RESIL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESIL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.366.285

Publication

14/04/2014
ÿþmoc111.1

Ondernemingsnr :0877.366.285

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

02 APR, 2014

AFDELING tretteRMONDE



fflff III

1j11









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vaar-behaudei

aan het

Belgisa Staatsbia

Benaming (voluit) : RESIL BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Neerhonderd 35

9230 WETTEREN

Onderwerp akte :AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien maart tweeduizend veertien, door Meester Tim:! CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

=: « Geregistreerd negen bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 21 maart

2014. Boek 81 bled 99 vak 10. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) voor Marchai D., (getekend) C. DUMONT. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschapi "RES1L BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Neerhonderd 35, 9230 VVetteren, hierna "de; Vennootschap" genoemd,

volgende beslissing genomen heeft:

Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de

=;

j; huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen. De vergadering verklaart

bovendien dat de aandelen steeds op naam zijn geweest, zodat aile verwijzingen naar de aandelen aan toonder verwijderd zullen worden in de nieuwe tekst van statuten.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "RESIL BELGIUM".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Neerhonderd 35, 9230 VVetteren.

DOEL

De vennootschap heeft tot voorwerp de industrie en de handel in aile scheikundige producten en derivaten' op de Belgische markt en in het kader van de export, alsook aile activiteiten die hiermee verband houden, metl; name de onderhandelingsactiviteiten, vertegenwoordiging en opslag en meer in het algemeen de uitvoering van'i aile bijkomende handelingen, die tot doel hebben de verkoop te bevorderen of te ontwikkelen.

Zij kan ook overgaan tot het onderzoek, de uitwerking, de verbetering, de verwerving, de uitbating en del:: concessie van aile technieken, van aile brevetten, licenties of handelsmerken die direct of indirect verbandli houden met haar maatschappelijk doel.

Zij kan zowel in België ais in het buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roerende ofi onroerende transacties uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die: de verkoop bevorderen of ontwikkelen.

De vennootschap kan eveneens belangen nemen in aile burgerlijke of handelsondernemingen, verenigingen of Belgische of buitenlandse vennootschappen die hetzelfde, een analoog of verwant doel hebben of die, zelfs" indirect, het doel van de vennootschap ten goede komen, en dit door middel van een inbreng, van een fusie, ii opslorping, inschrijving, participatie of op gelijk welke andere wijze. Ze kan Oeil& overeenkomsten afsluitenil met betrekking tot rationalisatie, samenwerking, technische, commerciële of financiële bijstand, associatie ofj andere aangelegenheden met één of ander bedrijf, vereniging of vennootschap.

Zij kan dit doel voor zichzelf of voor rekening van derden nastreven. Zij kan met name het geheel of een',': deel van haar inrichting en uitrusting verpachten, verhuren of overlaten aan het beheer door derden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd zevenennegentigduizend zeshonderd, negenenvijftig euro vierenveertig cent (3.297.659,44 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door honderd eenentachtigduizend negenhonderd zestig (181.960) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ honderd eenentachtigduizend negenhonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste één dag voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in Belge of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon-of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens In de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en, in voorkomend geval, de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

e 1. Algemeen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

m od 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De raad Van bestuur is bekleed Met de...... uitgebreide macht om alIe hendelJngentee Verrichien-die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

e. Dagelliks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat stiljdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

e 4. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur ais er één is, en door twee gevolmachtigden indien er meerdere zijn. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van dijacteur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven ln de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachkirager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11:1

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (0 identificatie van de aandeelhouder, (i0 aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding" De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint Op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar,

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorsteI van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen,

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, e van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0168-038
10/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _..

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

i

01 OKÏ, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

111111 11,JM111.11.1111111111

V.

beh, aal Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0877.366.285

Benaming

(voluit) : RESIL BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerhonderd 35, 9230 Wetteren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van 31 augustus 2014:

"De Vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van Vincent Trouboul als bestuurder van de Vennootschap. Zijn mandaat neemt een einde vanaf 1 september 2014.

De Vergadering beslist om Frédérique Lépinay te benoemen als bestuurder van de Vennootschap. De benoeming gaat in op 1 september 2014. De bestuurder ontvangt geen vergoeding voor de uitoefening van haar mandaat ais bestuurder.

De Vergadering besluit om volmacht te verlenen aan ,Jan Van Gysegem, Vera Calme en Bram Van Dael (advocaten, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael

Advocaat-mandataris

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/03/2014
ÿþMen

Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsbia,

ModwoNt1.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tqfiglen

VAN KOOPHA NL

28 FER. 241/1

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.366.285

Benaming

(voluit) : RESIL BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Neerhonderd 35, 9230 Wetteren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31 januari 2014:

"De Vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van de heren François Ruas en Frank Bretge1mans als bestuurders van de Vennootschap. Hun mandaat neemt een einde vanaf 31 januari 2014.

Ue Vergadering beslist om de heren Vincent Trouboul en Henk Gistelinck te benoemen als bestuurders van de Vennootschap. De benoemingen gaan in op 31 januari 2014. De bestuurders ontvangen geen vergoeding voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder.

Oe Vergadering besluit om volmacht te verlenen aan Jan Van Gysegem, Vera Caimo en Bram Van Dael (advocaten, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael

Advocaat-mandataris

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2014
ÿþ Mod word 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatebtad

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

~ z DEL 20111

AFDELING UgIVifERMONOE

Ondernemingsnr : 0877.366.285

Benaming

(voluit) : RESIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerhonderd 35, 9230 Wetteren, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van 4 december 2014:

"1.De Vergadering neemt akte van het einde van het mandaat van de commissaris van de Vennootschap, Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, na de algemene vergadering van 2014.

2.De Vergadering beslist om Mazars Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Thirylaan 77 bus 4 en ondernemingsnummer 0428.837.889, vertegenwoordigd door de heer Thomas VERHAMME, te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie jaar, die zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2017, die beslist over de jaarrekening van 2016. De jaarlijkse bezoldiging van de commissaris zal tweeduizend acht honderd euro (2.800 EUR) bedragen.

3.De Vergadering besluit om volmacht te verlenen aan Jan Van Gysegem, Vera Caimo en Bram Van Dael (advocaten, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael

Advocaat-mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0103-043
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 15.08.2012 12414-0304-037
26/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0877.366.285

Benaming

(voluit) : Resil Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerhonderd 35, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 29 JUNI 2012

De raad van bestuur beslist het mandaat van dagelijks bestuur van de heer Jeremy Dauchin te beëindigen met ingang vanaf 30 juni 2012.

Vervolgens beslist de raad van bestuur de bevoegdheden van dagelijks bestuur vanaf 1 juli 2012 toe te kennen aan de heer Henk Gistelinck, met woonplaats te August Van Geertstraat 90, 9040 SINT-AMANDSBERG, België, overeenkomstig artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, Zijn mandaat van dagelijks bestuur is van kracht voor een onbepaalde duur. Hij zat de titel van "general manager" of "algemeen directeur" dragen.

De machten van de heer Gistelinck zijn vanaf heden als volgt:

111111111.111_11,111111111

aiaao1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

CRigng rrr.ia:Yl1K

VAN KOOF-C,NOE>._

17 111L1 2012

DEND%RMCYADF

Griffie

1.De beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren;

2.De dagelijkse briefwisseling te ondertekenen;

3.Met uitzondering van alle verwerving of vervreemdingsakte van onroerende goederen, alle contracten in naam van de vennootschap overeen te komen, voor een bedrag dat zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000) per handeling niet overschrijdt;

4.in naam van de vennootschap, alle deposito en overschrijvingsrekeningen te laten openen bij alle banken en alle andere instellingen, inbegrepen de Postbank, en alle documenten daarvoor nodig te tekenen; saldo van rekening goed te keuren; brandkasten in banken te huren;

5.Van de Schatkist, van alle openbare kassen van de Staat, van alle administraties, van alle vennootschappen of andere rechtspersonen, en van alle personen, alle sommen in speciën of in handelswaarden, het bedrag van alle effecten en biljetten, mandaten, facturen, schuldbekentenissen, obligaties van even welke aard, postdagvaardingen, te ontvangen, en ervan kwijting te geven;

6.Alle handelspapieren te creëren en endosseren, aanvaarden of voor aval te tekenen; beschikken bij middel van overschrijving, check, of bij andere wijze over alle rekeningen van de vennootschap, voor een maximum bedrag van zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000) per verrichting; aile onbetaalde effecten te laten protesteren en alle nodige maatregelen te nemen voor de terugbetaling van de aan de vennootschap verschuldigde sommen, van om het even welke bedrag;

7.De vennootschap in haar kontakten met alle publieke of privé administraties te vertegenwoordigen, zoals o.a. de administratie voor belastingen, douanen, spoorwegen en andere vervoerinstellingen, de Post, de Bankpost, de consignatiekas; in naam van de vennootschap in ontvangst te nemen bij de Post, de douane, alle besteldiensten en spoorwegen, of ten huize te doen bestellen, de brieven, kisten, pakketten, colli's, aangetekend of niet, met of zonder geldwaarde, en deze met aangewezen waarden, alle deposito's te doen afleveren; alle indeplaatsstellingen aan te nemen of toe te staan;

8.Van alle goederen en waarden hoegenaamd ook die aan de vennootschap toebehoren, inventaris te doen opmaken;

9.De aansluitingen van de vennootschap aan te vragen en haar te vertegenwoordigen bij alle beroepsorganisaties en de Sociale Zekerheid, alle inschrijvingen en alle wijziging van inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket aan te vragen, en daarvoor alle vereiste documenten te ondertekenen;

10.Alle agenten, bedienden en arbeiders van de vennootschap te benoemen en te ontslaan; de Jaezotdiging en. en_gratiicatre.s_vastie stetterr,evenals_ aile_andete_voorwaarrlen tnt.hun_indiensttreding,_werk.en. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

dienstverbreking, waaronder hun opzegvergoedingen te onderhandelen en dadingen dienaangaande te ondertekenen, zonder contracten van dienstleveringen voor een bepaalde duur van meer dan twee jaar te kunnen afsluiten, noch contracten houdende een bruto jaarlijkse bezoldiging van meer dan vijfentachtig duizend euro (¬ 85.000) betreffende de ingenieurs, de verkopers of aanverwant personeel;

11.Me door de sociale wetgeving of door de wetgever voor de bescherming en de organisatie van het werk vereiste documenten op te stellen en tekenen;

12.Een of meerdere gevolmachtigden in zijn plaats aan te stellen voor het uitvoeren van een deel van zijn opdracht hetgeen bepaald en in de duur beperkt zal zijn;

13.in rechte op te treden namens de vennootschap, zowel ais eiser als verweerder, in alle procedures die onder het dagelijks bestuur vallen.

De raad van bestuur geeft hierbij volmacht aan Mr Olivier Wouters en Mr Vera Caimo, advocaten Claeys & Engels, kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstláan 280, met mogelijkheid van indeplaatstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om, ieder afzonderlijk, de formulieren voor publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 29/06/2012

Het mandaat van de bestuurders Olivier Holveck, René-Olivier Maillot en Ethel Alvarez Serrano, alsook van de commissaris, verviel op de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op 25 mei 2011. Hun herbenoeming werd evenwel niet gepubliceerd.

Hierbij bevestigen de aandeelhouders dat het mandaat als bestuurder van (ï) de heer Olivier Holveck, wonende te 51360 Prunay, Frankrijk, 6 rue Leonce Bartelemy, (ii) René-Olivier Maillot, wonende te 51140 Jonchery sur Vesle, Frankrijk, 32 rue de la Gare en (iii) Ethel Alvarez Serrano, wonende te 75009 Parijs, Frankrijk, 17 rue Jean Baptiste Pigalle, op 25 mei 2011, werd verlengd met één jaar, om een einde te nemen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2012. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor zover als nodig bekrachtigen de aandeelhouders de handelingen gesteld door deze bestuurders tijdens boekjaar 2011 en bevestigen dat de Vennootschap door hun optreden is gebonden.

De aandeelhouders bevestigen tevens dat het mandaat van BV CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40, met ondernemingsnummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Alexis Palm, als commissaris van de Vennootschap werd verlengd voor een periode van drie jaar,

De aandeelhouders nemen kennis van het einde van het mandaat van de bestuurders Olivier Holveck, René-Olivier Maillot en Ethel Alvarez Serrano op deze jaarlijkse algemene vergadering. De datum van deze jaarlijkse algemene vergadering, zal gelden als de datum van einde van hun mandaat.

De aandeelhouders beslissen de volgende personen aan te stellen als nieuwe bestuurders van de

Vennootschap:

Chantal Degrendele, wonende te 42 rue Fantin Latour- 38640 Claix, Frankrijk

- Frank Tom Breugelmans, wonende te Bonimelstraat 57 - B-9840 De Pinte

- François Pierre Ruas, wonende te 10 avenue George V - 75008 Parijs, Frankrijk

Hun bestuursmandaten nemen een aanvang op datum van deze algemene vergadering en gelden voor zes (6) jaar om te vervallen op de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden in 2018.

Het mandaat is onbezoldigd.

Vanaf de datum van de algemene vergadering zal de raad van bestuur van de Vennootschap derhalve

bestaan uit de volgende leden:

- Chantal Degrendele

- Frank Tom Breugelmans

- François Pierre Ruas

De aandeelhouders belasten Carine Cuijkens, CEC Krockaert Sambaere & Associés, Bd Louis Schmidt 100, bte 9 1040 Brussel, met de neerlegging van de jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris bij de Nationale Bank van België en met de vervulling van alle nodige formaliteiten inzake bekendmaking van de jaarrekening.

~

~

De aandeelhouders geven volmacht aan Mr Olivier Wouters en Mr Vera Caima, advocaten Claeys & Engels,' kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met mogelijkheid van indeplaatsstelling door eender welke advocaat van Claeys & Engels, om, ieder afzonderlijk, de formulieren voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van het ontslag en de benoeming van de bestuurders en de rectificatie m.b.t de commissaris te ondertekenen en om aile formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Olivier Wouters

Lasthebber

WORDEN SAMEN HIERMEE NEERGELEGD:

- Notulen van de Raad van Bestuur van 29/06/2012

- Notuen van de Algemene Vergadering van aandeelhouders van 29/06/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ' gaan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 21.06.2011 11189-0412-036
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 22.06.2010 10213-0101-035
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 23.07.2009 09460-0268-036
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 24.06.2008 08279-0235-036
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 26.06.2007 07288-0285-039
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 29.06.2006 06365-0701-025
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 08.07.2015 15286-0342-036
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 02.09.2016 16575-0456-034

Coordonnées
RESIL BELGIUM

Adresse
NEERHONDERD 35 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande