ROELANDT IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROELANDT IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.086.792

Publication

01/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging ter griffie y

NPFRGEJ FS.D



20 MM 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHAN9Eke GENT _.

1III 111111M1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

UI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0400.086.792

Benaming

(voluit): Firma A. D'Hondt

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schaessestraat 15 A-Unit 14, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging Fusievoorstel

SPLITS INGSVOORSTEL

in verband met de

PARTIELE SPLITSING

VAN

Firme A. D'Hondt

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Gent

btw BE 0400.086.792

met zetel te

9070 Destelbergen, Schaessestraat 15 A-unit 14

DOOR OPRICHTING VAN

Firme A. D'Hondt

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met toekomstige zetel te

9070 Destelbergen, Schaessestraat 15 A-unit 14

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met PARTIËLE SPLITSING

Bil toepassing van artikel 677 jo. 742 van het Wetboek van vennootschappen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap heeft op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 677 jo. 743 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van vennootschappen,

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de vennootschap die de overdracht van een deel van haar vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een nieuw op te richten vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 742 e.v, van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

Ode te splitsen vennootschap Firma A, D'Hondt bvba met zetel te 9070 Destelbergen, Schaessestraat 15 A-. unit 14 en gekend onder RPR Gent btw BE 0400.086.792;

Ode op te richten vennootschap Firme A. D'Hondt bvba;

Voornoemd bestuursorgaan verbindt er zich toe om alles te doen wat in haar macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en legt bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van haar buitengewone algèmene vergadering.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Firma A. D'Hondt met zetel te 9070 Destelbergen, Schaessestraat 15 A-unit 14 en gekend onder RPR Gent btw BE 0400.086.792.

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Van Isterdael met standplaats te Gent (Gentbrugge) op 25 oktober 1963, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 en 13 november 1963 onder nummer 30163.

De statuten van de vennootschap werden herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Fevery Fabienne op 7 december 2007 houdende een fusie, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 december daarna onder nummer 07186231,

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 18.600,00 en is verdeeld in 100,00 aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt op datum van de splitsing:

C Holdco 100,00 aandelen 100,00 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

Volgens de statuten heeft de vennootschap als doel:

"De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei klein gereedschap, hoe ook genaamd; van dichtingsringen of vetringen in alle maten en van alle benamingen; van alles welkdanige zogenaamde roulementen, van alle bureelinstallaties, machines en benodigdheden; van aile kledingstukken en stoffen; van alle schoeisel en dito benodigdheden; van alle zeepsoorten en poeders; van aile soorten draad, olie, verf, nagels, sleutels en van aile andere koopwaren in de legerstocks van aile nationaliteiten te koop aangeboden, zonder lets uit te zonderen.

De vennootschap mag daarenboven hare medewerking of tussenkomst verlenen in alle verhandelingen welke tot voorwerp hebben de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei zwaar materiaal en benodigdheden. Zij mag desgewenst rechtstreeks handelen.

De vennootschap zal binnen het kader van haar bedrijvigheid kunnen optreden, hetzij alleen, hetzij met derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met het oog op haar maatschappelijk doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen doen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag desgevallend de onroerende goederen verkopen of verpachten; zij mag aile industriële, commerciâle of financiële verrichtingen doen die deels of geheel, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar bedrijvigheid of die van aard zijn die bedrijvigheid te vergemakkelijken of te bevorderen.."

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder Dhr. Roelandt Patrice.

1,1.2, Identificatie van de overnemende vennootschap

Firme A. D'Hondt bvba zal worden opgericht bij notariële akte te verlijden voor notaris Fabienne Fevery, met standplaats te Gent in het kader van de splitsing.

Volgens de ontwerp statuten zal de op te richten vennootschap:

Ode vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Ode maatschappelijke zetel vestigen te 9070 Destelbergen, Schaessestraat 15 A-unit 14;

Ohet eigen vermogen zal E 382.089,60 bedragen bij oprichting;

Che kapitaal verdelen over 100,00 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde en met

elk een fractiewaarde van 1/100ste;

Clet maatschappelijk kapitaal bij de oprichting minimaal volstorten;

nais doel hebben:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als

vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Algemeen

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei klein gereedschap, hoe ook genaamd; van dichtingsringen of vetringen in aile maten en van aile benamingen; van alles welkdanige zogenaamde roulennenten, van alle bureelinstallaties, machines en benodigdheden; van aile kledingstukken en stoffen; van aile schoeisel en dito benodigdheden; van aile zeepsoorten en poeders; van aile soorten draad, olie, verf, nagels, sleutels en van alle andere koopwaren in de legerstocks van alle nationaliteiten te koop aangeboden, zonder lets uit te zonderen.

De vennootschap mag daarenboven hare medewerking of tussenkomst verlenen in alle verhandelingen welke tot voorwerp hebben de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei zwaar materiaal en benodigdheden. Zij mag desgewenst rechtstreeks handelen.,

De vennootschap zal binnen het kader van haar bedrijvigheid kunnen optreden, hetzij alleen, hetzij met derden.

Met het oog op haar maatschappelijk doei mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen doen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag desgevallend de onroerende goederen verkopen of verpachten; zij mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen die deels of geheel, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar bedrijvigheid of die van aard zijn die bedrijvigheid te vergemakkelijken of te bevorderen.

Il. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

talle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vie van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

%

§

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

III. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-pub liekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

IV. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaan

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura..

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

1.2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap het initiatief heeft genomen tot het doorvoeren van een partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan naar de Newco, verbindt het bestuursorgaan zich ertoe te doen wat in haar mogelijkheden ligt om de splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en legt bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van vennoten,

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t, de splitsing van vennootschappen,

Onder "partiële splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "partiële splitsing door oprichting" zoals gedefinieerd door artikel 674 en 677 van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij een deel van het vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder haar ontbinding op een andere nieuwe door haar opgerichte vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap aan de vennoten van de gesplitste vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

De vennootschap is een exploitatievennootschap waarvan de aandelen op heden integraal in handen zijn van Dhr. Patrice Roelandt.

Deze splitsing is ingegeven vanuit de doelstelling van de zaakvoerder om de activiteiten van de vennootschap op te splitsen in twee onafhankelijke vennootschappen waarbij de huidige vennootschap zich zal toespitsen op onroerend goed-activiteiten en waarbij de nieuw op te richten vennootschap de huidige exploitatie van de vennootschap Firma A D'Hondt, te weten de koop-verkoop van machineonderdelen, verder zal exploiteren.

Met de scheiding van voornoemde activiteiten wenst de zaakvoerder de huidige en de toekomstige onroerende goederen van de vennootschap niet langer te onderwerpen aan het exploitatierisico van de vennootschap.

Bijkomend ligt de bedoeling voor ingevolge deze splitsing een deel van de aandelen van de Newco over te dragen aan de samenlevende partner van Dhr. Roelandt Patrice ten einde haar engagement voor de vennootschap vast te leggen en deze naar de toekomst toe verder te kunnen uitbreiden.

Gelet op het voorgaande meent de zaakvoerder dat deze verrichting fiscaal neutraal dient te geschieden aangezien duidelijk blijkt dat zij conform de voorwaarden van art. 183bis jo,. 211, § 1 WIB 1992 is ingegeven vanuit hoofdzakelijk economische overwegingen en er geen fiscale overwegingen ten grondslag liggen van de verrichting.

Ten gevolge van deze verrichting zullen geen onroerende goederen worden afgesplitst waardoor de verrichting op het vlak van registratierechten zal geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00.

Op het vlak van btw merkt het bestuursorgaan op dat deze verrichting fiscaal neutraal zal geschieden aangezien het vermogen dat ingevolge deze verrichting zal worden overgedragen een bedrijfstak betreft in de zin van art. 11 jo. 18, §3 W. Btw.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.30ver te dragen bestanddelen en vergoeding

Tussen de datum van dit splitsingsvoorstel en het effectief tot stand komen van de splitsing worden er geen overige wijzigingen aan de aandeelhoudersstructuur verwacht dan voormeid.

Deze splitsing heeft tot doel de bedrijfstak die betrekking heeft op de koop verkoop van machineonderdelen af te splitsen naar een nieuw op te richten vennootschap, de onroerende goederen en een deel van de liquiditeiten zullen behouden blijven in de gesplitste vennootschap. Door deze afsplitsing is het de bedoeling laatstgenoemde activa niet langer te onderwerpen aan het exploitatierisico van de vennootschap. Ter illustratie hiervan wordt verwezen naar de voorlopige staat van actief en passief die wordt toegevoegd in Bijlage 1 bij dit splitsingsvoorstel.

Met betrekking tot de activa zullen alle activabestanddelen van de vennootschap Firme A. D'Hondt, met uitzondering van de terreinen en gebouwen, een personenwagen van het type BMW 535, alsook liquiditeiten ten belope van E 2.000.000,00, worden afgesplitst naar de Newco.

Met betrekking tot de passive zullen aile schulden van de vennootschap, alsook eigen vermogen worden overgedragen naar de Newco. De diverse bestanddelen van het eigen vermogen dat zal worden overgedragen wordt vastgesteld door een evenredige verdeling per bestanddeel van het eigen vermogen op basis van de afgesplitste fiscale nettowaarde in functie van de totale fiscale nettowaarde van de vennootschap voor splitsing.,

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat aile activa en passive en/of rechten en plichten waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld of zij aan de op te richten vennootschap dan wel aan de te splitsen vennootschap toekomen, worden toebedeeld aan de te splitsen vennootschap Firme A. D'Hondt, behoudens indien deze activa enfof passive geen betrekking hebben op de onroerende goederen. ln dit geval zullen deze activa en passiva toekomen aan de te splitsen vennootschap.

Ten gevolge van deze inbreng zullen 100,00 aandelen in de Newco worden uitgegeven aan de enige aandeelhouder van de gesplitste vennootschap.

Ioder aandeel in de gesplitste vennootschap zal bijgevolg recht geven op één aandeel in de Newco. Er zal geen opleg in geld geschieden ten gevolge van deze verrichting.

Gesteld dat de voorgenomen verrichting per impossibile toch bijkomende belastingen zou teweeg brengen, zal deze worden gedragen door de gesplitste vennootschap Firme A, D'Hondt.

1.4. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap vanaf 1 januari 2014, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de op te richten vennootschap is ingebracht. De algemene vergadering van de op te richten vennootschap zal deze handelingen in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

1.5Datum van deelname in de winst

De nieuw uit te geven aandelen in de op te richten vennoctschap nemen deel in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2014., De algemene vergadering van de op te richten vennootschap zal deze handelingen in overeenstemming met art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

1.6.Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen door de Newco zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

Deze uitreiking zal geschieden door inschrijving van de aandeelhoudersstructuur in het aandelenregister van de Newco.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere rechten

Bij de splitsing worden geen bijzondere rechten toegekend aan de bestaande vennoten van de te splitsen vennootschap.

'1.8. Ven nootschapsrechtelijke verslaggeving

Aangezien de aandelen van de Newco worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap naar evenredigheid van hun rechten in het kapitaal van de gesplitste vennootschap, zal overeenkomstig artikel 746 in fine W. Venn. geen schriftelijk verslag worden opgesteld door de revisor.

Op basis van de vaststelling dat geen inbrengverslag van de revisor zal worden opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van artikel 746 in fine W. Venn. zal een oprichtersverslag worden opgesteld door de revisor op basis van artikel 219 W. Venn.

Bovendien zal omwille van de evenredige verdeling van de uitgifte van de aandelen van de Newco aan de vennoten van de gesplitste vennootschap in verhouding tot hun rechten in het kapitaal geen inbrengverslag worden opgesteld door de raad van bestuur op basis van artikel 747 in fine W. Venn.. Bijgevolg zal door de raad van bestuur een oprichtersverslag worden opgesteld op basis van artikel 219 W. Venn..

Aangezien het verslag zoals voorzien in art. 746 W. Venn. niet zal worden opgemaakt, wordt de bezoldiging van de revisor niet voorzien in dit fusievoorstel.

1.9. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch

aan de zaakvoerder van de op te richten vennootschap.

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzonder rechten toekennen, zullen worden uitgegeven. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzonder regeling worden uitgewerkt.

1 .11. Vereisten om vennoot te kunnen worden

Dhr. Roelandt Patrice voldoet aan alle vereisten om vennoot te worden in de Newco.

II. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Samenstelling van het aan de op te richten vennootschap over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt illustratief uit in Bijlage 1

bijgevoegde splitsing sstaat per 31 december 2012.

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zef de naam van de gesplitste vennootschap worden

gewijzigd naar P. Roelandt Immo.

2.3. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De zaakvoerder verbindt er zich toe om alles te doen wat binnen zijn macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te

splitsen vennootschap, ten minste 6,6 weken na de neertegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

$

"

voorzien in het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerder alles Zal doen wat" binnen zijn macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 juli 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12/6/2014 te Drongen, in 2 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 1 exemplaar zal dienen voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de te splitsen vennootschap, Firme A. D'Hondt

De zaakvoerder

Patrice Roelandt

zaakvoerder

Bijlage 1 Splitsingsbalans

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2014
ÿþ'=

`

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 II 11111311

NEERG

9 9 SEP. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE clefre

Ondernemingsnr : 0400.086.792

Benaming

(voluit) : Firma A. D'Hondt

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schaessestraat 15A Unit 14, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 29 augustus 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firma A. D'Hondt de volgende beslissingen heeft genomen:

1, KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

beslissing van de vergadering om het kapitaal te verhogen met een bedrag van E 146.035,30 om het te brengen van 18.600,00 E op E 164.635,30 door omzetting in kapitaal van de beschikbare reserves tot beloop van E 146.035,30 zonder creatie van aandelen,

2. VERSLAGEN

ontslag door de vergadering aan de voorzitter van de voorlezing van:

het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerder op twaalf juni tweeduizend en veertien,

neergelegd op de griffie de Rechtbank van Koophandel te Gent op twintig juni tweeduizend en veertien

-het verslag van het bestuursorgaan

-het verslag van de revisor de Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Nikofas Vandelanotte, op datum van zesentwintig augustus tweeduizend veertien met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap

De conclusies van dit verslag luiden letterifik als volgt:

"BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de', oprichting van de BVBA Firma A. D'Hondt ingevolge partiële splitsing van de BVBA Firma A. D'Hondt (oud),' welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura bij oprichting in de BVBA Firma A. D'Hondt voor een totale inbreng waarde van 410.347,83 EUR bestaat uit een netto-actief ten belope van 410.347,83 EUR naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA Firma A. D'Hondt (oud), ingebracht door de BVBA PR Invest.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas ' Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor, de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid. en nauwkeurigheid;

" gezien onze laattijdige aanstelling om verslag uit te brengen over de geplande inbreng in natura n.a.v, de partiële splitsing, wij geen fysische controletellingen hebben kunnen uitvoeren op de aanwezige voorraad per 31 december 2013. Wij kunnen ons derhalve niet uitspreken over de ingebrachte voorraden voor een bedrag van. 240.502,32 EUR;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" cle klantenbalans per 31 december 2013 openstaande vorderingen bevat ten helope van 55.433,12 EUR die op heden vervallen zijn en onbetaald blijven. Wij hebben onvoldoende zekerheid bekomen omtrent de inbaarheid van deze vorderingen,

" cle partiële splitsing met als uitgangspunt de continuïteit slechts verantwoord is in zoverre de veronderstellingen en geplande herstructureringen van de financiële plannen worden gerealiseerd. Wij kunnen ons momenteel niet uitspreken over deze toekomstverwachtingen;

" behoudens hetgeen in voorgaande paragrafen is vermeld, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de netto-boekwaarde op 31 december 2013 verantwoord zijn, rekening houdend met de in huidig controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in `going-concern' optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in nature. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal (100) en de fractiewaarde (1/100ste) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 100 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Firme A. D'Hondt, zonder vermelding van nominale waarde, die elk1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij wensen te wijzen op de bepaling van artikel 213 §2 2de lid van het Wetboek van Vennootschappen, dat bepaalt dat de enige vennoot-rechtspersoon geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, indien binnen 1 jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader

van de inbreng in natura bij oprichting en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 26 augustus 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

3, VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A.Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

beslissing van de vergadering en zonder dat de vennootschap zal ophouden te bestaan tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit "de koop-verkoop van machineonderdelen (hierna verder beschreven)" van de vennootschap naar een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B.Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar het voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van de bedrijfstak uitvoerig worden beschreven

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

beslissing van de vergadering dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de

op te richten vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt"

(nieuw)

Er zal geen opleg in geld geschieden

Deelname in de winst

beslissing van de vergadering dat de aandelen van de op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firma A. D'Hondt" (nieuw), onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en veertien voor rekening van de op te richten vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt" (nieuw)

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend veertien uitgevoerd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firma A. D'Hondt" (oud), voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt" (nieuw)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "Firma A_ D'Hondr

Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van vennootschappen en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondr met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Schaessestraat 15A  Unit 14, het vastleggen van de statuten ervan artikelsgewijs met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

naam: "Firma A. D'Hondr

vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: 9070 Destelbergen, Schaessestraat 15A  Unit 14,

doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair

I. Algemeen

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei klein gereedschap, hoe ook genaamd; van dichtingsringen of vetringen in alle maten en van aile benamingen; van alles welkdanige zogenaamde roulementen, van aile bureelinstallaties, machines en benodigdheden; van alle kledingstukken en stoffen; van alle schoeisel en dito benodigdheden; van alle zeepsoorten en poeders; van alle soorten draad, olie, verf, nagels, sleutels en van alle andere koopwaren in de legerstocks van aile nationaliteiten te koop aangeboden, zonder iets uit te zonderen.

De vennootschap mag daarenboven hare medewerking of tussenkomst verlenen in alle verhandelingen welke tot voorwerp hebben de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer van allerlei zwaar materiaal en benodigdheden. Zij mag desgewenst rechtstreeks handelen.

De vennootschap zal binnen het kader van haar bedrijvigheid kunnen optreden, hetzij alleen, hetzij met derden.

Met het oog op haar maatschappelijk doel mag de vennootschap aile roerende en onroerende verrichtingen doen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag desgevallend de onroerende goederen verkopen of verpachten; zij mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen die deels of geheel, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar bedrijvigheid of die van aard zijn die bedrijvigheid te vergemakkelijken of te bevorderen

11.Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

I alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, vla de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed,

III. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

, handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-

publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

IV. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtslreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in nature.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

duur onbepaald

kapitaal:

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde

doch met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

aandelen

op naam en ondeelbaar

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te

benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel. Hg beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door aile zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder(s)kan/kunnen eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel ais van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal aile bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in aile akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PR lnvest", met maatschappelijke zetel te 9080 Lochtisti, Ommegangstraat 17, met RPR Gent: 0560.729,185, met als vaste vertegenwoordiger de Heer ROELANDT Patrice Paul André, wonende te 9080 Lochristi, Ommegangstraat 17

algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten beraadsiaagt over aile zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de vierde maandag van de maand mei van ieder

jaar om twintig uur..

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde maandag van de maand mei in het jaar

tweeduizend en vijftien

stemrecht

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste

meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verdeling van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt" (nieuw)

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt" (nieuw) worden toegekend aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firme A. D'Hondt" (oud).

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de

partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER VAN DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

beslissing van de zaakvoerder te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firma A. D'Hondt" (nieuw)

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PR Invest", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer ROELANDT Patrice Paul André, voornoemd,

6. STATUTENWIJZIGING "Firme A. D'Hondt" (oud)

a. NAAMSWIJZIGING

beslissing van de vergadering om de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Firma A, D'Hondt" (oud) te wijzigen in "Roelandt Immo"

Dienovereenkomstig wijziging artikel 1 der statuten door integrale vervanging door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt "Roelandt lmmo". Deze naam zal in aile landstalen gebruikt worden,"

b. DOELSWIJZIGING

A)VERSLAG

Ontslag door de vergadering aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, bij dit verslag wordt een samenvattende staat gevoegd betreffende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien

De vennoot erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van de onderhavige akte.

B)DOELSWIJZIGING

beslissing van de vergadering om het maatschappelijk doel te wijzigen door integrale vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:,

LDIVERSE ACTIVITEITEN:

1, Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen. De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvomien of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland,

3. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltoolingswerken en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Aile activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

photovoltaïsche, biomasse- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, ln de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verfenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op knowhow en ontwikkelde procedés. Hat verrichten van alle activiteiten die verband houden en verenigbaar zijn met deze activiteiten.

Il, CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

HOLDING

1, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (serni)- publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming Is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

IV, PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de plenning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

V. ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerder(s), bij wijze van bezoldiging in natura,"

Dienovereenkomstig wijziging artikel 3 der statuten door integrale vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland;

I.DIVERSE ACTIVITEITEN:

1. Alle vastgoedoperaties ais immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen. De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvormen of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België ais in het buitenland.

3. De aannemingen en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, aile onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltoofingswerken en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen,

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Alle activiteiten met betrekking tot hemieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomasse- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6. Het optreden ais tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het steilen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.. Het verrichten van aile activiteiten die verband houden en verenigbaar zijn met deze activiteiten. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vemiogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV. PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën afin natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1996 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsandememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

V. ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerder(s), bij wijze van bezoldiging in nature."

c. VASTSTELLING VERM1NDERING VAN HET KAPITAAL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "Firme A. D'Hondr (oud)

vaststelling door de vergadering dat ingevolge de overdracht van de activiteiten die betrekking hebben op de koop-verkoop van machineonderdelen , het kapitaal van de vennootschap verminderd is met E 18.600,00 en aldus gebracht wordt van E 164.635,30 op E 146.035,30.

Dienovereenkomstig wijziging artikel 5 der statuten door integrale vervanging door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt honderd zesenveertig duizend vijfendertig euro dertig cent (¬ 146.035,30) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde doch met een fractiewaarde van een/honderdste (11100e) van het kapitaal"

7.GOEDKEURING GECOÖRDINEERDE STATUTEN

8. MACHTIGING ZAAKVOERDER

9.B1JZONDERE VOLMACHT

beslissing van de vergadering om bijzondere volmacht te verlenen aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Esplanade 1 bus 96, 1000 Brussel en gekend onder RPR Brussel btw BE 0461.657.041, vertegenwoordigd door Mevrouw Kathy Van Haverbeke, voornoemd, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal

- met gecoördineerde statuten

- met verslag oprichter

- met verslag bedrijfsrevisor

- met verslag zaakvoerder ivm doelswijziging

- met staat actieve en passieve toestand van de vennootschap per dertig juni tweeduizend en veertien

- de publicatie van de statuten van de BVBA Firma A. D'Hondt

Notaris FEVERY Fabienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013
ÿþVoorbehoud aan hel Belgisel Staatsbit

u1111

T__r41- 4

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 9' AUG. 2013

REC~t t NK VAN

vnnni tw r.,r.rI .rc e r&.,

*13130222*

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerplen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

De zaakvoerder beslist om vanaf 15/07/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Schaessestraat 15A-Unit 14 te 9070 Destelbergen.

Roelandt Patrice

Zaakvoerder

0400.086.792

Firma A. D'hondt

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dendermondesteenweg 263 - 9070 Destelbergen

t)p dejaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 01.08.2013 13403-0283-015
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0221-015
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.08.2011, NGL 23.08.2011 11450-0114-015
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.08.2010 10443-0087-014
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09723-0320-014
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 26.08.2008 08658-0319-016
27/12/2007 : GE093190
29/06/2007 : GE093190
28/06/2007 : GE093190
16/08/2006 : GE093190
21/11/2005 : GE093190
22/07/2005 : GE093190
19/07/2004 : GE093190
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 23.07.2015 15348-0535-016
17/07/2003 : GE093190
18/07/2002 : GE093190
20/07/1995 : GE93190

Coordonnées
ROELANDT IMMO

Adresse
SCHAESSESTRAAT 15A-UNIT 14 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande