RODE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RODE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.878.055

Publication

03/12/2014
ÿþr

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR*FIB RECHTBANKVAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 NOV. 2014

AFDE.LiNUUDERMONDE



GOBI



"

i

9216519>

Ondememingsnr; 0538.878.055

Benaming (vormt) : RoDe

(verkort) : *

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

il 9140 Temse

:

; Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Het blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André: k Depuydt te Rupelmonde op 2510912014, geregisteerd, dat de BVBA RoDe, volgende beslissingen heeft: ;, genomen met éénparigheid van stemmen : :

Agenda

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zeteg ; Oostberg 24

voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering; bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1. - Verslag opgesteld door de raad van zaakvoerder;

overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van; Vennootschappen, houdende voorstel tot ontbinding van dei vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa eni passiva gevoegd afgesloten per twintig september: tweeduizend veertien.

- Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor

overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per twintig september tweeduizend veertien.

2. Ontbinding van de vennootschap.

3. Benoeming van een vereffenaar --

4. Vaststelling van de machten van

5. Schorsing van de algemene vereffenaar.

6. Beslissing van de vereffenaar tot uitkering van een voorschot op het vereffeningssaldo.

7. Herneming van de algemene vergadering met de

goedkeuring van de beslissing tot uitkering van een

voorschot aan de vennoten of aandeelhouders, met de verbintenis tot terugbetaling van de eventueel te veel gestorte bedragen.

Toekenning of betaalbaarstelling door de vereffenaar van het nettovoorschot, met in voorkomend geval inhouding van 10% RV vóór 1 oktober 2014.

9. Aangifte en betaling van de RV binnen een termijn vijftien dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van voorschot.

10. Voorlegging ter beoordeling aan de voorzitter van de' rechtbank van Koophandel van de beslissing tot uitkering vani

8.

Vergoeding.

de vereffenaar.

vergadering na

benoeming

van; het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

} mod 11.1

!



Voor- ~

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



het voorschot, opgenomen in het verzoekschrift ter bevestiging van de vereffenaar.

11. a. Aanpassing van de statuten in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

b. Coordinatie van de statuten.

12. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

5. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op vierentwintig september tweeduizend veertien heeft de

zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld,

houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap

overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van

Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op vierentwintig september tweeduizend veertien heeft de heer

Georges Koslowski, bedrijfsrevisor bij Conscius

Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"9. Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 19-09-2014 aangesteld door het bestuursorgaan van de BVBA RoDe om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op

20-09-2014 van de BVBA RODE. Deze boekhoudkundige staat houdt

rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van e 378.148,86 en een netto actief van ¬ 214.302,23.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 20-09-2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, .in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 24-09-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

Vennoot-bedrijfsrevisor"

6. Notariële wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle

formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van

Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



;7. Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

Ondanks de niet-naleving van artikel 268/533 van het Wetboek van Vennootschappen en de eventuele hieruit vloeiende sancties waarop door ondergetekende notaris werd gewezen, oordeelt de vergadering dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

8. Beraadslaging - beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per twintig september tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist twee vereffenaars aan te stellen.

zij benoemt als eerste vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROCADE, met zetel te 9140 Temse, Leon Corthalsstraat 4. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer

0475.443.619 en hebbende BTW-nummer BE0475.443.619. Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VERSTRAETEN Bart Jozef Maria, geboren te Wilrijk op vierentwintig december negentienhonderd drie en zestig, nationaal nummer: 63.12.24419.74, echtgenoot van mevrouw Capiau Katrien Paul José, wonende te 9140 Temse, Leon Corthalsstraat 4, hiertoe benoemd in de proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen de dato 26 augustus 2003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 september nadien, onder nummer 20030917-0096044.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De BVBA Rocade, met als vertegenwoordiging de heer VERSTRAETEN Bart, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

Als tweede (reserve)vereffenaar wordt benoemd: de BVBA Ontwerpbureau De Maeyer-Rombaut, te 9140 Temse, Oostberg 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0447.558.196 en hebbende BTW-nummer BE447.558.196, hier



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigd door de heer DE MAEYER Pieter Arthur Julia' Margareta, geboren te Temse op elf juli negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer: 58.07.11-291.64, echtgenoot van mevrouw Rombaut Anna Marcella Prudent, wonende te 9140 Temse, Oostberg 20, zaakvoerder en hiertoe benoemd in de oprichtingsakte, ingevolge artikel 12, verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren de dato 9 juni 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 25 juni nadien, onder nummer 19920625059.

Deze laatste wordt benoemd onder voorbehoud van bekrachtiging van de benoeming van de eerste vereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dathiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vasts-telt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de algemene vergadering te schorsen na voorgaande beslissing zijnde benoeming van de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vereffenaar beslist tot uitkering over te gaan van een voorschot op het vereffeningssaldo.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de algemene vergadering terug op te nemen mits de goedkeuring van de beslissing tot uitkering van een voorschot aan de vennoten of aandeelhouders, mits de verbintenis tot terugbetaling van de eventueel te veel gestorte bedragen. ACHTSTE BESLISSING

De vereffenaar, de heer Verstraeten Bart, kent toe dat er onder zijn bevoegdheid een uitkering zal voorzien zijn van één miljoen achthonderd tachtigduizend euro (¬ 1.880.000,00) waarop honderd achtentachtigduizend euro (E 188.000,00), zijnde 10% RV, en welke zal betaald worden vàôr 1 oktober 2014.

NEGENDE BESLISSING

De vereffenaar, De heer Verstraeten Bart, onder zijn verantwoordelijkheid aangifte laten indienen door VGD Antwerpen, te 2050 Antwerpen-Linnkeroever, Esmoreitlaan 51 bus 11 en de BVBA RoDe zal de betaling voorzien van de RV binnen een termijn van vijftien dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van het voorschot, welke bepaald werd in voorgaande beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



TIENDE BESLISSING

Voorgaande beslissingen zullen ter beoordeling voorgelegd worden in het verzoekschrift ter bevestiging van de vereffenaar aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, dit in verband met beslissingen genomen betreffende de uitkeringen van het voorschot.

ELFDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel één (1) (naam) door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de vorm van een BVBA en is in vereffening. Haar benaming luidt «RoDe».

- vervanging van artikel vier (4) (duur) door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang van heden, enkel nog voor haar vereffening.».



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de heer VERSTRAETEN Bart, voornoemd alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor eensluidend afschrift

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd:

- Afschrift van de akte;

- Coordinatie der statuten;

- Verslag bedrijfsrevisor;

- Vonnis benoeming vereffenaar.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305483*

Neergelegd

24-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538878055

Benaming (voluit): RoDe

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Oostberg 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op

23 september 2013, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer DE MAEYER Pieter Arthur Julia Margareta, belg, geboren te Temse, op elf juli duizend negenhonderdachtenvijftig, nationaal nummer 580711-291-64, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Rombaut Anna Marcella Prudent, beiden wonende te 9140 Temse, Oostberg 20.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, ingevolge het huwelijkscontract verleden voor notaris Karel Vercouteren op 16 november 1984, niet gewijzigd tot op heden.

2. De Heer VERSTRAETEN Bart Jozef Maria, belg, geboren te Wilrijk, op vierentwintig december duizend negenhonderddrieënzestig, nationaal nummer 631224-419-74, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Capiau Katrien Paul José, beiden wonende te 9140 Temse, Leon Corthalsstraat 4.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract en verklaart dat het niet is gewijzigd tot op heden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam RoDe.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal honderdduizend euro (100.000 EUR)

volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de

nominale waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ).

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- De heer De Maeyer Pieter, voornoemd, voor een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ )

waarvoor hem 50 aandelen toegekend zijn.

- De heer Verstraeten Bart, voornoemd, voor een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ )

waarvoor hem 50 aandelen toegekend zijn.

De aandelen zijn volgestort ten belope van de geheelheid.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas

Fortis BANK nummer 001-7024411-38 geopend op RoDe Besloten vennootschap met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 13 september 2013 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De bedrijfsactiviteiten zullen quasi onmiddellijk aanvangen, met bekrachtiging van alle verbintenissen sedert 1 januari 2013. Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : RoDe.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse Oostberg 20.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

Het verwerven, vervreemden en beheren van eigen zowel roerende als onroerende goederen; het verhuren van eigen onroerende goederen niet voor rekening van derden;

Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, restaureren, afbreken en heropbouwen, verkavelen, huren en verhuren en onderverhuren, de erfpacht, de concessie en uitbating, in leasing nemen of geven, onder gelijk welke vorm, van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De realisatie van onroerende projecten.

De uitbating en dienstverlening naar de sociale sector met aandacht voor assistentiewoningen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en onderne-mingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud van de vigerende

wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is ten aanzien van derden verbonden door het handtekening van alle zaakvoerders.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de eerste maandag van de maand mei om zeventien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op éénendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring

aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij

(zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één

geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR -EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden op de eerste maandag van de maand mei tweeduizend vijftien om zeventien uur.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten beslissen onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap alsook de vaste vertegenwoordigers :

-De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONTWERPBUREAU DE MAEYER - ROMBAUT, gevestigd te 9140 Temse Oostberg 20. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer-BTW BE: 0447.558.196.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op 09 juni 1992, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juni daarna onder nummer 19920625-059, niet gewijzigd tot op heden.

Hier vertegenwoordigd door de heer Pieter De Maeyer, voornoemd, optredende als niet-statutair zaakvoerder ingevolge artikel 12 van de statuten, gelijktijdig met de oprichtingsakte bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, voormeld.

Onmiddellijk is er overgegaan tot de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger te weten : mevrouw Rombaut Anna Marcella Prudent, belg, geboren te Temse op 27 januari 1960, met nationaalnummer 600127-282-78, wonende te 9140 Temse, Oostberg, 20.

-De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROCADE, gevestigd te 9140 Temse Leon Corthalsstraat 4. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer-BTW BE: 0475.443.619.

Luik B - Vervolg

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen op 25 juli 2001, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 augustus daarna onder nummer 20010821-167 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte kapitaalverhoging verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 04 januari 2007, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2007 onder nummer 20070125-0015533.

Hier vertegenwoordigd door de heer Bart Verstraeten, voornoemd, optredende als niet-statutair zaakvoerder ingevolge de statuten, benoemd bij Proces-verbaal opgemaakt door notaris Jacqueline Helderweirt te Antwerpen op 26 augustus 2003, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 september daarna onder nummer 20030917-0096044.

Onmiddellijk is er overgegaan tot de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger te weten : de heer Bart Verstraeten, voornoemd.

Benoeming zaakvoerders en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren hun mandaat te aanvaarden alsook de aanstelling van de vaste vertegenwoordigers.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan VGD Antwerpen Linkeroever  Accountant, gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan, 51 bus 11, is vertegenwoordigd door de heer Gaston Van Bogaert en de heer Kris Peerlinck, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Getekend: Notaris Joost Vercouteren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 20.07.2016 16345-0280-009

Coordonnées
RODE

Adresse
OOSTBERG 20 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande