RIK MISSAULT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIK MISSAULT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.094.092

Publication

14/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



---

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0823.094.092

NEERGELEC?1

2 OKT. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAN

Benaming (voluit): Rik Missault Consulting

Tmeecie blad (verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weststraat 34

9940 Evergem (Sleidinge)

Onderwerp akte :Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelies Wylleman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 23 september 2014, dat is. bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rik Missault Consulting" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Vervroegde ontbinding

De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Tweede besluit

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van 1 augustus 2014 dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag vdicír het verlijden van deze akte en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014 die gevoegd is bij het hierna vermeide verslag van de externe accountant en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerder werd de commanditaire vennootschap "LG Accountantcy", vertegenwoordigd door mevrouw Griet Logier, accountant, aangewezen als externe accountant teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

'13. Conclusies

In het raam van de vereffeningsprocedure voorzien door de vennootschapswet, heeft de zaakvoerder Dhr. Rik Missault een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand op 30/06/2014 die rekening houdt met het vooruitzicht van de vereffening van de vennootschap en een balanstotaal vertoont van 819.762,30 en een netto actief van 763.656,09 ¬ inclusief het voorlopig resultaat van het boekjaar.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de beroepsnormen.

De boekhoudkundige staat is opgesteld op datum van 30/06/2014. De staat moet worden afgesloten op een datum die niet meer den drie maanden teruggaat voor de datum van de algemene vergadering, bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap te ontbinden.

Op grond van de door mij uitgevoerde controlewerkzaamheden kan er bevestigd warden dat' boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in .

"

Op de laatste blz. ven Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-liehouden aan het Belgisch Sta.atshiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen -worden door de vereffenaar.

Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat geint*/ of er werden er ook geen waargenomen.

Er zijn geen inlichtingen die de onontbeerlijk worden geacht om de algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zijn opgenomen.

De waarderingsregels, die door het bestuursorgaan zijn opgesteld in discontinuïteits- of liquidatiewaarden, zijn aangepast aan de omstandigheden van de vereffening van deze vennootschap. De zaakvoerders hebben getracht de realisatiewaarde van de activa le voorzien. De kosten inzake vereffening werden reeds verwerkt.

Op basis van de verkregen informatie en het volkomen nazicht kan er besloten worden dat deze boekhoudkundige staat van actief en passief per 30/06/2014, op een volledige getrouwe en juiste wijze de weergave is van de vennootschap op die datum. De vereffeningkosten werden reeds verwerkt in deze staat en zijn aldus verrekend in het eigen vermogen van 763.656,09 ¬ .

Opgemaakt te Roeselare op 08/09/2014

Logier Griet

Accountant'

Derde besluit Verlenen van ontlasting aan de zaakvoerder

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde heer Rik Missault, en

verleent hem hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hem uitgevoerde opdracht.

Vierde besluit: Mandaat ad hoc

De vergadering verleent een mandaat ad hoc aan voornoemde heer Rik Missault om het verzoekschrift te ondertekenen waarbij de homologatie van de benoeming van de vereffenaar gevraagd wordt aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit: Benoeming van de vereffenaar:

De vergadering beslist aan te stellen ais vereffenaar, voornoemde heer Rik Missault, die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart bovenvermelde benoeming te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De aanstelling van de vereffenaar zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van zijn benoeming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde besluit: Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening heeft, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elke vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving en mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij ln vereffening Is. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.

Er blijkt uit een een beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent, van 29 september 2014 dat de benoeming van voomoemde heer Rik Missault als vereffenaar van de besloten vennoontschap met beperkte aansprakelijkheid "Rik Missault Consuiting" werd bevestigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Annelles Wylleman

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- kopie beschikking tot bevestiging;

- verslag van de zaakvoerder, met staat van actief en passief;

- verslag externe accountant.

7 Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/01/2014
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ÿ ti; na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h'

Eetgis Staatst

111111111111111(111081111111

NEERGELEGD

2 il DEC. 2013

Rt:Cll l't3eZerAN

c: " .'T

Ondernemingsnr : 0823,094.092

Benaming (voluit) : RIK MISSAULT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 34

9940 Evergem (Sleidinge)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelles WYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °WYLLEMAN -- VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE ' NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 20 december 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten -vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIK MiSSAULT CONSULTiNG" is bijeengekomen en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met " éénparigheid van stemmen :

Eerste besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537, 1e lid WIB92, het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 133.200,00), te weten negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van honderd achtenveertig duizend euro (¬ 148.000,00) (de overige tien procent (10%) in te houden en door te storten als roerende voorheffing), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd éénenvijftig duizend achthonderd euro (¬ 151.800,00),

Deze kapitaalsverhoging gebeurt door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te schrijven door de voornoemde vennoten pro rata hun': . aandelenbezit en met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen

" prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537'' WIB,

b) Plaatsing en storting van het kapitaal  Bankattest

Voornoemde vennoten verklaren en erkennen vervolgens, pro rata hun aandelenbezit, in te schrijven op de kapitaalsverhoging ten belope van het totaal bedrag " van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 133.200,00), hetwelk volledig volstort wordt, en verduidelijkt dat voormeld bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend van honderd achtenveertig duizend euro (¬ 148.000,00) toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 11 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng in geld wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering, hetzij negentig procent (90%) ervan, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap..

De voormelde som van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (¬ . 133.200,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE96 0017 1459 1905, bij BNP PARIBAS FORTIS, geopend op naam van de

On de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 12 december 2013, hetwelk mij is overhandigd en tegelijk met de uitgifte van deze akte zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, c) Vergoeding

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Tweede besluit: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd éénenvijftig duizend achthonderd euro (¬ 151.800,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde;

Derde besluit: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd éénenvijftig duizend achthonderd euro (¬ 151.800,00) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/driehonderdste (1/300sto) van het kapitaal."

Vierde en laatste besluit: machtiging van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de

notaris wordt gemachtigd tot coördinatie van de statuten.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de : neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering

CsmeiárC9....L`_

v,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOO!-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver.so : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0191-010
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.08.2011, NGL 29.08.2011 11447-0545-010

Coordonnées
RIK MISSAULT CONSULTING

Adresse
WETSTRAAT 34 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande