RESI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RESI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.528.977

Publication

18/09/2012
ÿþ

[Ç i f j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN 1110111~NNI~VIII

*12155892*

N

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

7 SEP. 2012

D EN D EatiliQ N DE

Benaming

(voLuit) : RES1

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma Zetel ; Nieuwstraat 18 9290 Berlare

Ondernemingsnr: ~ , Sn . 33:3-Voorwerp akte : Oprichting "Onderhandse oprichtingsakte

OPRICHTING  BENOEMING

Bïjlagen-bij 7ïét Bëlgisclï StaatsbIa E =18/O T2O12 - Annexes du Moniteur belge

Op 01 SEPTEMBER tweeduizend en twaalf zijn samengekomen te 9290 Berlare

1.De heer VAN MINGEROET Jarno, geboren te Dendermonde op drieëntwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te Berlare, Bontinckstraat 69

2.de heer DE DONDER Didier, geboren te Dendermonde op zevenentwintig negentienhonderd achtenzeventig wonende te Zele, Avermaet 140

Zij verklaren tussen hen een Vennootschap Onder Firma op te richten,

Zij besluiten vervolgens tot voorstelling van de statuten van deze vennootschap zoals ze hierna in extenso worden weergegeven :

TITEL I : VORM  NAAM  ZETEL DOEL -- DUUR

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een "Vennootschap Onder Firma " ( V.O.F. ) onder de naam " RESI "

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Berlare, Nieuwstraat 18 en mag bij eenvoudig besluit van de' zaakvoerder overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan een wettelijke bepaling of reglementeringen : de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomstof anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige

beslissing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden door de door, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het

faillissement van een vennoot,

TITEL II. KAPITAAL AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro ( 1.000,00 E) en is door de vennoten integraal onderschreven als volgt :

De heer VAN MINGEROET Jarno 500,00 euro

de heer DE DONDER DIDIER 500,00 euro

Artikel 6

6.1 Overdracht onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits éénparige toestemming van de andere vennoten.

6.2 Overdracht bij overlijden

Bij overlijden van een vennoot beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten enfof erfgenamen.

6.3 Toetreding van een nieuwe vennoot

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits eenparige instemming van alle vennoten.

6.4 Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden dient ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven.

Een vennoot kan slechts uittreden mits éénparig akkoord van alle overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de drie maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 6.3 vereist instemming, dan zijn de andere vennoten er toe gehouden het

h

."

,J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

6.5 Uitsluiting van een vennoot

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter.

Ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen overeenkomstig artikel 1871 van het Burgerlijk Wetboek,

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald. 6.6 Scheidingsaandeel

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerd economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de algemene principes, gesteund op rendement, cash flow en intrinsieke waarde en rekening houdend met alle elementen die de waarde be nvIoeden. Tegen zijn waardebepaling staat geen verhaal open, behoudens collusie, bedrog of zware fout.

Ingeval van uitsluiting van een vennoot wegens tekortkoming aan zijn verplichtingen, wordt de waarde van het scheidingsaandeel beperkt tot zijn inbreng verhoogd met zijn aandeel in de winst van het lopend boekjaar.

6.7Vruchtgebruiker  Blote eigenaar

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

TITEL III : BESTUUR

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders benoemd onder de vennoten.

Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

Artikel 8

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder.

De heer Van Mingeroet Jarno en de heer De Donder Didier worden tot zaakvoerders benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen is evenwel het éénparig akkoord vereist van alle vennoten.

TITEL IV : BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING  RESULTAAT

Artikel 10

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig dècember van elk jaar, Op die datum wordt een inventaris, balans en resultatenrekening opgemaakt.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden de derde donderdag van de maand juni om twintig uur, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

44

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik 13 - Vervolg

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet warden nageleefd.

Artikel 12

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen als minstens de helft van de vennoten die

minstens drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen worden de ,

voorstellen verworpen.

Voor het wijzigen van de statuten is vereist dat alle vennoten aanwezig zijn en dat de besluiten worden

genomen met éénparigheid van stemmen.

Artikel 13

Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 14

De vennootschap start met haar activiteiten vanaf heden

TITEL V : VEREFFENING

Artikel 15

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de zaakvoerder die op tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

TITEL VI : ALGEMEEN

Artikel 16

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen en het Burgerlijk Wetboek en het boekhoudrecht. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar zal !open vanaf 01 september 2012 tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

2.De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Van Mingeroet Jarno De Donder Didier

Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2015
ÿþ ,,r Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848.528.977

Benaming

(voluit) : RESI

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Nieuwstraat 18, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Aandelenoverdracht

Uit de aandelenoverdracht van 22-04-2015 blijkt dat 50 aandelen van de vermelde vennootschap door

de heer Didier De Donder, wonende te 9240 Zele, Avermaat 140, werden overgedragen aan

mevrouw Cindy De Schryver, wonende te 9290 Berlare, Bontinckstraat 69.

De aandelenverdeling op heden is: Jamo Van Mingeroet, Bontinckstraat 69, 9290 Berlare:

50 aandelen en Cindy De Schryver, voornoemd: 50 aandelen.

Statutenwijziging

De algemene vergadering beslist unaniem de statuten als volgt aan te passen:

ARTIKEL 1 BENAMING & VORM

De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap onder Firma en draagt de naam: RESI

ARTIKEL 2 ZETEL

De vestiging van de zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerders. Die zetel kan naar elke andere plaats overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of door een beslissing van de vennoten welke daarover beraadslagen zoals voorzien voor een wijziging van statuten. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Kleinhandel in textiel- en lederwaren, kledingstukken, schoenen en handtassen.

Ontwerpen, maken en handelen in juwelen en bijbehoren.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIa!uiii,1~i~g§iui111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

2 9 MEI 2015

AFDELINCealpERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

s aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door

deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in

België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan,

ARTIKEL 4 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ; zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Het overlijden, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben, behoudens wanneer de wet of de statuten dit voorschrijven, niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

KAPITAAL & AANDELEN

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro en wordt gevormd door de totale waarde van

alle door de vennoten onderschreven aandelen, 100 (honderd) in aantal, zonder aanduiding van de nominale waarde. De fractiewaarde van ieder aandeel is 11100 ste (honderdste) van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden Lidmaatschapsrechten geschorst totdat één persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Een register van aandelen wordt -*op de zetel gehouden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

ARTIKEL 7

Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van de meerderheid van de vennoten vereist.Deze overdracht zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel op het ogenblik van de overdracht. Onder intrinsieke waarde wordt verstaan de reële waarde, ondermeer rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden alsmede de schulden die de vennootschap belasten,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 8

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Bij overlijden van één van de vennoten zullen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen. Zij zullen de erfgenamen hiervoor vergoeden volgens de waarde per aandeel vastgesteld in de notulen van de laatste vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden en dit binnen de zes maanden volgend op het overlijden van de vennoot.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld,

ARTIKEL 9

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

ARTIKEL 10

Is vennoot van de vennootschap: ieder die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard. Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten.

ARTIKEL 11

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt éénparig beslist door de vergadering der vennoten. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de overdracht van zijn aandelen.

BESTUUR

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vri}willig ontslag nemen door opzegging aan aile vennoten, Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

ARTIKEL 13

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de vergadering der vennoten bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming ais zaakvoerder werden opgelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij in zaken van dagelijks bestuur de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen. In zaken die het dagelijks bestuur overtreffen dienen alle zaakvoerders samen op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

Iedere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag, zonder verplaatsing ervan inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen, van alle geschriften van de vennootschap.

De vennoot die zulks wenst, mag zich dienaangaande laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. Indien de wettelijke voorzieningen zulks vereisen, zal het toezicht toevertrouwd worden aan één of meerdere commissarissen; alsdan stelt de algemene vergadering het aantal commissarissen vast en benoemt één of meerdere commissarissen, waarbij tevens de duur van hun mandaat bepaald wordt en hun vergoeding.

VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 15

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wettelijke

voorschriften inzake de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het Wetboek van

Vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar afgesloten op de einddatum van het boekjaar.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes

maanden na de afsluiting van het boekjaar,

ARTIKEL 16

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 20.00 uur, ter maatschappelijke zetel of op een andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren, beslissen over de bestemming van het resultaat en over de te geven kwijting aan de zaakvoerders.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

ARTIKEL 17

Over de bestemming van het resultaat van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen

beslissen,

ARTIKEL 18

Het maatschappelijk jaar begint op 01-10 en eindigt op 30-09 daaropvolgend.

ARTIKEL 19 ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de vergadering

der vennoten hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de

vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de

bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke

delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

ARTIKEL 20 ALGEMENE BEPALINGEN

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing, ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

Ingeval van enigerlei geschil tussen de vennoten en/of hun erfopvolgers met betrekking tot de vennootschap en haar werking, of de uitvoering en toepassing van de statuten, zal dit geschil uitsluitend kunnen worden beslecht middels arbitrage waarbij als scheidsrechter zal optreden de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd of een door deze laatste aan te stellen scheidsrechter of college van scheidsrechters.

"

- Voor-bdhouden

aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGSBEPALINGEN

1.De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9290 Berlare, Bontinckstraat 69.

2.Het huidig boekjaar begonnen op 01-01-2015 zal eindigen op 30-09-2016.

3.De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden in maart 2017,

4.Er wordt ontslag verleend aan de volgende zaakvoerders:

de heer Jarno Van Mingeroet, voornoemd;

de heer Didier De Donder, Avermaat 140, 9240 Zele.

Een algemene kwijting over hun mandaat wordt verstrekt.

5.Tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur :

Cindy De Schryver, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd is, tot de vergadering der vennoten hier anders

over beslist en die verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door

een maatregel die zich daartegen verzet.

Haar mandaat gaat in op 23-04-2015.

6.Het bestuursorgaan van de vennootschap beslist om Cindy De Schryver voor onbeperkte duur aan te

stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, ingeval deze vennootschap aangewezen wordt

tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap, en dit te rekenen

vanaf heden. Cindy De Schryver verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet

getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

7.Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Melange Advice BV VOF, met zetel te 9220

Hamme, Sportpleinstraat 39, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te

vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het

algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De vergadering wordt gesloten om 20.30 uur

Berlare, 23-04-2015

Getekend: Cindy 0e Schryver, zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RESI

Adresse
NIEUWSTRAAT 18 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande