RESULT INC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESULT INC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.446.168

Publication

07/07/2014
ÿþ mod11.1

ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II Il 1111,1II Il II

1





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge A

Ondernemingsnr 0844.446J 68

Benaming (voluit) : Result fric

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Melkweglaan 28

9800 Deinze

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Remit Mc", met zetel te 9800 Deinze, Melkwegfaan 28, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 28 maart 2014, blijkt dat:

1. Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van zaakvoerder, met een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013, in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag van de bedriesrevisor, KMPG Vias burg. NV, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Bourgognie, bedrijfsrevisor, opgesteld op 20 maart 2014, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Door het bestuursorgaan van de vennootschap Result inc BVBA (BTW BE 0844.446.168 

RPR Gent), met zetel te 9800 Deinze, Melkweg/aan 28, werd KPMG Vias burg. NV, met zetel te 1130 Brussel, Bourget/aan 40, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Bourgognie, bedriffsrevisor, aangesteld om, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag aangaande de staat van activa en passiva op te stellen in onze hoedanigheid van bedriffsrevisor.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Result inc, onder zijn verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva per 31 december 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap Result inc BVBA, een balanstotaal opgeeft van 94.577,97 EUR en een netto-actief van 46.296,73 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap Rosait inc BVBA volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Onderhavig verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden."

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

2...De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen mevrouw De Smet Karia, voormeld die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Mevrouw De Smet voormeld treedt pas in functie nadat haar benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

3. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.De vergadering besluit aan de zaakvoerder decharge te verlenen voor het door haar waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken datl de zaakvoerder actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat haar ontslag slechts zaf ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar,

----- -- - ------ -- - ----- - -- -- ----- ----- -------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

4. De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij mag de daden voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist. Zij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Zij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt. Zij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

5. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten. Tot zolang wordt volmacht verleend aan mevrouw De Smet Karla, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, kopie beschikking de dato 18/06/2014, verslag revisor met

staat van actief en passief en verslag zaakvoerder.

" Voor-

4, behouden aan het l3eIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.02.2014, NGL 25.02.2014 14049-0462-012
27/03/2012
ÿþ mod 11.1

71U ~~S" I~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkweglaan 28 9800 Deinze

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 12 maart 2012 dat:

1. Mevrouw DE SMET Karla Bea, geboren te Oudenaarde op 14 december 1968, (identiteitskaartnummer 591-2836150-69, rijksregisternummer 68.12.14-220.96), echtgenote van de! heer VAN DEN BERGHE Peter Martin Gaston, wonende te 9800 Deinze, Melkweglaan 28, een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Result ina met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Melkweglaan 28.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (Ei 27.500,00) en is verdeeld in tweehonderdvijfenzeventig (275) aandelen zonder nominale waarde. Dei !j oprichter heeft ingeschreven als volgt:

- Mevrouw DE SMET Karla Bea, comparant voornoemd onder 1, voor zevenentwintigduizend; vijfhonderd EURO (¬ 27.500,00), volledig volstort en waarvoor haar tweehonderdvijfenzeventig (275); aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE91; i! 9730 5853 4076 bij de bank Argenta, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "Result inc" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door; voornoemde instelling op 5 maart 2012 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor!

rekening van derden, in de meest uitgebreide zin:

De vennootschap:

- verleent advies en/of diensten aan bedrijven, instellingen, organisaties, overheden, enz (hierna;

genoemd: instellingen) In verband met hun strategie, organisatie(structuur), instelling, werking en

management

- verleent advies en/of diensten aan instellingen in verband met hun HR-strategie, HR-werkingen en;

HR-processen

- verleent advies en/of diensten aan instellingen in verband met hun performantie en mogelijke,

verbeteringen

- verleent advies en/of diensten aan instellingen (en particulieren) in verband met verzekeringen en!

bancaire producten.

- Alle adviezen kunnen zowel op individueel ais op collectief of team-niveau.;

Deze lijst is niet limitatief, doch van richtinggevende aard.;

De vennootschap kan verder in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende en; onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het; maatschappelijk doel of die van aard zijn dit doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.; De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten! die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.; De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of rechtstreeks en onrechtstreeks belangeni

nemen inandere ondernemingen.;

De vennootschap kan optreden als bestuurder, mandataris, gevolmachtigde of vereffenaar in / van;

andere ondernemingen,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

" iaoseio*

NEERGELEGD

RECHTB~~~~~GÉ]VT KOOPH:~ND



Ondernemingsnr : CD(61.4U 141-16 -46g

i; Benaming (voluit) ; Result inc

mod 11.1

J Vor-

beh uden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zich borg stellen.

De vennootschap kan aile verrichtingen stellen m.b.t, het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap kan leningen en kredietopening toestaan aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds in pand stellen, en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen m.b.t, het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattend alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op 10 juni om 20:00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 10 juni 2014 om 20:00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als zaakvoerders aangesteld;

- Mevrouw DE SMET Karla, voornoemd, niet-statutair, aanvaardend,

4.Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 januari tweeduizend en twaalf aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5, De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, sociale verzekeringsinstellingen, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name Accountantskantoor "Speeckaert en Partners" bvba te 9030 Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 585.























Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mad 11.1

vJ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

~

111141118111111,11111111

Ondernerningsnr : 0844.446.168

Benaming (voluit) : Result inc in vereffening

(verken):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkweglaan 28 - 9800 Deinze

(volledig adres)

Ornderwersen) akte : Sluiting vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10/03/2015

- De vergadering keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan Mevr. De Smet Karla, voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

- De vergadering stelt vast dat de vereffening van de BVBA "Result inc in vereffening", bijgevolg definitief kan gesloten worden en heeft opgehouden te bestaan vanaf 10 maart 2015.

- De vergadering beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden bij Mevr. De Smet Karla, wonende te 9800 Deinze, Melkweglaan 28, die zich met de bewaring ervan gelast.

Tegelijk neergelegd: PV dd 10/03/2015 + copie akkoord rechtbank

De Smet Karla

vereffenaar

Op de laatste bl~. ~as~~~ix R verrife-Idéri ; - .Reciis": Naam en vare rie instrumenterende notaris, 5eïiij "van de persés(o;nteri)

bevoegd de racht:pers7on ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verass : Naam en handtekening.

Coordonnées
RESULT INC

Adresse
MELKWEGLAAN 28 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande