RIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.229.978

Publication

17/06/2014
ÿþOndememingsnr : 0458.229.978

ij

Benaming (votait) : RIA

(verkort) : Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Nekke 49

9930 ZOMERGEM

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 3 juni,, 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de BVBA RIA waarvan de zetei gevestigd is te 9930 Zomergem, Nekke 49, onder andere volgende beslissingen heeft,; genomen:

Eerste beslissing Verplaatsing maatschappelijke zetel.

g De vergadering besliste tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Nekke 49, 9930 Zomergem naar;

Mispelare 7, 9930 Zomergein, en overeenkomstig aanpassing van artikel 2 van de statuten, als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9930 Zomergem, Mispelare 7."

il

i; Tweede beslissing  Ontslag voorlezing verslag.

°; De vergadering ontsloeg de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt te;; Zomergem op dertien mei tweeduizend en veertien aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, ;; alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien.

De aanwezige vennoot en zaakvoerder erkenden een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van;? activa en passiva afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis:; van te hebben genomen,

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva blijven als één bijlage aan onderhavig;, proces-verbaal gehecht na door de partijen te zijn ondertekend, met het oog op de neerlegging ter griffie van de ;, bevoegde rechtbank van koophandel.

;, Derde beslissing -- Doelswijziging.

De vergadering besliste het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van het bestaand 't dat luidt ais volgt:

"1/ Aile activiteiten in het kader van de aan- en verkoop, huur en verhuur van machines, transport,,? 4 bouwmaterialen, voertuigen, kleding, electro, alle houtsoorten, voeding, meubilair, schoenen, juwelen,;

1. enzovoort. Deze lijst is niet beperkend ; :,

, 2/ Transportonderneming.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en;; onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking;; hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk;, !; welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of;. onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de;, verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel,! verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en;= vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, '? industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel;; ;; aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,"

Op de Laatste tilz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

D

' 5 itiNi 20111

RECHTBANK VAN KOOPH,~~ie GENT

Ï11111!1,1§11,0111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

:; ;i

ÿx.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

--_-rËn.Fiéttëvérv~rïgënd~ó~----------------- ............ ...... .__ ....... _-....- .__._

"De vennootschap heeft tot doel:

-Waterbouwkundige werken: dit omvat onder meer de eigenlijke zee- en stroomwerken zoals het bouwen en ; herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en havenwerken; de grote werken van droogleggen en pompen; de grote irrigatiewerken en de regeling der waterlopen; de uitbaggering,

- Bijzondere grondwerken: dit omvat onder meer boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

- Draineringwerken: dit omvat eveneens het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

- Andere grondwerken, dit omvat de niet elders vermelde grondwerken.

- Wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken: dit omvat onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals: bruggen en viaducten, wegen- en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enzovoort; dit omvat eveneens de rioleringswerken,

- Aanleg en onderhoud van diverse terreinen: omvat onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen, met inbegrip van aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

- Slopingswerken: dit omvat het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het

wegruimen.

- Verhuur van bouwmachines onder andere voertuigen, kranen, bulldozers, enzovoort.

- Verkoop van bouwmaterialen onder andere zand, steenslag, grind, zavel, teelaarde, aanvulgrond,

enzovoort.

- Aan en verkoop van onroerende goederen.

- De import en export, de aan en verkoop en alle handel van aile mogelijke goederen.

- Graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, het optrekken van ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken, dakbedekking en bouw van dakconstructies, het aanbrengen van chape, het aanleggen van waterputten en het uitvoeren van voegwerken.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

- Het zich borg stellen voor derden.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijke doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken,

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samenstelling of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen."

En overeenkomstig aanpassing van de tekst van artikel 3 van de statuten.

Vierde beslissing  Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering besliste tot de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en tot overeenkomstig de aanpassing van artikel 5 van de statuten, als volgt:

"Het volledig kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR), verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding der nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt een/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal"

Vijfde beslissing - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleende aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergein, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing - Machtiging aan zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te

l.

voeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Gelijktijdige neerlegging: expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 3 juni 2014, het verslag van de zaakvoeder en de onderhandse volmachten, inclusief coördinatie van nieuwe statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014 : GE181699
06/02/2013 : GE181699
15/01/2013 : GE181699
23/12/2011 : GE181699
18/02/2011 : GE181699
22/02/2010 : GE181699
06/03/2009 : GE181699
13/02/2009 : GE181699
28/12/2007 : GE181699
02/02/2007 : GE181699
23/01/2006 : GE181699
27/06/2005 : GE181699
27/12/2004 : GE181699
21/06/2004 : GE181699
26/01/2004 : GE181699
03/01/2003 : GE181699
04/01/2002 : GE181699

Coordonnées
RIA

Adresse
NEKKE 49 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande