ROBA INVEST EN PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROBA INVEST EN PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.379.046

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 30.04.2014 14111-0600-015
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 24.04.2013 13096-0556-015
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0206-014
10/02/2012
ÿþV

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I11I1 Hill 11H 11111 dIil 1H11 11111 HIll 1111 lll

" iaossaae*

Ondernemingsnr : 0436.379.046

Benaming

(voluit) : N.V. ROBA INVEST EN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9870 Zulte, Moerbeekstraat 79

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL  UPDATE STATUTEN - HERBENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, op 29 december 2011, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te DEINZE op 3 januari 2012 Boek 505 Blad 72 Vak 3 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) vr. De ea. Inspecteur, (get.) Colombie, Koen Adj.-Financieel assistent", dat de vennoten van de NV "N.V. ROBA INVEST EN PARTNERS", met zetel te: 9870 Zulte, Moerbeekstraat 79, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder

In het kader van de Wet van 14 december 2005, houdende afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen en de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn, met mogelijkheid tot omzetting in gedematerialiseerde aandelen. De bestaande aandelen aan toonder worden, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, vernietigd en op heden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gewijzigd, als volgt

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het reg ister van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het reg ister van aandelen op

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tweede besluit - Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om:

- voor 31 december 2011 de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in

effecten op naam en om deze omwisselingen praktisch te realiseren voor 31 december 2011.

- binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van

effecten op naam in gedematerialiseerde effecten of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te

realiseren.

Derde besluit  wijziging zetel naar "Staatsbaan, 110 te 9870 Zulte" en artikel twee van de statuten overeenkomstig te wijzigen.

Vierde besluit - Omzetting kapitaal in euro, hetzij van 10.000.000,- Bef naar 247.893,52 ¬ en beslist de statuten overeenkomstig aan te passen.

Vijfde besluit  Statutenwijzigingen

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen en te herformuleren, om ze in overeenstemming te

brengen met de hiervoor genomen besluiten en met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, een

aanpassing externe vertegenwoórdigings-bevoegdheid, door aanneming van volledig nieuwe statuten, luidend

als volgt:

ARTIKEL 1. NAAM.

De vennootschap is een naamloze vennootschap. De naam luidt: "N.V. ROBA INVEST EN PARTNERS".

ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Staatsbaan, 110. (...)

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

A.Het ondernemen, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie, van alle onroerende,

commerciële, of financiële operaties, zo in België als in het buitenland.

Ze kan onder meer, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-0m het even welke gebouwen en om het even welke complexen, landelijk of niet oprichten, afbreken,

afwerken, transformeren, exploiteren en urbaniseren, door haarzelf of door anderen, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of met het oog op wederverkoop of verhuring.

-Aile projecten voor gebouwen ontwerpen en uitvoeren, uitvoeringsplannen en bestekken opmaken, alle

overeenkomsten afsluiten en de uitvoering ervan controleren.

-Alle, al dan niet landelijke, goederen, al dan niet bebouwde transformeren tot residentiële woningen,

kantoren, opslagplaatsen, verkaveling, sport- of ontspanningsterrein, of ze voor enig landbouwgebruik aan te

wenden; er na transformatie het beheer van verzekeren.

-Alle landschappen en monumenten, al dan niet geklasseerd, vernieuwen of in stand houden.

-Alle bewerkingen uitvoeren en alle taken welke tot studiebureaus behoren, en onder meer alle formaliteiten

met betrekking tot aanvragen voor bouw- of verkavelingsvergunning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Alle octrooien, rechstreeks of onrechtstreeks, in het groot of in detail, aankopen, verkopen, nemen, commercialiseren en exploiteren.

-Alle apparaturen, materialen, bouwmaterialen, nieuw of bestaande stoffen of voorwerpen, van welke aard dan ook; elektrische, mechanische, sanitair of andere, evenals alle artikelen bestemd voor het inrichten van woningen of landschappen in het groot en in detail, aankopen, verkopen, promoten, fabriceren, invoeren en uitvoeren, en in het algemeen er handel in drijven.

-Alle industrieën voor dienstverlening of voor vrijetijdsbesteding, onder meer het restauratie- en het hotelbedrijf, organiseren en exploiteren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, ze heeft alleen een opsommend karakter.

-De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, zowel metsel- en betonwerken; isolatiewerken; vloer- en muurbekledingen; timmer- en schrijnwerken; metalenschrijnwerken, stukadoorwerken; arduin- en marmerwerken; glaswerken; centrale verwarming, sanitair; lood- en zinkwerken; elektriciteitswerken;

B.De vennootschap kan bovendien, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Ze kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals leningen, voorschotten, kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

-Overgaan tot de aankoop, verkoop, ruil, in huur nemen of geven, in optie geven of nemen, promoten, beheren en besturen van om het even welk onroerend goed en alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks verband houden met dit doel, met inbegrip van het aan- en verkopen van roerende waarden en dito goederen,

evenals het verhuren ervan en alle operaties als tussenpersoon inzake onroerende goederen verrichten " -Het toestaan van leningen, kredieten en voorschotten in de meest ruime betekenis, aan derden, aandeelhouders en bestuurders

-De onroerende goederen hypothekeren tot het veilig stellen van om het even welke lening, kredietopnemingen en andere kredietverrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij samen en solidair met andere vennootschappen of derde personen, ten gunste van om even welke kredietmaatschappij en kredietinstelling of van particulieren.

-Om het even welke immobiliënkantoren oprichten en exploiteren en, over het algemeen, elke activiteit uitoefenen van handelaar in goederen en, onder meer, het exploiteren van handelszaken, onroerende transacties welke het voorwerp zouden uitmaken van inbreng in natura, het verwezenlijken van alle om het even welke boekhoudkundige bewerkingen.

-De exploitatie van landbouwbedrijven en tuinbouwbedrijven.

-Alle bemiddelingen te verlenen bij verzekeringskantoren, het oprichten en exploiteren ervan en over het algemeen elke activiteit uitoefenen van een makelaar, agent, commissionair, ....

-Alle service te verstrekken bij beleggingen van roerende en onroerende aard  tussenkomsten te verzekeren.

-Alle administratieve handelingen te stellen voor de handelingen vermeld onder de punten A., B. en C.. C.Alle verrichtingen de rechtstreeks of onrechstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en de uitbouw van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, ze heeft alleen een opsommens karakter.

De vennootschap kan, in België en in het buitenland, in het algemeen alle industriële en commerciële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die enig verband houden met haar doel of die de verwerenlijking ervan kunne bevorderen, en zich interesseren, door middel van vereniging, van inbreng of van fusie, van intekening van participaties, van financiële tussenkomst of hoe dan ook in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het vennootshappelijk doel gelijkaardig of aanverwant zou zijn met het haar of die voor haar een bron van bevoorrading of een afzetmogelijkheid zouden kunnen vormen.

Deze opsomming is niet beperkend.

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. (...)

ARTIKEL 5, KAPITAAL.

5.1. Vaststelling:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op tweehonderd zevenenveertigduizend euro achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (247.893,52 ¬ ), vertegenwoordigd door 322 aandelen zonder nominale waarde die elk éénidriehonderd tweeëntwintigste (1/322ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

(...)

ARTIKEL 6. AANDELEN

6.1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

6.2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge ~ 6.3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

6.4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

6.5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

6.6. Er mogen aandelen met stemrecht worden uitgegeven en aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht dienen te voldoen aan artikel 480 Wetboek van Vennootschappen.

6.7. Er mogen collectieve titels worden uitgegeven, alsook winstaandelen, met of zonder stemrecht. De aandelen vermelden geen nominale waarde.

6.8. Zolang er geen aandelen zonder stemrecht bestaan hebben alle aandelen recht op één stem per aandeel.

6.9. De wederinkoop van aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap ten allen tijde worden geëist.

De vennootschap kan de eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

6.10. Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om aandelen met stemrecht te converteren in aandelen zonder stemrecht, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

6.11. Gelijkheid van rechten en onverdeelbaarheid der aandelen.

Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten." De aandelen zijn onverdeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een effect (aandelen of andere) dan heeft de Raad van Bestuur het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen, totdat een enkele persoon aangewezen is als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Indien deze schorsing langer duurt dan zestig dagen, worden de betreffende rechten van rechtswege uitgeoefend door de statutaire scheidsrechter.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan oefent laatstgenoemde de patrimoniale rechten uit," terwijl eerstgenoemde de lidmaatschapsrechten uitoefent.

(...)

ARTIKEL 7. RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit het wettelijk minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders worden benoemd, en die door deze kunnen worden afgezet

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht, onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 8. BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken met uitzondering van datgene waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en vergadert op diens uitnodiging of van de bestuurder die hem vervangt, telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of telkens twee bestuurders erom vragen.

De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL 9. BERAADSLAGING.

Behoudens in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Een bestuurder kan zich enkel laten vertegenwoordigen door één van zijn collega's op een bepaalde raad van bestuur.

"

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend. Zolang de Raad van Bestuur slechts twee leden telt, houdt deze clausule -- krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt  op gevolg te hebben.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een proces-verbaal, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften" of uittreksels worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door de bestuurders die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

" ARTIKEL 10. OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN EN MANDATEN.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd-bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur en bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen.

De raad van bestuur mag een gedeelte van haar bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, bezoldiging, duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur, de gedelegeerd-bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeds bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

ARTIKEL 11. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

°., De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders

gezamenlijk optredend.

e De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte wat het dagelijks bestuur aangaat, door de gemachtigde daartoe aangesteld, die afzonderlijk of gezamenlijk met anderen zal

>11 handelen volgens de beslissing van de raad van bestuur.

(" " " )

ARTIKEL 15 ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde maandag van de maand maart om 16.00 uur op

eq de maatschappe-'lijke zetel of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Wanneer deze dag een

o wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

N De algemene vergadering is samengesteld uit al de aandeelhouders. De rechtsgeldig samengestelde çalgemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders, ook diegenen die afwezig waren of die niet of tegenstemden.

De algemene vergadering wordt gehouden, onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van .bestuur en bij diens afwezigheid, van de gedelegeerd-bestuurder of de oudste bestuurder in die volgorde.

et De algemene vergadering kan door de raad van bestuur en in voorkomend geval door elke commissaris

bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit eist.

et Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de

et

houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vomi, die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de

" bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

P: De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door

et de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de

onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van" hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of hun gevolmachtigde ondertekend vooraleer zij aan de vergadering deelnemen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften Inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering tijdens de zitting door de raad van bestuur met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vérgadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak.

De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend in notulen. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Afschriften worden geldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

(..)

ARTIKEL 18 MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het jaar nadien.

(.. )

ARTIKEL 20 WINSTVERDELING.

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto winst uit van het boekjaar. Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

De raad van bestuur mag voorlopige tantièmes, interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent dividend, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

ARTIKEL 21 ONTBINDING.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een aandeelhouder of bestuurder.

ARTIKEL 22 VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de aandeelhouders in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij alsdan bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op de uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

(..)

Zesde besluit  Coördinatie van de statuten

Zevende besluit - Benoeming bestuurder

De vergadering beslist om de heer Roland Van Robays, wonend te 9870 Zulte, Moerbeekstraat, 79, te

benoemen tot bestuurder, welke alhier tussen komt en verklaart te aanvaarden, dit voor een duur van zes jaar.

RAAD VAN BESTUUR

En ter stond wordt een raad van bestuur gehouden waarbij alle bestuurders beslissen aan te stellen tot

gedelegeerd bestuurder : de heer Roland VAN ROBAYS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den VVeghe, met standplaats te Zulte

Tegelijk neergelegd: uitgifte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, h Ivan-de-persô(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertègepwooidij erf '_

Verso : Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 28.04.2011 11098-0529-014
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 22.04.2010 10100-0291-015
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 27.04.2009 09122-0260-015
21/04/2009 : GE153194
22/10/2007 : GE153194
03/05/2007 : GE153194
28/03/2006 : GE153194
07/04/2005 : GE153194
27/07/2015
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11181117till

11 111

_......,

11

I 11

EER~ L EGD

1 5 JULI 2015

t-4~6,~1~~lr~

3;C?[]i~~C'i n~'nF1 fF GFNT

Ondernemingsnr : 0436379046

Benaming

(volwit) : ROBA INVEST EN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STAATSBAAN 110, 9870 ZULTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit de statutaire vergadering dd. 16.03.2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, Staatsbaan 110, 9870 Zulte, blijkt hetgeen volgt:

Mevr. Van Robays Sylvie, Waalbeekstraat 26, 9870 Zulte en mevr. Van Robays An-Sofie, Oeselgemstraat 94, 9870 Zulte worden herbenoemd tot bestuurders. Dit alles geldt tot na de jaarvergadering van het jaar 2015 - 2016, die zal plaatsvinden in het jaar 2017.

Van Robays Roland

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2004 : GE153194
06/05/2003 : GE153194
05/05/2003 : GE153194
01/01/1997 : GE153194
24/05/1996 : GE153194

Coordonnées
ROBA INVEST EN PARTNERS

Adresse
STAATSBAAN 110 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande