RHEINBRAUN BRENNSTOFF GMBH

BUIV


Dénomination : RHEINBRAUN BRENNSTOFF GMBH
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 865.418.459

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 26.06.2014 14228-0413-027
05/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

J.

Mod Word 71.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va



kf'J4`



1111111111181,1t1111111111

Ondernemingsar: 0865.418.459

Benaming

(voluit) : Rheinbraun Brennstoff GmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht Zetel : Stüttgenweg 2, 50935 Keulen, Duitsland

adres Belgisch bijkantoor: Industrieweg 14, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ratificatie van benoeming bijzonder gevolmachtigden

Uit de schriftelijke besluiten van het management van 13 december 2013 blijkt het volgende:

Het management bekrachtigt hierbij dat vanaf 9 juli 2013 de volgende personen werden benoemd als bijzondere gevolmachtigden van het Belgisch bijkantoor van Vennootschap met de volgende bevoegdheden:

1) de heer Roif Rodenkirchen, wonende te Am Clementinenhof 2, 50354 Hürth, Duitsland, met de volgende bevoegdheden:

1 Bevoegdheden met betrekking tot verkoop

a) Afsluiting, wijziging en beëindiging van overeenkomsten voor de verkoop van industriële producten geproduceerd door Rheinbraun Brennstoff GmbH (bruinkoolstof, briketten, bruinkoolcokes, geactiveerde steenkool in de industriële handel) aan industriële bedrijven voor gebruik in het kader van hun vennootschapsdoel.

b) Ondertekening en verzending van zakenbrieven aan klanten en potentiële klanten van de industriële klantentak, met inbegrip van correspondentie met betrekking tot contractuele aanbiedingen en wijzigingen van de algemene voorwaarden.

2 Bevoegdheden met betrekking tot verkoop

Afsluiting, wijziging en beëindiging van overeenkomsten met betrekking tot de levering van producten en

diensten aangaande handelsactiviteiten van de industriële klantentak.

2) de heer Horst Gabriel Deussen, wonende te Schâffelschütte 14, 41179 Mönchengladbach, Duitsland met de volgende bevoegdheden:

1 Bevoegdheden met betrekking tot verkoop

a) Afsluiting, wijziging en beëindiging van overeenkomsten voor de verkoop van brandstofproducten (briketten, houtskool, brandhout, vaste brandstoffen van gelijksoortige aard) geproduceerd door Rheinbraun Brennstoff GmbH, alsmede afkomstig van aankopen van andere leveranciers aan dealers en winkelketens.

b) Ondertekening en verzending van zakelijke correspondentie aan klanten en potentiële klanten van de particuliere klantentak, met inbegrip van contractuele aanbiedingen en wijzigingen van de algemene voorwaarden.

2 Bevoegdheden met betrekking tot aankoop

Afsluiting, wijziging en beëindiging van overeenkomsten met betrekking tot de levering van producten en

diensten aangaande handelsactiviteiten van de particuliere klantentak.

3 Bevoegdheden met betrekking tot opslag in het Belgisch bijkantoor

a) Afsluiting, wijziging en beëindiging van opslagovereenkomsten voor de stockage en het in en uit stock nemen van producten zoals opgesomd onder punt a).

b) Ondertekening en verzending van zakenbrieven aan dienstaanbieders, met inbegrip van contractuele aanbiedingen en wijzigingen van de algemene voorwaarden,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

st

c) Bevestiging van de voorraden (verschillen/tekorten).

4 Administratieve bevoegdheden in het Belgisch bijkantoor

a) Afsluiting, wijziging en beëindiging van huur- of koopovereenkomsten met betrekking tot kantoorapparatuur.

b) Afsluiting, wijziging en beëindiging van leaseovereenkomsten met betrekking tot gebouwen en eigendommen evenals de uitvoering van enige andere transacties hieromtrent (echter geen aankoop of verkoop).

c) Verkoop van bedrijfsvoertuigen.

d) Afsluiting, wijziging en beëindiging van verzekeringsovereenkomsten.

e) Afsluiting, wijziging en beëindiging van andere overeenkomsten met betrekking tot het lopend onderhoud van het Belgisch bijkantoor.

f) Voorbereidend werk voor de jaarrekening.

g) Ondertekening en verzending van zakenbrieven met betrekking tot administratieve zaken, met inbegrip van contractuele aanbiedingen en de afsluiting van overeenkomsten met dienstaanbieders.

De bovenstaande bevoegdheden zijn toegewezen aan de betreffende bijzondere gevolmachtigden, enkel voor wat betreft de activiteiten van voormeld Belgisch bijkantoor van de Vennootschap, gelegen te B-9032 Wondelgem, Industrieweg 14 (België) en dit voor onbepaalde duur, mede indachtig dat deze op elk tijdstip door het college van zaakvoerders kunnen worden ingetrokken.

Voor de goede orde en voor zover als nodig bekrachtigt en keurt het management hierbij alle handelingen goed die voormelde personen overeenkomstig bovenstaande bijzondere volmacht per 9 juli 2013 tot op vandaag hebben gesteld met betrekking tot het Belgisch bijkantoor.

Het management beslist om Wouter Lauwers, Vaën Vercruysse, Hannelore De Ly en Jonathan De Landsheere van de burg. CVBA K law, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden, elk afzonderlijk handelend en met recht van substitutie om alle formaliteiten uit te oefenen met het oog op de publicatie van de bovengenoemde besluiten met betrekking tot de benoeming van de bijzondere gevolmachtigden, met inbegrip van maar niet beperkt tot het voorbereiden, het ondertekenen en het neerleggen van de publicatieformulieren.

Voor analytisch uittreksel,

Vaën Vercruysse

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

Schriftelijke besluiten van het management van Rheinbraun Brennstoff GmbH van 13 december 2013

k C~ilp oir` \k-e_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 03.06.2013 13148-0354-016
30/05/2013
ÿþ}

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



im





NEERGELEGD

21 Mk3 2013

RECHTBAMMAN

KOOPHANfVT. TE CENT

Ondernemingsnr : 0865.418.459

Benaming

(voluit) : Rheinbraun Brennstoff GmbH

(verkort) :

Rechtsvorrn : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht

Zetel : Stüttgenweg 2, 50935 Keulen (Duitsland) met Belgisch bijkantoor gevestigd te

Industrieweg 14, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening van een bijkantoor - Uittreksel uit de statuten

Uit het besluit van het dagelijks bestuur dd. 12 april 2013 blijkt dat het dagelijks bestuur heeft besloten om' een Belgisch bijkantoor van de vennootschap te openen met ingang van 12 april 2013.

Het bijkantoor zal worden gevestigd te Industrieweg 14, 9032 Wondelgem en zal eveneens handelen onder de bijzondere handelsbenaming "Rheinbraun Benelux filiaal van Rheinbraun Brennstoff GmbH",

Het Belgisch bijkantoor zal de volgende activiteiten uitoefenen: de distributieactiviteiten in de Benelux

landen, . .

Het dagelijks bestuur heeft tevens besloten de heer Wilhelm Winterberg, wonende te 50259 Puiheim, Am; Dt rnchesweg 9 (Duitsland) aan te stellen als wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor in België,

De wettelijke vertegenwoordiger krijgt de volmachten voor de uitvoering van het dagelijks bestuur van hete Belgisch bijkantoor en de vertegenwoordiging van de onderneming tegenover derden met betrekking tot de: Belgische activiteiten van de onderneming.

De vzw Securex Ondernemingsloket go-Start in B-2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55 wordt benoemd tot: bijzonder gevolmachtigde met recht op indeplaatsstelling voor de uitvoering van de vereiste procedures met' betrekking tot de inschrijving, wijziging en schrapping van de inschrijving in naam van en voer rekening van de onderneming, als haar vertegenwoordiger ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen en/of de ondememingsloketten, Deze volmacht werd verleend met recht op indeplaatsstelling en de belofte van bekrachtiging,

Tenslotte werd mevrouw Alexandra Van pellicom, wonende in Achterheide 13c  2870 Puurs, België, belast: met de overmaking en bekendmaking van de genomen besluiten en de daarmee samenhangende uittreksels uit; de oprichtingsakte en de statuten.

De zaakvoerders van Rheinbraun Brennstoff GmbH zijn de volgende:

- de heer Josef Heuter

- de heer Klaus MÜiler

- de heer Wilhelm Winterberg

Uittreksel uit de statuten van Rheinbraun Brennstoff GmhH dd. 7 maart 2003:

§1. Maatschappelijke naam, zetel, duur, maatschappelijk jaar

De maatschappelijke naam van de vennootschap luidt: Rheinbraun Brennstoff GmbH.

De vennootschap heeft haar zetel in Káln/Keulen.

Ze werd opgericht voor onbepaalde duur,

Het maatschappelijk jaar is het kalenderjaar.

§2, Maatschappelijk doel

1. Doel van de vennootschap is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a) de handel in brand- en grondstoffen - meer bepaald kolen, cokes, briketten, steenkolenstof, petroleumcokes, mineraalolie - en in energie evenals de onderhandelingen met betrekking tot dergelijke , transacties voor derden;

b) de handel en, de veredeling en productie van proceskoolstof en soortverwante toeslagstoffen voor de , ijzer- en staalindustrie, voor de aluminium- en vuurvastindustrie en voor soortverwante industrieën;

c) de leiding van ondernemingen, die voornamelijk in de onder letter a) en b) genoemde commerciële domeinen actief zijn;

d) het leveren van diensten voor dochter- en participatievennootschappen,

2. De vennootschap is bevoegd om alle transacties uit te voeren die verband houden met het doel van de °{ vennootschap of direct of indirect van aard zijn om het te bevorderen.

3. De vennootschap is bevoegd om ondernemingen waarvan het doel overeenstemt of analoog is met een of meer van de hogergenoemde activiteiten, op te richten, te verwerven of erin te participeren."

§3. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 13.750,000,00 euro (volhit; dertien miljoen zevenhonderd

vijftigduizend euro).

§4. Dagelijks bestuur

De vennnotschap heeft een of meer zaakvoerders, die worden benoemd of ontslagen op basis van een besluit van de vennoten.

Als er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen. Als er meer zaakvoerders - worden benoemd, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk of door een zaakvoerder samen met een procuratiehouder, De zaakvoerders kunnen op basis van een besluit van de vennoten worden vrijgesteld van de beperkingen van § 181 BGB.

Het dagelijks bestuur dient eveneens het beheer uit te oefenen in overeenstemming met de wetten, de statuten, het huishoudelijk reglement dat werd goedgekeurd door de vennoten, en de instructies die hen werden gegeven. Het gezag ten opzichte van de zaakvoerd ers wordt uitgeoefend door de vennoten en eveneens door de raad van advies, tenzij er geen werd aangesteld.

§5. Besluiten van de vennoten

Besluiten van vennoten worden genomen in de vergaderingen van vennoten. Ze kunnen ook worden genomen op basis van schriftelijke stemming of stemming per fax als alle vennoten akkoord gaan met deze wijze van stemmen of met het besluit.

Elke 10.000,00 euro van het maatschappelijk aandeel van een vennoot geeft recht op één stem. Het stemrecht kan ook worden uitgeoefend door een gevolmachtigde in het bezit van een schriftelijke volmacht. Elke vennoot kan de stemmen die verbonden zijn met zijn aandelen, enkel als één geheel uitbrengen.

§6. Jaarrekening

De gewone vergadering van vennoten beslist binnen de termijn van § 42 a, lid 2 van de Duitse wet GmbH-Gesetz (bvba-wet) over de vaststelling van de jaarrekening, de toewijzing van het resultaat, de kwijting van de zaakvoerders en van de leden van de raad van advies, voor zover er een raad van advies werd benoemd. ln het besluit met betrekking tot toewijzing van het resultaat kunnen de vennoten bedragen toekennen aan de winstreserves of als winst overdragen.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

Mevrouw Alexandra Van pellicom

Bijzonder gevolmachtigde

\f" -keet ».Q,erelpd

f\ o o I -eic.-emp

.

~

~ a~~,.S1.1 LC." allià le__Qeta.c,;

r tveCiPie LC,zr.pVAGAe., ey2aC22eq[.k,

.

Uci& QL¢ f StGl.fiWan tY-cuu-

?ziP.rv\S~f.

L)ect*.kQio+retox14-C. %-eeeot e. v.ee_takp

~.~.~ . .



-Bijlagen bij lie Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RHEINBRAUN BRENNSTOFF GMBH

Adresse
INDUSTRIEWEG 14 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande