RESIDENTIE STASSANO

Association sans but lucratif


Dénomination : RESIDENTIE STASSANO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 554.764.774

Publication

30/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen en waarvan de waarde van 1000 ~ te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van twee beheerders.

Artikel 11 : De raad van beheer wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee beheerders. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis door de ondervoorzitter of oudste beheerder. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Artikel 12 : De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden. Zij beraadslaagt en besluit in alle zaken die de vereniging aanbelangen en niet uitdrukkelijk aan de raad van beheer zijn voorbehouden.

Artikel 13 : De algemene vergadering wordt door de raad van beheer bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen, de begroting en het beleid van de beheerders, in de loop van de maand mei. Artikel 14 : De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van beheer. Alle leden hebben gelijk stemrecht in de vergadering. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde die lid is van de vereniging.

Artikel 15 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering. Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten overeenkomstig de wet.

Artikel 16 : De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vereniging.

Artikel 17 : Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december; in afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van oprichting tot 31 december 2014. Bij het einde van het boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt de inventaris en de balans almede de begroting voor het volgende jaar , deze worden aan de jaarvergaderin ter goedkeuring voorgelegd.

Artikel 18 : De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van leden, voor zover het aantal leden daardoor niet daalt beneden drie. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars.

Artikel 19 : In geval van ontbinding worden de activa, na zuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of instelling die hetzelfde doel als de ontbonden vereniging nastreeft. Zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan een vereniging die het omschreven doel het meest benadert. Artikel 20 : Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist dat tot bestuurders van de VZW worden benoemd : de heer Frans Goeminne en mevrouw Marianne Neirynck.

Artikel 21 : Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de erkenning aan te vragen als Groep van Assistentiewoningen.

Artikel 22 : Er wordt met eenparigheid van stemmen besist om de voorzieningen van de Residentie Stassano ui te baten.

Artikel 23 : Voor alle betwistingen waarin hier niet uitdrukkelijj is voorzien, blijft de wet van toepassing. Aldus opgemaakt in 9 exemplaren te Eeklo op 20 mei 2014.

Luik B - vervolg MOD 2.2

03/02/2015
ÿþMaU22

JI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernerningsnr : 0554.764.774

i3enaming

(voluit) : Residentie Stassano

i

NEERGELEGD

21 -01-es

li 1 kANK VAN

KQOp~~.,. A-~DEL TE GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kerkstraat 114 bus01, 9900 Eeklo.

Onderwerp akte : Verslag Algemene Vergadering

Aanwezigen : Goeminne Frans, Van Dorpe Antoinette, Goeminne Bert, Goeminne Wim, Goeminne Jo,

Neirynck Marianne.

Agenda :

1. Ontslag van mevr Neirynck Marianne als bestuurder van de vennootschap.

2. t3enoeming tot bestuurders van de vennootschap : Goeminne Bert, Goeminne Wim, en Goeminne Jo.

Met eenparigheid van stemmen worden de punten van deze agenda goedgekeurd. Aldus opgemaakt te Eeklo op 13 Jan 2015.

Goeminne Frans - Van Dorpe Antoinette - Goeminne Bert - Goeminne Wim - Goeminne Jo -

Neirynck Marianne .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Wik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RESIDENTIE STASSANO

Adresse
KERKSTRAAT 114 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande