REX INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REX INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.645.228

Publication

07/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306636*

Neergelegd

05-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541645228

Benaming (voluit): REX INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9250 Waasmunster, Grote Baan 185 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 30 oktober 2013, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid REX INVEST.

2. Zetel : Grote Baan 185 bus 1, 9250 Waasmunster.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Kristof Albrecht Elisa DE CONINCK, ongehuwd, wonende te 9250 Waasmunster, Grote Baan 185 bus 1 en de heer Davy Gerard Maria DE CONINCK, echtgenoot van mevrouw Stéphanie Nini Leopold DE CUYPER, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Schoolstraat 6.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 200.000,00 euro, vertegenwoordigd door 2000 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal :

-Inbreng in speciën: een totaalbedrag van 12.500,00 euro, volledig volgestort, onderschreven door de heer Kristof De Coninck en de heer Davy De Coninck, elk voor 6.250,00 euro.

-Inbreng in natura: door de heer Kristof De Coninck en de heer Davy De Coninck inbreng van elk tien aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Becosoft met zetel te 9140 Temse, Kapelanielaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0448.096.349, bevoegde rechtbank Dendermonde, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE448.096.349, voor een totaalbedrag van 187.500,00 euro of elk 93.750,00 euro.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Guy De Vooght, bedrijfsrevisor op vijfentwintig oktober tweeduizend dertien, een verslag opgemaakt, zoals voorgeschreven in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschap waarvan de conclusies luiden als volgt:

 4. BESLUITEN

De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rex Invest bestaat uit 20 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BECOSOFT, gevestigd te 9140 Temse, Kapelanielaan 8. Verder is er een aanvullende inbreng in speciën ten bedrage van 12.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

4.1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

4.2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.3. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Er dient wel opgemerkt te worden dat de inbrengprijs overeenkomt, enerzijds met de prijs waartegen een gedeelte van de aandelen is verhandeld in mei 2012 tussen een onafhankelijke partij en een medeoprichter en anderzijds met de prijs die de opgerichte vennootschap zal betalen om de resterende aandelen van een onafhankelijke partij en een medeoprichter te verwerven. Deze prijs ligt beduidend hoger dan de rendementswaarde volgens de EBITDA-methode berekend op basis van de resultaten van de laatste drie boekjaren, zijnde 2010, 2011 en 2012.

De vergoeding van de inbreng in natura en de aanvullende inbreng in speciën bestaat uit 2.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rex Invest, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2.000ste deel van het kapitaal elk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam

van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door inbreng in natura en

mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness

opinion is.

Opgemaakt te Antwerpen, 25 oktober 2013

(getekend)

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Guy De Vooght, vennoot

Schaliënstraat 5 bus 2

2000 Antwerpen

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna.

Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 juni 2015.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DCIG met zetel te 9250 Waasmunster, Grote Baan 185 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0846.773.277, bevoegde rechtbank Dendermonde, BTW-nummer 846.773.277, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kristof DE CONINCK voornoemd, hiertoe aangesteld bij beslissing van haar enige zaakvoerder, de heer Kristof DE CONINCK de dato 25 oktober 2013.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DC-ICT met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Schoolstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.930.791, bevoegde rechtbank Dendermonde, BTW-nummer 885.930.791, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Davy DE CONINCK voornoemd, hiertoe aangesteld bij beslissing van haar enige zaakvoerder, de heer Davy DE CONINCK de dato 25 oktober 2013.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Luik B - Vervolg

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijfde van de maand december om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2015. Indien de dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de bvba Marc Melis en Zonen, met zetel te 9120 Beveren, Gentstraat 4, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 12.500,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij

de naamloze vennootschap ING België.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 15.06.2016 16181-0563-012

Coordonnées
REX INVEST

Adresse
GROTE BAAN 185, BUS 1 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande