RIOPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIOPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.957.176

Publication

15/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-06-2015

Griffie

*15309788*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631957176

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Riopro

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Steven VANDERSNICKT, geassocieerd notaris te Zele, op 10 juni 2015, blijkt dat een vennootschap werd opgericht volgens volgende modaliteiten:

1. Oprichters

1) De heer SERMIJN Jurgen Walter Robertine, geboren te Vilvoorde op drieëntwintig maart negentienhonderd achtenzeventig (NN 78.03.23-343.44), echtgenoot van mevrouw DELVA Marieke, wonend te 9290 Berlare, Molenveld 37.

2) Mevrouw DELVA Marieke, geboren te Beveren op elf april negentienhonderd zevenenzeventig (NN 77.04.11-248.97), echtgenote van de heer SERMIJN Jurgen, wonend te 9290 Berlare, Molenveld 37.

2. Rechtsvorm - benaming

De bvba als maatschappelijke naam heeft Riopro;

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Molenveld 37.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Als handelsagent: commerciële taken uitvoeren, bemiddelen en afsluiten van zaken in naam van een principaal

- Groot- en kleinhandel, import en export van materialen voor de woningbouw en wegenbouw alsmedeadvisering inzake die materialen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Algemene bouwonderneming in de meest ruime zin van het woord, inhoudend het optrekken van gebouwen,fabriekshallen en allerlei kunstwerken en het onder de kap brengen, alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen, restauratiewerken van gebouwen en monumenten, slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, optrekken van uiteenneembare paviljoenen en barakken, waterdicht maken van en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt, leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof, grond- en rioleringswerken, aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, aanplantingswerken. Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden en startbanen, aanleggen parkings en inritten, leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met

Onderwerp akte :

Molenveld(O) 37 9290 Berlare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van de aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen, leggen van kabels en diverse leidingen, uitvoeren van isolatiewerken, grondwerken en rioleringswerken, draineringswerken, algemene ondernemingen van waterbouwkundige werken, ruimen van waterlopen, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bekledingen voor sportvelden, plaatsen van

sport- en speelpleinaccomodatie, onderneming voor fundering, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

- Het uitoefenen van het beroep van sanitair installateur, loodgieter, installateur van centrale verwarming en het plaatsen van elektrotechnische installaties;

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzovoort

- het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen

- het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten

- installateur-frigorist: vervaardigen, in elkaar zetten, onderhouden en herstellen van koelkringen in huishoudelijke toestellen, koelkringen van commerciële en/of industriële installaties en koeleenheden.

- dakdekker

- Tussenpersoon in de handel

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

-De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, zowel als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

- Het behoud, beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

- vertalingen

- lay-out- en drukwerken

- advies en coördinatie van vertalingen en lay-out- en drukwerken en alle daarmee verenigbare activiteiten

- het organiseren en geven van cursussen en adviesverlening inzake talen, creatie van documentatie.

- het verlenen van taalkundige bijstand in de meest ruime zin

- het uitvoeren van activiteiten als industrieel ingenieur, ontwerper, aannemer, onderaannemer, technische studies;

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

5. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

6. Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600.

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten bedrage van ¬ 6.200.

7. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere

bankrekening op naam van de vennootschap.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere

zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot statutair zaakvoerder : de heer Sermijn, voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

9. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, waarvan het eerste eindigt op 31 december 2016;

De oprichters verklaren - onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel - alle verbintenissen vanaf 1 mei 2015 over te nemen die door haar oprichters zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

10. Algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 17u op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, op de dag en het uur zoals in de uitnodiging aangeduid, en voor het eerst in het jaar 2017;

11. Winstverdeling/reserves

Het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening

geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van 10 juni 2015

Steven Vandersnickt

Geassocieerd notaris

Coordonnées
RIOPRO

Adresse
MOLENVELD 37 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande