RIANNE S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIANNE S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.804.388

Publication

08/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 05.05.2012, NGL 24.05.2012 12125-0057-013
20/03/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

inm~uiu~NHw~i~ii

*12059436*

11

NEERGELEGD

08 IdAgr 2012

RECHTBANK VAN

KOOPH , r . L TE GENT

Ondernemingsnr : 0821.804.388

Benaming

(voluit) : RIANNE S.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 349/35, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - invoering regeling met betrekking tot de overdracht van aandelen - verlenging en wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - invoering van de procedure van schriftelijke vraagstelling en elektronische deelneming aan de algemene vergadering - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien DEVAERE, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op

vierentwintig februari tweeduizend en twaalf, en dragende de volgende melding van registratie:

1ste kantoor der registratie te Kortrijk; Geregistreerd op 01 MAART 2012; vier bladen geen renvooien; Boek

956 Blad 67 Vak 09; Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 ¬ ); de e.a. inspecteur, ai; "getekend"; DEGRAEVE C

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIANNE S.", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan

349/35;

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0821.804.388, en

BTWnummer BE821.804.388.

BLIJKT HET VOLGENDE:

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

a) Huidige buitengewone algemene vergadering komt bijeen om te beraadslagen over de volgende agenda: 1.Kapitaalverhoging met een bedrag van ACHTENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (¬ 68.875,00) om het te verhogen van VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) naar HONDERD EN ACHTDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (¬ 108.875,00), door inbreng in speciën, en door : het creëren van TWEEHONDERD NEGENTIG (290) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale: waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande, en die In de winsten zullen delen vanaf het verlijden dezer, en dit zonder uitgiftepremie voor de inschrijvers. De nieuwe aandelen zijn te onderschrijven aan: de uitgifteprijs van 237,50 euro per aandeel, zonder voorkeurrecht voor de huidige aandeelhouder.

2.Modaliteiten van inschrijving en toetreding tot de vennootschap.

3.Inschrijving en volstorting;

4.Aanpassing van artikel 5 der statuten;

5.Schrapping van artikel 9 der statuten.

6.Invoering van een regeling met betrekking tot de overdracht van aandelen in artikel 9 van de statuten. 7.Verlenging van het lopende boekjaar tot 31 december 2012, en besluit dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 januari tot 31 december.

Aanpassing van artikel 18 der statuten.

8.Wijziging datum jaarvergadering. Aanpassing van artikel 16 der statuten.

9.lnvoering van de procedure van schriftelijke vraagsteling en elektronische deelneming aan de algemene: vergadering.

b) De vennootschap telt naar haar verklaring slechts de verschijner als aandeelhouder, en geen andere', zaakvoerders, zodat huidige vergadering geldig kan beraadslagen over de punten van de agenda.

c) de vennootschap heeft geen commissaris aangesteld.

BESLUITEN

Na deze voorafgaande uiteenzetting, wordt de agenda aangevat, en neemt de verschijner achtereenvolgens

de volgende besluiten:

Eerste besluit.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in punt 1 van de,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tweede Besluit.

De verschijner verklaart alhier afstand te doen van haar wettelijk recht van voorkeur op inschrijving.

Is alhier verschenen: de heer DECEUNINCK Laurenz Gaston, geboren te Roeselare op 31 januari 1972, (rijksregisternummer 72.01.31-027.77), wonende te Roeselare, Eikstraat 6, welke verklaart volledige kennis te hebben van de volgende documenten:

- de statuten van de vennootschap

- de jaarrekening per 30 november 2011, betrekking hebbend op het eerste boekjaar van de vennootschap.

Beide verschijners verklaren bovendien onder elkaar een aandeelhoudersovereenkomst te hebben afgesloten op heden, voorafgaandelijk aan huidige akte, waarvan zij de inhoud alhier nogmaals uitdrukkelijk bevestigen.

Derde Besluit

Na deze voorafgaande verklaringen en bevestigingen, verklaren beide verschijners in te tekenen op de nieuwe aandelen tegen de voorwaarden in de agenda bepaald, en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën:

Inbreng door mevrouw Rianne Swierstra:

Mevrouw Rianne Swierstra verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging voor een bedrag van ZESENTWINTIGDUIZEND HONDERD VIJFENTWINTIG EURO (¬ 26.125,00), en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën.

Als vergoeding voor deze inbreng worden haar HONDERD EN TIEN (110) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

Inbreng door de heer Laurenz Deceuninck:

De heer Laurenz Deceuninck verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging voor een bedrag van TWEEENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 42.750,00), en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in speciën.

Als vergoeding voor deze inbreng worden hem HONDERD TACHTIG (180) aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, gedaan hebben op geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap bij de KBC, zetel Kortrijk zodat de vennoctschap, uit dien hoofde van heden af over een bedrag van ACHTENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (¬ 68.750,00) beschikt.

Vierde besluit,

De vergadering stelt vast dat ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging, het kapitaal thans vastgesteld is op HONDERD EN ACHTDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (108.875,00), vertegenwoordigd door 690 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit vervolgens artikel 5 der statuten te vervangen door hiernavolgende tekst:

" Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD EN ACHTDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (108.875,00), vertegenwoordigd door ZESHONDERD NEGENTIG (690) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij de oprichting van de vennootschap was het kapitaal vastgesteld op VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) vertegenwoordigd door 400 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De buitengewone algemene vergadering van 24 februari 2012, heeft het kapitaal verhoogd met ACHTENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO (68.875,00) door inbreng in speciën, met creatie van 290 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Vijfde Besluit

De vergadering besluit de tekst van artikel 9 der statuten te schrappen.

Zesde Besluit

De vergadering besluit, in uitvoering van de aandeelhoudersovereenkomst waarvan sprake onder het tweede besluit hiervoor, een regeling inzake de overdracht van aandelen op te nemen in artikel 9 der statuten, waarvan de tekst zal luiden ais volgt:

Artikel 9:

Elke overdracht van aandelen is aan de hierna vernielde beperkingen onderhevig.

De aandelen van een vennoot kunnen niet, op straffe van nietigheid, worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is eveneens vereist in het geval van overdracht tussen vennoten, van overdracht aan echtgenoten, samenwonende partners, of aan erfgenamen,

Onder "overdracht en overgang van aandelen" in de zin van onderhavig artikel wordt onder meer begrepen, zonder dat deze opsomming limitatief is: "de koop-verkoop, de ruil, de vereffening-verdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffening van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, de schenking van aandelen onder levenden, de toekenning van de aandelen bij legaat, de overgang der aandelen bij overlijden, de inbreng van de aandelen in een andere vennootschap, de al dan niet openbare verkoop in het kader van een gedwongen uitvoering van een persoonlijke of zakelijke zekerheid, de overdracht ten gevolge van fusie of splitsing van vennootschappen, de overdracht ten gevolge van de vereffening van vennootschappen, de inbreng van een algemeenheid van goederen of van een tak van werkzaamheid, en dit van zowel de volle ais de blote eigendomsrechten, het vruchtgebruik en de genotsrechten op de betreffende aandelen, of op elke optie met betrekking tot dergelijke overdrachten".

r In geval een aandeelhouder een optie toekent op zijn aandelen, dient hij te bedingen dat deze slechts onder opschortende voorwaarden van de naleving van onderhavige overdraagbaarheidsbeperkingen uitgeoefend kan worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De vestiging van zakelijke of persoonlijke zekerheidsrechten op de aandelen van een aandeelhouder, zij het onder bezwarende titel of ten kosteloze titel, vrijwillig of gedwongen, is enkel toegelaten, dan met eensluidend akkoord van alle overige aandeelhouders.

De procedure van overdracht is als volgt

[A.] Indien een aandeelhouder (hierna genoemd de 'kandidaat-overdrager') alle of een deel van zijn aandelen (hierna de `aangeboden-aandelen') wenst over te dragen, dient hij deze aandelen eerst aan te bieden

aan de andere aandeelhouders, door middel van een aangetekende kennisgeving aan het adres van deze andere aandeelhouders. Een kopie van deze kennisgeving wordt aangetekend verstuurd naar het Bestuursorgaan van de vennootschap.

De kennisgeving dient de volgende elementen te bevatten :

-de aanduiding van de aard van de transactie ;

-het aantal van de aangeboden aandelen dat de kandidaat-overdrager wenst over te dragen ;

-de naam en het adres/de zetel van elke kandidaat-overnemer, met vermelding van de controlerende

aandeelhouder indien de kandidaat-overnemer een rechtspersoon is ;

-het bewijs dat de kandidaat-overnemer effectief kennis heeft gekregen van onderhavige statutaire overdraagbaarheidsbeperkingen ;

-de prijs, de betaling- en de overige voorwaarden zoals voorgesteld door de kandidaat-overnemers, alsmede alle overige voorwaarden van de voorgenomen overdracht, mede ondertekend door de kandidaat-overnemers.

In voornoemde kennisgeving dient de kandidaat-overnemer er zich tevens toe te verbinden om de aandelen over te nemen van alle overige aandeelhouders die van hun volgrecht waarvan sprake hierna wensen gebruik te maken, tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze waartegen hij de aandelen van de kandidaat-overnemer wenst over te nemen.

(B.] Nà ontvangst van de kennisgeving hebben de aandeelhouders het recht een voorkooprecht uit te oefenen met betrekking tot alle of een deel van de aangeboden aandelen gedurende een periode van dertig kalenderdagen. De aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen stelt het Bestuursorgaan, de kandidaat-overdrager en alle andere aandeelhouders betrokken bij deze overeenkomst, hiervan in kennis bij aangetekend schrijven en vermeldt daarbij het aantal aangeboden aandelen dat hij wenst te verwerven. De poststempel geldt als datum van de uitoefening van het voorkooprecht,

Indien het Bestuursorgaan van de vennootschap niet binnen de termijn van dertig dagen een aangetekend schrijven ontvangt van één van de overige aandeelhouders, dan wordt hij geacht aan zijn voorkooprecht te hebben verzaakt.

[C.] Indien na het verstrijken van de periode van dertig kalenderdagen blijkt dat de aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen met betrekking tot meer aandelen dan de aangeboden aandelen, zal het Bestuursorgaan het aantal aangeboden aandelen waartoe elk van de aandeelhouders gerechtigd is, bepalen in verhouding van hun aandelenbezit ten opzichte van het totaal aantal aandelen in omloop.

[D.] Het voorkooprecht wordt uitgeoefend tegen de prijs en de voorwaarden aangeboden door de kandidaat-overnemer te goeder trouw, zoals vermeld in de kennisgeving. Bij ontstentenis van een prijsbepaling door een kandidaat-overnemer, wordt de prijs van een aandeel vastgesteld op de waarde zoals jaarlijks bepaald in de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, te beslissen met een bijzondere meerderheid van drie/vierden der uitgebrachte stemmen.

Bij ontstentenis van een waardepaling op de laatst gehouden algemene vergadering, wordt de waarde van de aandelen bepaald door een onafhankelijke bedrijfsrevisor, in der minne of door de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap aangeduid. De waardebepaling vastgelegd door de Algemene vergadering of door de onafhankelijke bedrijfsrevisor dient bij de kennisgeving te worden gevoegd.

[E.] In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, gaat de eigendom pas over op het ogenblik van de betaling van het proportioneel gedeelte van de overnameprijs door de aandeelhouder die zijn voorkooprecht uitgeoefend heeft.De overnameprijs dient binnen één maand na de uitoefening van het voorkooprecht betaald te worden.Na het verstrijken van de betrokken termijn is de overnameprijs dadelijk opeisbaar en zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling op het openstaande saldo een verwijlintrest aangerekend worden vanaf het verstrijken van één maand a rato van acht percent op jaarbasis.

[F.j Indien alle of een gedeelte van de aandelen van de kandidaat-overdrager in overeenstemming met onderhavige overdraagbaarheidsbeperkingen overgedragen werden aan één of meerdere overige aandeelhouders respectievelijk aan de kandidaat-overnemer, dan dient het Bestuursorgaan van de vennootschap de overdracht van de aandelen binnen de veertien dagen na de toewijzing van de aandelen in te schrijven in het aandelenregister van de vennootschap.

(G.] Indien niet alle aangeboden aandelen binnen de termijn van dertig kalenderdagen nà kennisgeving van de overeenkomst worden aangekocht door de aandeelhouders, kan de kandidaat-overdrager de aandelen slechts aan de kandidaat-overnemer overdragen indien deze daartoe de goedkeuring heeft gekregen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

[H.] De beslissing tot weigering moet ten laatste dertig kalenderdagen na afloop van de eerste periode van dertig kalenderdagen nà kennisgeving, door het Bestuursorgaan worden medegedeeld per aangetekend schrijven aan de kandidaat-overdrager. De motivatie van de beslissing tot weigering moet niet medegedeeld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

t° ' worden. Indien er voor het einde van deze periode geen beslissing medegedeeld is, wordt de overdracht

geacht goedgekeurd te zijn. De beslissing tot weigering van de goedkeuring mag gedeeltelijk zijn, in welk geval het aantal aandelen die overgedragen mogen worden, uitdrukkelijk medegedeeld moeten worden aan de kandidaat-overdrager,

Voigrecht

[1.] Indien een aandeelhouder de kennisgeving ontvangt en hij geen gebruik wenst te maken van zijn voorkooprecht zoals bepaald in onderhavig artikel van deze statuten, dan heeft deze aandeelhouder het recht te eisen dat de kandidaat-overnemer zijn aanbod om te kopen zou uitbreiden tot aile aandelen van deze aandeelhouder tegen dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden als vermeld in de kennisgeving. Dit volgrecht slaat op het totaal aantal aandelen in het bezit van de titularis van het volgrecht.

[J.] Een aandeelhouder die zijn volgrecht wenst uit te oefenen, dient dit aan de kandidaat-overdrager, de kandidaat-overnemer, de andere aandeelhouders die partij zijn in onderhavige overeenkomst en het Bestuursorgaan te kennen geven bij middel van een aangetekend schrijven (de volg-kennisgeving) binnen een termijn van vijftien kalenderdagen de kennisgeving. Het gebrek aan een volg-kennisgeving binnen de termijn van vijftien kalenderdagen geldt als een verzaking van de uitoefening van het volgrecht. De aandelen waarop het volgrecht wordt uitgeoefend, worden meegerekend bij de aangeboden aandelen waarop het voorkooprecht van toepassing is.

[K.] Binnen de daaropvolgende vijf kalenderdagen deelt de kandidaat-overdrager aan het Bestuursorgaan, de andere aandeelhouders en de kandidaat-overnemer mee in welke mate en door wie het volgrecht wordt uitgeoefend. In geval één of meer aandeelhouders van hun volgrecht gebruik wensen te maken, verbindt de kandidaat-overdrager er zich onherroepelijk toe om de aandelen van de betrokken partijen samen met zijn eigen aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

[L.] In geval de aandelen worden overgedragen in strijd met de bepalingen van het volgrecht zoals hiervoor omschreven, verbindt de kandidaat-overdrager er zich onherroepelijk toe om de aandelen aan te kopen van de aandeelhouders die te kennen hebben gegeven hun volgrecht te willen uitoefenen. Deze aankoop dient plaats te vinden tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden als deze waartegen de kandidaat-overdrager zijn aandelen heeft overgedragen aan de kandidaat overnemer en dit binnen een termijn van dertig kalenderdagen nadat de kandidaat-overdrager in gebreke werd gesteld.

Zevende Besluit

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december 2012, en zij besluit dat het boekjaar voortaan zal [open van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Als gevolg van deze beslissing besluit de algemene vergadering artikel 18 der statuten te wijzigen als volgt: Artikel 18:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

Achtste Besluit

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen, en zij besluit dat de jaarvergadering voortaan zat gehouden worden de eerste zaterdag van juni om tien uur.

Als gevolg van deze beslissing besluit de algemene vergadering artikel 16 der statuten te wijzigen als volgt; Artikel 16

"Jaarlijks za[ een algemene vergadering gehouden worden de eerste zaterdag van juni om tien uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de volgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een zaakvoerder, telkens de belangen van de vennootschap dat vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, een algemene vergadering met een bepaalde agenda ver-'langen.

In dit laatste geval zal de vergadering samen geroepen worden binnen de maand na het verzoek ertoe." Negende Besluit

De vergadering besluit de procedure vast te leggen van schriftelijke vraagsteling en elektronische deelneming aan de algemene vergadering, en zij besluit deze op te nemen in artikel 17bis van de statuten, waarvan de tekst zal luiden als volgt;

Artikel 97bis

§1. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóár de algemene vergadering.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

.het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

.de vorm van de aandelen;

.de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

" de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een elektronische handtekening die

voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag veôr de vergadering.

§2. Vanaf de mededeling van de oproeping tot de algemene vergadering kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de

"

vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen-langs elektronische weg tot de-vennootschap worden ry

gericht via het in de oproeping tot de vergadering vernielde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag ,voor de dag vande algemene

vergadering te ontvangen. "

§3. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving Van de váorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering Wordt gehouden,

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de" stèrrihi ng, vraagstelling of de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder, Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel

Het bureau van de algemene vergadering is als enige bevoegd om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, de statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten,"

De vergadering stelt vast dat alle bovenstaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor, bedouderº% ". aan h°°t Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Getekend door Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte Kapitaalverhoging - invoering

regeling met betrekking tot de overdracht van

aandelen _ verlenging en wijziging boekjaar -

wijziging datum jaarvergadering - invoering van de

procedure van schriftelijke vraagstelling en

elektronische deelneming aan de algemene

vergadering - wijziging statuten de dato

vierentwintig februari tweeduizend en twaalf,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011
ÿþ Mod 2.0

hL~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

esee,r

Griffie

IIIIIII,J111111Mill111111111111

Voc behoi aan Belgi Staat;

Ondernemingsnr : 0821.804.388

Benaming

(voluit) : RIANNE S.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 349/35, 9000 GENT

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 24 juni 2011, ter;

registratie, blijkt de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte.

aansprakelijkheid 'RIANNE S.", met zetel te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349/35; Ondernemingsnummer.

BE 0821.804.388 RPR Gent.

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar voortaan ieder jaar te doen beginnen op 1 december.

en het te doen eindigen op 30 november van het jaar daarna.

In overeenstemming met deze beslissing, besluit de vergadering het lopende boekjaar te verlengen tot 30;

november 2011. Bijgevolg zal het huidige boekjaar lopen van tot 28 december 2009 tot 30 november 2011.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist de jaarvergadering thans te zullen houden ieder jaar de eerste zaterdag van de.'

maand mei.

DERDE BESLISSING:

De notaris wordt gemachtigd de gecoördineerde statuten op te maken.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer.

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte der akte ;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RIANNE S.

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 35 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande