RODAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RODAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.773.556

Publication

12/12/2012
ÿþ Mod Word 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l- I

1111111111111111111~

*12200489*

Ondernemingsnr : 0460.773.556

Benaming

(votust) : RODAN

(verkort)

Oudenaarde

03 DEC.2012

Griffie

Bijlagen liij Iiëï"Bëtgiscli"SfàáïsliI~d- IeiM012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Passionistenstraat 45 - 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

VERSLAG van de ALGEMENE VERGADERING van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening Rodan, gehouden op de zetel op maandag 17 september 2012.

Samenstelling van de algemene vergadering:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

Agenda :

1. Kennisname en bespreking van het verslag van de vereffenaar.

2.Goedkeuring van het beheer van de vereffening

3.Kwijting aan de vereffenaar

4.Beslissing tot definitieve sluiting van de vereffening en publicatie van de sluiting van de vereffening in het,

Belgisch Staatsblad.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer Daniël CALLEWAERT.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders die samen alle aandelen bezitten aanwezig of geldig' vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn, zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de. agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

De Voorzitter duidt mevrouw Rosette GEVAERT aan als secretaris.

Mevrouw Rosette GEVAERT wordt aangeduid als stemopnemer.

1.KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VERSLAG VAN DE VEREFFENAAR

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar, alsmede van het plan voor de verdeling van de activa van de vennootschap zoals goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te, Oudenaarde in haar vonnis van 6 september 2012.

Er worden geen verdere opmerkingen gegeven met betrekking tot dit verslag.

2. GOEDKEURING VAN HET BEHEER VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering keurt, met eenparigheid van stemmen, het beheer en de rekeningen van de vereffening goed, met inbegrip van het overschot en de vereffeningsdividenden.

3. KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Met éénparigheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de vereffenaar over het beheer van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. BESLISSING TOT DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING EN PUBLICATIE VAN DE SLUITING VAN DE VEREFFENING IN HET BELGISCH STAATSBLAD

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, tot definitieve sluiting van de vereffening en belast de vereffenaar met de verdeling van de activa.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening RODAN houdt hiermee definitief op te bestaan.

De boekhoudkundige documenten van de vennootschap zullen worden bewaard door de vereffenaar, Daniël CALLEWAERT, Passionistenstraat 45, 9770 Kruishouten.

De vereffenaar is belast met de uitvoeting van deze beslissingen en met de verdere afwikkeling van de formaliteiten van de sluiting. Hij zal de belastingen, taksen en sluitingskosten betalen ten belope van de in het verdelingsplan voorziene kosten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jan Steurtewagen, met woonplaats te 9890 Gavere, Aalbroekstraat 54, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen met betrekking tot de beslissingen van deze vergadering.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend.

De agenda is volledig besproken en de vergadering wordt geheven om 12.30 uur.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van het verslag van de vereffenaar, afschrift van het verslag van de algemene vergadering betreffende de sluiting van de vereffening, afschrift van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde betreffende de goedkeuring van het verdelingsplan.

Opgemaakt te Kruishoutem, op 17 september 2012

De vereffenaar

Daniël Callewaert

Op de laatste btz, van Luik 8 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 15.05.2012, NGL 07.06.2012 12155-0255-008
03/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*~wi~a~uiui~iuu~~~

ioe~sao*

Ondernemingsnr : 0460773556

Benaming

(voluit) : RODAN

(\terkort) :

Oudenaarde

el I U T 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishoutem, Passionistenstraat 45

(volledig adres)

Onderwens akte : onttrekking onroerend goed - vrijwillige ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op veertien februari tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RODAN", met zetel te 9770 Kruishoutem, Passionistenstraat 45, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondememingsnu'rnmer 0460,773.556, volgende beslissingen met éénParigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  ONTTREKKING ONROEREND GOED

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het hierna beschreven onroerend goed wordt toebedeeld aan de echtgenoten Callewaert Gevaert:

Gemeente Kruishoutem  Eerste Afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9770 Kruishoutem, Passionistenstraat 47 (volgens titel Lozermolenstraat 33), gekend volgens titel onder sectie A, nummers 1837/N2 en 18371B12 en volgens recent kadaster onder sectie A, nummer 1837/C/2 niet een oppervlakte volgens titel en recent kadaster van zestien aren tweeënzestig centiaren (16a62ca).

TWEEDE BESLISSING - VERSLAGGEVING

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de vergadering vast:

a) op één februari tweeduizend en twaalf heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op tien februari tweeduizend en twaalf heeft de bedrijfsrevisor, de heer Ulrich De Poortere (vertegenwoordigend de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te 9041 Gent, Oostakker, Gentstraat 337), overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Na onderzoék bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

Neerlegging.

De verslagen van de zaakvoerder en van de externe accountant zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde externe accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva. DERDE BESLISSING  ONTBINDING.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Alle stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden:

1° de naam van de vennootschap;

2° de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening" of "bvba in vereffening";

Cap de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedani,Dheid van de instrumenterende notaris, tiebij van de persolo)ften)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

à

" dl Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer, en,

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, in voorkomend geval, het

feit dat de vennootschap in vereffening is. " VIERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer Callewaert Daniël, voornoemd. VIJFDE BESLISSING  BENOEMING VEREFFENAARIVERGOEDING

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen,

Zij benoemt ais vereffenaar: de heer Callewaert Daniël, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt, onder voorbehoud van de hierna vermelde bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel, samen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap,

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

ZESDE BESLISSING  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijk rt5 slïssing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypothee1 béwáarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten,, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte:af:,t3ypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.,

De vereffenaar ór lt t làger i inventari"d op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onderAver'antwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lesthébbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie te worden overgezonden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte van de akte;

-verslag van de extern accountant;

-verslag van de zaakvoerder, inclusief staat van actief en passief;

-afschrift vonnis van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar,

Notaris Anne Pede.

Merelbeke-Bottelare.

op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naare en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perro{o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vert genwoordigen

Versa : Naan3 en handteken rg

05/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1111

*11002053'

Oudenaarde

2 7 DEC. 2010

Griffie

Ondernemingsnr : 0460773556

Benaming

(voluit) : RODAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Passionistenstraat 45, 9772 Kruishoutem

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Anne PEDE te Merelbeke (Bottelare) op vijftien december tweeduizend en tien, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RODAN, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenveertig duizend euro (¬ 45.000,00), om het te brengen van vierenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (E 74.368,06) op honderd negentien duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (E 119.368,06), door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van vijfenveertig duizend euro (¬ 45.000,00) wordt volledig onderschreven en volstort door :

- de heer Callewaert Daniël Henri, wonende te 9770 Kruishoutem, Passionistenstraat 45, ten belope van tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) ; en

- mevrouw Gevaert Rosette Marie Irma, wonende te 9770 Kruishouten, Passionistenstraat 45, ten belope van tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (E 22.500,00).

Genoemde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, en waarvan een attest door de bankinstelling werd afgeleverd op vijftien december tweeduizend en tien, welk attest zal bewaard worden in het dossier van de werkende notaris.

TWEEDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE WERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE VERHOGING VAN HET KAPITAAL.

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging zich vanaf nu ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het voormelde bankattest.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans honderd negentien duizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 119.368,06), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale.waarde, elk vertegenwoordigend één driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist het artikel vijf van de statuten in die zin aan te passen.

DERDE BESLISSING  WIJZIGING BOEKJAAR.

De vergadering stelt vast dat het huidig boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Zij beslist het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan loopt van één december tot dertig november van het daaropvolgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het huidig boekjaar welke ingegaan is op één januari tweeduizend en tien eindigen op dertig november tweeduizend en elf.

De vergadering beslist het artikel zesentwintig der statuten aan te passen ingevolge deze beslissing. De eerste zin van artikel 26 (paragraaf één) wordt bijgevolg vervangen door volgende tekst : "Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november daaropvolgend."

VIERDE BESLISSING.

Volgens artikel veertien van de statuten echter wordt de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap gehouden op de derde dinsdag van de maand juni.

Overeenkomstig artikel 92 Wetboek Vennootschappen moet de jaarrekening binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

De vergadering beslist dan ook om de statuten aan te passen in die zin zodat de datum van de jaarlijkse algemene vergadering thans wordt vastgesteld op de derde dinsdag van de maand mei. Het artikel veertien van de statuten wordt dan ook in die zin aangepast.

VIJFDE. BESLISSING_-.BIJZO,NDERE. VOLMACHT.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : !Vaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Jan Steurtewagen, met woonplaats te 9890 Gavere, Aalbroekstraat 54, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend.

ZESDE BESLISSING  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen.

De algemene vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte der akte, lijst der publicaties, coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 13.07.2010 10299-0475-008
07/01/2010 : OU042880
10/07/2009 : OU042880
02/07/2008 : OU042880
09/07/2007 : OU042880
11/07/2006 : OU042880
20/07/2005 : OU042880
24/07/2003 : OU042880
18/07/2002 : OU042880
23/09/1999 : OU042880
12/06/1997 : OU42880

Coordonnées
RODAN

Adresse
PASSIONISTENSTRAAT 45 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande