REVOTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REVOTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.948.805

Publication

17/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111eMMI.t!Ill

Ondernemingsnr: OSd PS-

Benaming (voluit) : Revotec

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Schepenstraat 55

9031 Gent (Baarle-Drongen)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op drie januari twee duizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat

1.de heer MARÉCHAL Guy Alphonse Gabrielle, geboren te Brugge op zeven en twintig juli; negentienhonderd zeven en vijftig, echtgenoot van mevrouw De Vinck Viviane, wonend te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Antwerpsesteenweg 380, Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens; ;i huwelijkscontract verleden voor notaris Lauwers Lucas te destijds te leper op dertig augustus negentienhonderd, ;; vier en tachtig, ongewijzigd sedert dien.

2.de heer CICOVIC Rik Roger Milovan geboren te Oostende op tien oktober negentienhonderd tachtig,; ongehuwd, wonend te 9050 Gent (Ledeberg), Louis Van Houttestraat 95,

3.de heer DE WINTER Jelle, geboren te Aalst op één en twintig september negentienhonderd één en ;; tachtig, ongehuwd, wonend te Gent, Vlaamsekaai 1221C 000.

ti een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "Revotec". Zij is opgericht als een Besloten Vennootschap met;

;; Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9031 Gent (Baarle-Drongen), Schepenstraat 55.

De vennootschap heeft tot doel:

Pleisterwerken (43310 Stukadoorswerk)

Schilderwerken (43341 Schilderen van gebouwen)

Elektriciteit (43211 Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen)

Sanitair (43221 Loodgieterswerk)

Vloeren (43331 Plaatsen van vloer- en wandtegels)

Schrijnwerkerij (43320 Schrijnwerk)

;; Verhuizen (49420 Verhuisbedrijven)

Onderhoud gebouwen (81210 Algemene reiniging van gebouwen)

Aan- en verkoop onroerend goed (68100 Handel in eigen onroerend goed)

Stukadoor, cementeerder, dekvloeractiviteiten (43310 Stukadoorswerk)

; Plaatsenlherstellen van schrijnwerk, glazenmaker (43343 Glaszetten)

Polyvalent schrijnwerker (43320 Schrijnwerk)

Tegel, marmer- en natuursteenactiviteiten. (43331 Plaatsen van vloer- en . wandtegels)

;; Eindafwerking (43341 Schilderen van gebouwen)

Elektrotechniek (43211 Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen)

Installatieactiviteiten voor CV, klimaatregeling, gas en sanitair (43221 Loodgieterswerk) Mozaïekwerken (43331 Plaatsen van vloer- en wandtegels)

Kuisopdrachten (81210 Algemene reiniging van gebouwen) ; Stellingbouw vaste stelling en rolstelling (4399906 Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en; werkplatforms)

Werken op hoogte met behulp van touwen en alpine technieken (4399905 Onderneming voor het uitvoeren van; ;; hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden)

.; Facility ondersteuning bij openingen van gebouwen, magazijnen, winkels (82990 Overige zakelijke

dienstverlening, n.e.g.)

Vervoeren van goederen, meubels,... voor interieur inrichting (max rijbewijs B) (49420 Verhuisbedrijven)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vpor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derde borg stellen. Onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het beheren van een patrimonium van onroerende goederen.

Aankoop, verkoop, en verhuur van onroerend goed:

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende, of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf drie januari tweeduizend dertien, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap wanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel althans wat betreft het dagelijks bestuur. Voor wat het dagelijks bestuur overstijgt, moeten twee zaakvoerders optreden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, wordt er beslist als college.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

tedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte althans wat betreft het dagelijks bestuur. Voor wat betreft het dagelijks bestuur overstijgt, moeten twee zaakvoerders optreden.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur,

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand april om tien uur moet een jaarvergadering gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsbepalingen

-Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend voor de duur van de vennootschap aan

 de heer Guy MARCECHAL,

--de heer Rik Cicovic,

 de heer Jelle De Winter, allen voornoemd. Hun mandaat is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van

de algemene vergadering. Voor de vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt verwezen naar het bestuur,

hierboven.

-Het eerste boekjaar wordt geacht te beginnen op drie januari twee duizend dertien en zal tot één en dertig december twee duizend en veertien lopen ; de eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van april twee duizend vijftien om tien uur.

-Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één november twee duizend en twaalf.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ANALYTISCH UITi" REKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

Váor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

c1_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.04.2015, NGL 04.08.2015 15396-0048-015
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.02.2016, NGL 24.02.2016 16053-0277-014

Coordonnées
REVOTEC

Adresse
LOUIS VAN HOUTTESTRAAT 55, BUS C 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande