RORIK

Société en commandite simple


Dénomination : RORIK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 876.145.372

Publication

08/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

NEERGE,LEG~

27KM2D#3

RECHTI3.ANK VAN

__KOOPTGl"ftleT. TE GENT

A

V0

Ondernemingsnr: 0876.145.372

Benaming

(voluit) : RORIK - in vereffening -

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Kasteellaan 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 8 maart 2013, heeft met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

1.De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden, gezien de, vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

2.De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, De' vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn; mandaat.

3.De vennoten verklaren, gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de' vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zoveel als nodig, aile passiva te betalen.

Conform de bepalingen van artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen wordt geen vereffenaar aangeduid, zijn er geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van zelfde wetboek, zijn de vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en wordt er besloten met éénparigheid van stemmen en de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Re vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de Comm.V RORIK opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoefte van haar vereffening.

4.De vergadering beslist dat de boeken en stukken van de vennootschap gedurende de bij de wet verplichte termijn zullen worden bewaard door de heer Erik HAMERLYNCK, Kasteellaan 80, 9000 Gent.

5.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA AB-CONSULT met zetel te 9300 Aalst, Marcel De Bisschopstraat 15, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle administratieve fiscale, sociale, juridische en andere formaliteiten te vervullen.

Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

Erik HAMERLYNCK, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering van 8 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RORIK

Adresse
KASTEELLAAN 80 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande