, in datum van 29 juli 2015, blijkt, dat er een naamloze vennootschap werd opgericht met als:

1. BENAMING - ZETEL

"Resatec Europe", waarvan de zetel is gevestigd te 9030 Gent, Kleimoer 1N met een kapitaal van vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 560.000,00), vertegenwoordigd door vijf duizend zeshonderd (5.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/vijfduizend zeshonderdste (1/5.600-ste) van het kapitaal.

2. OPRICHTERS - AANDEELHOUDERS

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jema Invest , met zetel te 9000 Gent, Iepenstraat 39 bus 008. Rechtspersonenregister nummer 0472.193.327. BTW-nummer 0472.193.327.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Steel Lieven hierna genoemd, benoemd in zijn voormelde hoedanigheid bij de oprichting van de vennootschap, handelend overeenkomstig de statuten.

2. De heer STEEL, Lieven Maria Helena, zaakvoerder, geboren te Gent op 1 november 1965, echtgenoot van mevrouw Poelman Carine, wonende te 9000 Gent, Iepenstraat 39 B8.

3. KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 560.000,00) en is

verdeeld in vijfduizend zeshonderd aandelen (5.600) zonder aanduiding van nominale waarde die

ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst en is volledig volstort.

Inschrijving op het kapitaal

Inbreng in NATURA

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in natura en dit als volgt:

Verslagen.

A/ De burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 

blok K, vertegenwoordigd door de heer De Brabander Koen, bedrijfsrevisor, aangesteld door de

oprichters, heeft op datum van 27 juli 2015, een verslag opgesteld, zoals voorschreven door artikel

444 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

 5. Besluit

De inbreng in natura door de vennootschap Jema nvest BVBA, vast vertegenwoordigd door Lieven

STEEL met zetel te 9000 Gent, Iepenstraat 39 B8 en de heer Lieven STEEL wonende te 9000 Gent,

Iepenstraat 39 B8, tot oprichting van de NV Resatec Europe met zetel te 9030 Mariakerke, Kleimoer

1A, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 800 aandelen van de NV Resatec,

voor een inbrengwaarde van 560.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van

de kredietinstelling met betrekking tot de inbreng van de gefinancierde activa enerzijds en van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

nog openstaand gedeelte in kapitaal anderzijds en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de realisatie van de toekomstperspectieven zoals opgenomen in de waardering, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.600 aandelen van de NV Resatec Europe, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de NV Resatec Europe en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 27 juli 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Koen DE BRABANDER"

B/ De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld in datum van 27 juli 2015, zoals voorgeschreven door zelfde artikel 444 van het wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

2.1.1.2. Inbreng van aandelen van de naamloze vennootschap  Resatec .

De voornoemde oprichters verklaren in te brengen in de vennootschap:

- achthonderd (800) aandelen van de naamloze vennootschap  Resatec met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Kleimoer 1N; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, ondernemingsnummer 0478.116.661. Deze vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 27 juli 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 augustus daarna, onder nummer 20020815/843 en waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 27 april 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staasblad van 26 mei daarna, onder nummer 20040526/0077575, namelijk:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jema Invest : zevenhonderd negenennegentig (799) aandelen van de naamloze vennootschap  Resatec en

b) de heer Steel Lieven: één aandeel van de naamloze vennootschap  Resatec

De waarde van de ingebrachte aandelen bedraagt vijfhonderdzestigduizend euro (560.000,00 EUR). Bestemming van de inbreng - vergoeding  aanvaarding  verklaringen en voorwaarden met betrekking tot de inbreng.

De bovenvermelde inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jema Invest en de heer Steel Lieven zal volledig in de boeken van de naamloze vennootschap Resatec Europe bestemd worden als kapitaal.

Als vergoeding voor de inbreng worden aan:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jema Invest , voornoemd, die aanvaardt: vijfduizend vijfhonderd drieënnegentig (5.593) aandelen toegekend van de nieuw opgerichte vennootschap en

- de heer Steel Lieven, voornoemd, die aanvaardt: zeven (7) aandelen toegekend van de nieuw opgerichte vennootschap.

De besloten vennootschap  Jema Invest en de heer Steel Lieven, beiden voornoemd, verklaren de enige eigenaars te zijn van de ingebrachte aandelen en deze aandelen in volle eigendom te bezitten. De besloten vennootschap  Jema Invest en de heer Steel Lieven, beiden voornoemd verklaren dat de betrokken aandelen vrij en onbelast zijn en dat ze niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgave of belofte tot inpandgave, recht van voorkoop, onver-vreemdbaarheidsclausule, verkoopbelofte, optie of welke andere overeenkomst of belofte tot overeenkomst ook die de vrije overdracht ervan zou kunnen belemmeren of het toekomstig genot ervan door de vennootschap zou kunnen bezwaren met uitzondering van de in het verslag van de bedrijfsrevisor opgenomen vermeldingen.

De ingebrachte aandelen worden door de vennootschap aanvaard in hun huidige staat, zonder verhaal tegen de besloten vennootschap  Jema Invest en de heer Steel Lieven, beiden voornoemd, voornoemd, uit welke hoofde ook.

De overdracht wordt geacht te hebben plaats gevonden op 29 juli 2015; dit wil zeggen dat het genot van de ingebrachte aandelen zonder terugwerkende kracht vanaf heden overgaat op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

Voor de beschrijving van de ingebrachte aandelen wordt verwezen naar het voormeld verslag van de

bedrijfsrevisor.

4. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. DOEL

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in

het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

6. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met: - alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 6. BESTUUR EN BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Externe vertegenwoordigings-bevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend. Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

7. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

8. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee.

Werden benoemd voor een termijn van zes (6) jaar:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jema Invest , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Steel Lieven, voornoemd.

2. Mevrouw Poelman Carine Lucienne, geboren te Sint-Amandsberg op 16 maart 1966, echtgenote van de heer Steel Lieven, voornoemd, wonende te 9000 Gent, Iepenstraat 39 bus 008, welke is tussengekomen en medeverschenen in de akte.

De aldus benoemde bestuurders verklaarden hierbij allen hun mandaat te aanvaarden en verklaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend eenentwintig.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemden met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- Jema Invest NV, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder, die aanvaardde

9.JAARVERGADERING - UITOEFENING STEMRECHT

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om 14u00 indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand mei in 2017.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op

de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

10. BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december van ieder jaar

afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf 29 juli 2015 om te eindigen op 31 december 2016.

11. AANLEGGEN RESERVES - WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

12. ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

13.VOLMACHTEN

de hierna genoemde personen werden aangeduid als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

rechtbank van koophandel, met name aan Annick Delmaire of Martine De Vrieze, medewerkers van

BDO Services Burg CVBA of één of meerdere door haar aangeduide lasthebbers.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 29 juli 2015;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RESATEC EUROPE

Adresse
KLEIMOER 1 N 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande