RIKA HEIJSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIKA HEIJSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.003.415

Publication

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 28.11.2014 14677-0438-010
30/05/2012
ÿþT

Mod WOtd 11.1

L,LI Ë k.1B .~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11\iINVI

NEERGELEGD 16 MEI 2012

RECHTBANK VAN KOOPHL TE GENT

Ondernemingsnr : O % Cel 4-)15

Benaming

(voluit) : Rika Heijse

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zandvoordestraat 141, 9052 Gent (Zwijnaarde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 9 mei 2012, ter registratie aangeboden, dat door Mevrouw HEIJSE Rika Betty Magda, wonende te 9052 Gent (Zwijnaarde), Zandvoordestraat 141 een BV ovv BVBA werd opgericht

naam: Rika Heijse

zetel: 9052 Gent (Zwijnaarde), Zandvoordestraat 141.

vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen zoals bestuurder, curator of vereffenaar, alsook alle verwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken.

Voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-het verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen;

-het verwerven, huren, beheren, verhuren en verkopen van eigen onroerende goederen;

-de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in burgerlijke ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doet.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten of aval verlenen. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke en deontologische beperkingen ter zake.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen-als buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle burgerlijke, roerende- en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Bij de inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten, zowel door de Orde van Vlaamse Balies als desgevallend de plaatselijke Orde.

duur: onbepaald

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ , en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde

doch met een fractiewaarde van 1/186 van het kapitaal.

Inschrijving

Alle 186 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven door

-Mevrouw HEIJSE Rika Betty Magda, voornoemd.

Volstorting

volgestort in geld tot belcop van 18.600,00 ¬ beschikt.

aandelen: op naam en ondeelbaar

bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Het zaakvoerderschap is voorbehouden aan advocaten die zijn opgenomen op het Tableau van de Orde

van Advocaten.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder kan eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vernielden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

Indien, om welke reden ook, het bestuur van de vennootschap niet of onvoldoende wordt waargenomen door de zaakvoerder(s) respectievelijk de plaatsvervangend zaakvoerder(s), en door de algemene vergadering niet in zijn of hun vervanging wordt voorzien, kan de stafhouder van de orde van advocaten van het arrondissement waar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd is op verzoek van iedere belanghebbende en zelfs ambtshalve een zaakvoerder benoemen en diens opdracht bepalen,

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 259 Wetboek Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts warden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc,

'

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd,

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze moeten tevens vennoot zijn, behoudens gevolmachtigden wier mandaat uitdrukkelijk wordt aanvaard door de Orde van Advocaten. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

wordt benoemd tot statutair zaakvoerder Mevrouw HEUSE Rika Betty Magda

algemene vergadering;

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aasbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de éénendertigste mei van ieder jaar om

negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

In afwijking hiervan zal de eerste jaarvergadering plaatsvinden in het jaar tweeduizend en veertien.

Stemrecht

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar

In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

Bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname Is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars aangeduid door de Stafhouder van de Orde van Advocaten tot dewelke de vennoten behoren of behoorden en desgevallend in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende verschillende Orden, en ingeval van meningsverschil door de voorzitter van de Orde van Vlaamse Balles.

Deze vereffenaars dienen advocaten, ingeschreven op het tableau van de orde te zijn voor zover de rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat nog verder wordt uitgeoefend.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERNAME VERBINTENISSEN

In overeenstemming met artikel zestig W.Venn, neemt de vennootschap alle rechten en verbintenissen over die voortvloeien uit verbintenissen die door de comparanten of hun zaakgelastigde (n) zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte met aangehecht bankattest

Notaris FEVERY Fabienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan he Belgisch Staatsblad

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 24.09.2015 15595-0288-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0042-010

Coordonnées
RIKA HEIJSE

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 141 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande