RETAIL IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETAIL IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.690.148

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307521*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629690148

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Retail Immo

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUFINA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 103/3.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOSEMO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Zandstraat 20.

naam: Retail Immo

zetel: Destelbergen, Dendermondesteenweg 436

doel: Het, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen en adviesverlening hieromtrent die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen alsmede het nemen van deelnemingen in vennootschappen die voornoemde operaties als activiteiten hebben.

Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed.

Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschappen.

De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande. Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten.

Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op drieëntwintig april tweeduizend vijftien, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters:

Onderwerp akte :

Dendermondesteenweg 436 9070 Destelbergen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door elkeen van de voornoemde oprichters als volgt: - Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SUFINA voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. - Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOSEMO voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door voormelde oprichters op rekening nummer BE49 3631 4651 1971 bij ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor de vennootschap. duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. boekjaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend zestien.

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering. jaarvergadering: op de derde dinsdag van mei om veertien uur en voor de eerste maal in tweeduizend zeventien

benoeming: thans worden voormelde oprichters tot niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap met onbezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
RETAIL IMMO

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 436 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande